Eger - Gyöngyös környékén keresek 35 éves korig párt. Cuckold, hármas örömök megélésére. 33 éves srác vagyok
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Csütörtökön Győrben csajt , vagy párt keresek, aki napközben ráér és lenne kedve élvezni egy jót !
Gödöllőnél keresek fiatalt aki szívesen az arcomra élvezne.Lehet heteró is akár.
Irj privátban.
Irj privátban.
Sziasztok! Hatvan környékén valaki, aki nap közben találkozni is mer? Keressetek nyugodtan!
Hajduszoboszlón ma délután keresek bi szexpartnert. Hely jó lenne,de lehet más megoldás is. Várom jelzésed privátban
Sziasztok!
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat Ózdon.
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat Ózdon.
Sziasztok, telt, molett hölgyel,párral ismerkednék. Nem fontos biszexnek penned-lennetek. Gyere-gyertek el hozzám, készitek egy finom kávét vagy cappuchino-t és majd meglátjuk hogy alakul a kémia. Szivesen meg is maszirozlak ha szeretnéd. Nem vagyok masszőr, de jól csinálom. Olyan hōlgy vagy pár jelentkezését várom, akik a kisebb méretet szeretik. Diszkrét helyem van napközben.
Legyen szép napja mindenkinek.
Legyen szép napja mindenkinek.
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres .Helyem van .privi
Van itt olyan kamus aki csak ír és inkább maszturbál és eltünik mert nincs vér a pucájában .na az ne írjon nekem .olyan felnőtt írjon aki mer és tudja mit akar . Pest és környéke sajnos helyem nincs csal átutazó vagyok .párok is oké .
Fiatal sácot keresek ma délelőttre akinek bejönnek a negyvenes nagyobb darab pasik, Gödöllő mellett van helyem.
Privátban irj
Privátban irj
Jó reggelt! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves, full heteroszexuális, jó farkú pasi. Lenne kedve valakiknek vagy valakik el egy ma reggeli ismerkedős , kötetlen, kötelezettségek nélküli kávèhoz? Bp- Pest megye, Heves megye és környékén?
Tomi
Tomi
Budepesten keresek ma helyel rendelkezö pasit vagy párt
Sziasztok!
Ma Pesten leszek munkaügyben és délután 4 től van pár szabad órám amit kellemesen eltöltenék, ha esetleg van pár vagy hölgy akinek szintén lenne szabadideje és keresne is, akkor csak bátran szóljon.
Ma Pesten leszek munkaügyben és délután 4 től van pár szabad órám amit kellemesen eltöltenék, ha esetleg van pár vagy hölgy akinek szintén lenne szabadideje és keresne is, akkor csak bátran szóljon.
Sziasztok
Ilyen későn párok?
30F
Ilyen későn párok?
30F
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok lillafüreden ómasan esetleg valaki?
Sziasztok! A mai nap folyamán 16.00-ig pesten belül csatlakoznék hölgyekhez egy kaland erejéig. Én egy kevés tapasztalattal rendelkező 20 éves fiatal, kíváncsi fiú vagyok. Írjatok nyugodtan!
Sziasztok fiatal pasit keresünk aki megdugná kemènyen fèrjem jelenlètèben elöny ha van helyed
Sziasztok !
Ma este fogadnék dugni vágyó hölgyet.
Esetleg párt……
Ma este fogadnék dugni vágyó hölgyet.
Esetleg párt……

naphal

Paula White