Sziasztok!
Holnap estére, éjjelre keresek partnert, partnereket. Helyem van.
Holnap estére, éjjelre keresek partnert, partnereket. Helyem van.
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel.. helyem van a 11. ker-ben
Sziasztok. Pénteken zala megyében vágxok egy szoatásra és fenekelésre. Van helyem de autós kalandban is benne vagyok. Irj ha érdekel
Gyulai, Békéscsabai nőt párt keresek! A.
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
Mai dun illetve késő este van hölgy v pár aki kalandozna egy igényes férfival? Hely ok.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Most valaki Kecskeméten egy gyors kalandra?Előtte egy kis masszázs!
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket Kaposváron és környékén! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
Szia, igen
(Ez egy válasz Ddddddd üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párokat kukkolnèk. Lennèk az operatőrötök. Szèkesfehèrvár ès vonzáskörzetében
(Ez egy válasz vtec üzenetére (2026. 09. 24. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ma este hölgyet vagy párt kényeztetnék. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok !
Sziasztok. Volna olyan pár, akik csütörtök, péntek, vagy szombat estére keresnének pasit. Ha kölcsönös lenne a szimpátia, olyan házi barát szerepre? Pest megye Déli része, vagy Fejér, Bács megye Északi részéről?
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Helyem lenne Szalkszentmártonban, vagy Dunaújvárosban. De az utazás sem jelentene gondot.
Sziasztok!
Ingyenes teljes testmasszázsra ha jönnél írj Bp-n
Ingyenes teljes testmasszázsra ha jönnél írj Bp-n
Sziasztok!
Most hetvegere keresek holgyet vagy part Veszprem kornyeken
Most hetvegere keresek holgyet vagy part Veszprem kornyeken
Ma valaki ? Dugatnam magam
Fedezzük fel egymást szenvedéllyel!Most 09.25 Péntek este vagy szombaton bármikor!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu ígérgető vagyok Pest 100km sugarában!
Hölgyeket keresek vagy Párhoz harmadiknak/cuckold/dogginghoz társulnék(oral aktív bi részemről oké).
31 éves potens,mások szerint intelligens jó fej vagyok. 175cm/70kg/18cm intimmel rendelkezem,arc és intim borotvált.(jelenleg van rajta némi ha ezt igényled meghagyhatom csak jelezd)
Egészséges és Ápolt vagyok ezt várom el tőled/tőletek is.
Nem érdekel a korod, a súlyod vagy a valódi neved. Az érdekel Ki vagy amikor a szemedbe nézek!
Képet szívesen küldök privátban illetve randi előtt előzetes telefon/videóhívás messengeren kívűl bárhol megejthetünk.
Utazni tudok és akarok is, nem kamu ígérgető vagyok Pest 100km sugarában!
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba..
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam ma!
Írj privátba..

naphal

Marketa K