Sziasztok! Ma estére keresek egy hölgyet Budapesten kötetlen, diszkrét találkozóra. Pároshoz is szívesen csatlakozom, amennyiben a hölgy számára is ez a kívánság, és kizárólag az ő öröme a lényeg.
Sportos, fiatalos férfi vagyok, igényes, diszkrét és figyelmes, szeretem, ha egy találkozásban megvan a kölcsönös vonzalom és a felszabadultság.
Ha ma estére te is valami hasonlót keresel, írj privátban. A részleteket diszkréten megbeszéljük.
Sportos, fiatalos férfi vagyok, igényes, diszkrét és figyelmes, szeretem, ha egy találkozásban megvan a kölcsönös vonzalom és a felszabadultság.
Ha ma estére te is valami hasonlót keresel, írj privátban. A részleteket diszkréten megbeszéljük.
Sziasztok! Vasárnap délelőtt szívesen kényeztetnék elhanyagolt
Hölgyeket akárcsak egyoldalúan is kor alkat nem számít
Hölgyeket akárcsak egyoldalúan is kor alkat nem számít
Ez dominant dad - NEK LETT VOLNA
Bábolna környékén autós kalandra nő vagy pár ma este?
Cd szűz seggel?
(Ez egy válasz Demon87 üzenetére (2026. 09. 17. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 17. csütörtök 10:48
Sziasztok!
Szombathely kornyekerol keresek holgyet v part ma estere…helyem van
Sziasztok holnap délelőtt Bp-Szolnok útvonalon lányokkal,párokkal találkoznék.Írj privátba ha érdekes lehet.
Sziasztok. Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó bi kalandra lenne valaki? Írj privit ha érdekel és kalandoznál
alf
ör alf
ge
Sziasztok!
Ma este Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos, értelmes párt bármilyen felállásra, hölgyet, transz neműt, esetleg férfi párt. Többesben jártas, kitartó pasi vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, közvetlen, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran.
Ma este Debrecenben hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos, értelmes párt bármilyen felállásra, hölgyet, transz neműt, esetleg férfi párt. Többesben jártas, kitartó pasi vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. 34 éves 184 cm, 80 kg, jó megjelenésű, közvetlen, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Holnap este szopnék szép tele faszt ,Budapest
Kölcsönös szimpátián és diszkréción alapuló kapcsolatot keresek hölgy vagy hetero pár személyében. A kulturált kommunikáció és az igényesség alapvető nálam. Akár ma estére, holnapra vagy a szombatra is nyitott vagyok, ha egymásra hangolódunk.
Alkalmi partnerem, partnereim keresem ma Budapesten!
sziasztok, bp-en keresek kielégítetlen hölgyet, akár ma estére is.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok!
Ma estére keresek lányt nőt autós kalandra. 20-23 óráig Kőszeg, Szombathely, Veszprém útvonalon!
Két férfi sub nöt keres.
Kanos pasi most?? Helyem van.
Sziasztok Bpn ismerkednék kalandoznék mostanában. Sok mindenre nyitott vagyok.
Îrj privát.
Îrj privát.
Most délelőtt valaki a 13.ker tatai út környéken közös maszti-orál autóban ??!

naphal

totja33