Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Szombathelyen fogadnék párokat illetve hölgyet!!!
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
A mai napon csatlakoznék, hellyel rendelkező Budapesti hölgyhöz, vagy párhoz. Kevés tapasztalattal rendelkező, kíváncsi 20 éves fiú vagyok.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok
Szívesen találkoznák a mai nap egy hölgyel az adatlapom szerint
Szívesen találkoznák a mai nap egy hölgyel az adatlapom szerint
Ezen a héten délutáni találkozóra keresünk párt Szentendre-Budapest-Győr háromszögben
Két férfi csinos sub nőt keresek
M0 környékén vagy Bp kaland?
Hétfő este, vagy kedd napközben?
(Ez egy válasz jps üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen hétfő (holnap) este vagy kedden napközben? Helyen van. Jó mérettel rendelkező igényes biszex férfi vagyok, párokhoz csatlakoznék harmadiknak, vagy igényes férfival kölcsönös mókát keresek.
Kac-kac! Adatlap nélkül
(Ez egy válasz Tündérke 50 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 18:54
Sziasztok hetero pár vagyunk pasit keresünk hetero hármasra a hölgy örömére
Kaland most Budapest és környékén? Esetleg M1 vonala?
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci smile Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Budán most fogadnék rövid időn belül!
Sziasztok. Hegedűsbe jön most valaki?
Valkón a szabadidő parkban valaki talira?
Sziasztok valaki XV kornyeke?hetero pasi
Sziasztok! Párként keresünk 2 pasit ma estére adatlapunk alapján. Reptér, Szépvölgyi, vagy esetleg más opció…

naphal

csabcsi32
Elizabeth McQuone