MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szombaton a gárdonyi nudin vagyok, keresek valakit aki megdugna.
Mert neked van kint fényképed?
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 02. péntek 09:17
Autös orál egyoldalúan érdekel valakit mai napon? Kép nélküliek ne keressenek!
Autös orál egyoldalúan érdekel valakit mai napon? Kép nélküliek ne keressenek!
Sziasztok!
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat Ózdon.
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat Ózdon.
Ma délután spontán kalandra valakik?
Fehérvár és környékén?
Fehérvár és környékén?
Sziasztok! Ma napközben hölgyet kényeztetnék! Kis erotikus masszázs kos orál és minden amire perverz álmaiban gondolt.
Szfehervar Aranybulla emlekmu wc-ben kozos hoki?
Egy kedves 50+ os hölgyet keresnék.
Nem gond ha nem vagy független.!
Gábor.
Nem gond ha nem vagy független.!
Gábor.
Sziasztok.
Olyan partnert keresnék akit izgatnak a szexi harisnyák, esetleg lábak stb... És nyíltan beszélgetne stb...
Olyan partnert keresnék akit izgatnak a szexi harisnyák, esetleg lábak stb... És nyíltan beszélgetne stb...
Reggel 6 óra környékére keresek valakit a XI kerületben, aki leszopna, 30as féfi vagyok átlag alkattal és intimmel, helyem sajna nincs.
Monor most?
Sziasztok!
Van itt aktív pasi aki dugna ma éjjel Budapesten? Helyem van.
Van itt aktív pasi aki dugna ma éjjel Budapesten? Helyem van.
Izgalmas estét, sziasztok. Szeretnék találkozni hölggyel, párral főként Pest megye és környékén. Akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Kecskeméten alkalmilag keresek nőt aki a melleit a kezembe adná, többet nem kérek!
Sziasztok
44 éves, diszkrét, igényes férfi vagyok. Kifejezetten olyan hölgyet keresek, aki szívesen részt venne egy intim, szexuális élményben, akár a párja jelenlétében is. Elsősorban Női orális kényeztetésre vágyom, kölcsönös szimpátia, beleegyezés és diszkréció mellett. Ha hasonlóan gondolkodsz, írj bátran prívátba!
44 éves, diszkrét, igényes férfi vagyok. Kifejezetten olyan hölgyet keresek, aki szívesen részt venne egy intim, szexuális élményben, akár a párja jelenlétében is. Elsősorban Női orális kényeztetésre vágyom, kölcsönös szimpátia, beleegyezés és diszkréció mellett. Ha hasonlóan gondolkodsz, írj bátran prívátba!
Sziasztok!
Autós kaland mostanában?
Üllő-Monor
Autós kaland mostanában?
Üllő-Monor
Tatán lány,ma?
Sziasztok! M5 Budapest felé valaki kozos maszti?
Sziasztok smile Hétvégére keresnék Hölgyet, esetleg párt közös hancúrozásra. Szőrös vagy fazon punci előny smile Én 36 éves, győri 100% hetero srác vagyok smile

naphal

fapapucsok
Tanya