Ma dun 14 órától lenne hölgy v pár aki kalandozna egy igényes nagyméretű férfival?
Hely is van.
Hely is van.
Sziasztok. Most repülőtér? Vagy Bp belváros högy vagy pár kalandra???? Igényes pasi vagyok
Ma délután 15.30 és 17.00 között egyedul leszek itthon. Hölgyet, párt vagy pasit keresek akit orálisan kielégithetek. Helyem van adatlap szerint. Priviben írj, ne itt.
Sziasztok!
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat.
Ózdon helyem is akad néha.
Aktív partnert keresek aki jól megszopat egy kezdő passzív szájat.
Ózdon helyem is akad néha.
Szegeden este valaki, valakik? Búvóhely van
Pécsen most valaki?
Szia írtam privatba .
(Ez egy válasz lacko111 üzenetére (ma 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Írtam privátban!
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (ma 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:24
Sziasztok 42-48 éves dagi feleséggel házaspar keres puncira farokverésre partnert valamint dugáshoz extra vastag farkú pasit Szombatra keresünk a részleteket megbeszéljük!
Sziasztok 42-48 éves dagi feleséggel házaspar keres puncira farokverésre partnert valamint dugáshoz extra vastag farkú pasit Szombatra keresünk a részleteket megbeszéljük!
M0 most délelött nő vagy pár kamionos kalandra?
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
ma estére egy pasi?
(Ez egy válasz Velvetpair üzenetére (ma 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk hölgyet párt
Szigetszentmiklóson szopnék délelött viszonzás nelkül
Budapesten keresnék egy 50+ os hölgyet.
Gábor.
Gábor.
Sikerült találni valakit?
(Ez egy válasz Bifiuobuda üzenetére (tegnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:55
Valaki a Szepvolgyin mostanában? En egy kedves holgy partnerrel mennék. Nyitottan, konkrét terv nélkül.
Valaki a Szepvolgyin mostanában? En egy kedves holgy partnerrel mennék. Nyitottan, konkrét terv nélkül.
És azt te honnan tudod! Te is nagy játékos vagy !
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Székesfehérváron hellyel rendelkező 23 éves fiatal férfi keresi rövid/ vagy akár hosszabb időszakra alkalmi szexpartnerét 45 éves korig bezárólag.
Puszi, a kövezkező élőben megy.
Puszi, a kövezkező élőben megy.
Na most elrontottad a játékot
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

naphal

Veronica da Sousa