Sziasztok 42-48 éves dagi feleséggel házaspar keres puncira farokverésre partnert valamint dugáshoz extra vastag farkú pasit Szombatra keresünk a részleteket megbeszéljük!
M0 most délelött nő vagy pár kamionos kalandra?
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
ma estére egy pasi?
(Ez egy válasz Velvetpair üzenetére (ma 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk hölgyet párt
Szigetszentmiklóson szopnék délelött viszonzás nelkül
Budapesten keresnék egy 50+ os hölgyet.
Gábor.
Gábor.
Sikerült találni valakit?
(Ez egy válasz Bifiuobuda üzenetére (tegnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:55
Valaki a Szepvolgyin mostanában? En egy kedves holgy partnerrel mennék. Nyitottan, konkrét terv nélkül.
Valaki a Szepvolgyin mostanában? En egy kedves holgy partnerrel mennék. Nyitottan, konkrét terv nélkül.
És azt te honnan tudod! Te is nagy játékos vagy !
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Székesfehérváron hellyel rendelkező 23 éves fiatal férfi keresi rövid/ vagy akár hosszabb időszakra alkalmi szexpartnerét 45 éves korig bezárólag.
Puszi, a kövezkező élőben megy.
Puszi, a kövezkező élőben megy.
Na most elrontottad a játékot
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
De egy faszok vagytok olyan hoz csatlakoznál aki nincs is ...
(Ez egy válasz Foxfast87 üzenetére (tegnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Csatlakoznék akár ma estére is!
(Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (tegnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:18
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van
Sziasztok, írjatok rám!
(Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (tegnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:18
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok, Kecskeméten ma este valaki?
Valkói szabadidő parkba valaki közös hokira?
Sziasztok, hölgyet néznék szexi ruhák próbája és/vagy maszti közben. Ruhákat, fuvart, helyet is tudok hozzá biztosítani Bp-en. Be is segíthetek, ha úgy alakul...

naphal

bg2001