Budán fogadnék szexpartnert, kölcsönös szopás is érdekel! Ne legyél túlsúlyos!
Kalandoznék a Balaton déli partján Siófok- Szantód közeléből, a közeli órákban.
Sziasztok! Holnap kora reggelre keresnék X. Kerben vagy környékén hölgyet diszkrét kalandra. Helyem van. Diszkréció szimpátia fontos!
Sziasztok!
19.kerület mostanában?
19.kerület mostanában?
Budán este kölcsönös?
Sziasztok igazán nagy és vastag faszu férfiakat keresek ,én használható vagyok sok mindenre ,passzi ,imádom az extra nagy faszt ,nem baj ha nem vagy szép csak ne légy túl kövér ,lenne itt olyan aki beválalós szereti az izgalmat akár a perverzeb keményebb sexet akár autóban vagy a szabadba ???
Sziasztok! A héten keresek orális szexre egy gyönyörű megőszült szöros puncit! Lehet par tagja is! Ésszerű távolságon belül szivesen, könnyedén tudok utazni.
Sziasztok
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Párok,hölgyek szeretnének kalandozni a mai nap?
30F
Sziasztok ! Kalandoznèk heterò alapon ma dèlutàn/este.
Utazni tudok , helyem nincs.
Utazni tudok , helyem nincs.
Jelentsétek, beküldve az adminoknak az adatlapja linkjét.
Legutóbb törölték a korábbi több száz hozzászólását de hiába jeleztem, hogy folytatja áldásos tevékenységét, gyakorlatilag annyit sikerült írni válaszban, hogy törölték a jelzett hozzászólásokat. Tehát folyamatosan jelenteni kell, mert úgy látszik ez nem elég ahhoz, hogy töröljék az adatlapját. (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (ma 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:47
Legutóbb törölték a korábbi több száz hozzászólását de hiába jeleztem, hogy folytatja áldásos tevékenységét, gyakorlatilag annyit sikerült írni válaszban, hogy törölték a jelzett hozzászólásokat. Tehát folyamatosan jelenteni kell, mert úgy látszik ez nem elég ahhoz, hogy töröljék az adatlapját. (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (ma 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Budapest Kecskemét útvonalon hölgy pár?
Sziasztok!
Írjatok…
Írjatok…
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Hölgy vagy pár aki kalandozna mai nap? Két hölgyet is bevállalok maszírozni is tudok 29 éves sportos férfi vagyok privátban irj
Sziasztok!!!Szombathely környékéről valaki?Helyem van...
Reptér most?..
Ma szívesen találkoznék parral! Az utazás neg gond ésszerű határokon belül.
Ha kicsit huncut vagyaitok van én benne vagyok.
Ha kicsit huncut vagyaitok van én benne vagyok.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok. Ma esetleg Nyíregyháza-Gyöngyös vonalon az autópálya mellet lenne kedve valakinek találkozni?
Sziasztok!
Reptér,Üllő mostanában?
Autós kalandra keresném partnereim!
Reptér,Üllő mostanában?
Autós kalandra keresném partnereim!

naphal

Charlie Z