Bács megyeben keresünk hozzánk hasonloan perverz hölgyet vagy fiatal sexy párt péntek estére!
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci smile Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Szeretnék egy puncit addig nyalni még összenem
pi
magát és engem ! cél érdekében bármeddig megyek .....
alf
si alf
li
Szeretnék egy puncit addig nyalni még összenem
pi
magát és engem ! cél érdekében bármeddig megyek .....
alf
si alf
li
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szfváron lakom, keresnék kizárólag csak sex partnert. Lehetsz átutazó, egyedülálló, házas, vékony, duci, kismellü,nagymellű, mind1, érezzük jól magunkat. Írjatok.
Szia. Egy viszonzás nélküli szopatásra nem mondanék neked nemet a képet elnézve. Szigetszentmiklos
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (tegnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:24
Ma estére keresk partnert, bármilyen lehetőség érdekel. Délpest megye előnyben. Autós is lehet. Írj bátran
Sziasztok. Holnap napközben keresünk masszírozni tudó bi urat. Az sem baj ha kettő
Budapest Helyünk nincs.
Budapest Helyünk nincs.
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben. Ruhákat, fuvart, helyet is tudok hozzá biztosítani Bp-en. Be is segíthetek, ha úgy alakul...
Ma Veszprém Körmend között töltöm az éjazakát, kamionos kaland érdekelne valakit?
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Ma estére keresk partnert, bármilyen lehetőség érdekel. Délpest megye előnyben. Autós is lehet. Írj bátran
Sziasztok! 38 éves igényes potens tiszteletudo Székesfehérvári hetero pasi vagyok! Szívesen támogatnék párt vagy hölgyet! Helyem van! Képeim van fent az adatlapomon! Ha szimpatikus vagyok várom leveleitekt! Üdv
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok fiatal lányt keresek holnap délelőttre !
Budapest 18 ker
Itt most Zoltán !
Budapest 18 ker
Itt most Zoltán !
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok két pasi szívesen dugnà màs feleségêt .Mi 46 45 évesek vagyunk .Helyünk nincs de kocsiba vagy nàlatok jó lenne .Ha akarod csak nêzed ahogy kényeztetjük a pàrod .vagy közösen partiban vágjuk az asszonyt természetesen csak hetero alapon.irj privit
Sziasztok ma Budapesten Hölgy ,Pár ? 40 fiu vagyok , jöhet ojan pár is ahol a pasi bi . 05.10.2026
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni tudok de helyem is van
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....

naphal

hortobágy
Polina D