Most este valaki egy közös hoki?
Bp 13. kerület izmos 19/6-os mérettel.
Helyem van.
Bp 13. kerület izmos 19/6-os mérettel.
Helyem van.
Ma este reptéren biszex pár vagy biszex srác?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Se nem fiatal de nem is vékony viszont minden jóra nyitott kitartó férfi partnert keres! Helyem megoldott!
Sziasztok.
Fehérvár és környéke.
30+os helyes, igényes pasi szexpartnert keres, akár már ma estére is. Van pár szabad napom. Igényes lakásomban várlak. A többit beszéljük meg privátban.
Köszi.
Fehérvár és környéke.
30+os helyes, igényes pasi szexpartnert keres, akár már ma estére is. Van pár szabad napom. Igényes lakásomban várlak. A többit beszéljük meg privátban.
Köszi.
Kalandban benne lennék jó fej max 40 körüli aktív, nyitott pasival. Én Zánka környéken vagyok.

Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
Sziasztok!
Párokat keresek többes kalandok megéléséhez. Én 29 éves vagyok, Budapesten élek. Akár ma, akár a hét további napjain ráérek, helyem van.
Párokat keresek többes kalandok megéléséhez. Én 29 éves vagyok, Budapesten élek. Akár ma, akár a hét további napjain ráérek, helyem van.
50+ feletti hölgyet vagy párt, párokat fogadnék Zuglóban ma este. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi.
Budán fogadnék este kölcsönös biszexre!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Holnap, Dunaföldvár-Bonyhád útvonalon keresek párt, lányt ! Autóskaland is izgat!
Sziasztok! Most is kényeztetném hetero házaspár feleségét adatlapom szerint.. Utazni tudok.
Sziasztok július 28 tól augusztus 01 igen a Balatonon leszünk férfit keresünk bi hajlama egy kis játékra mindenki örömére ha kedved támad rá írj racz.zsuzsa40@freemail.hu
Sziasztok nagyon telivagyok valaki megnézné hogy ütitek.
Sziasztok!
Egy kiéhezett 60-as pasi keresi hölgy társaságát akit finomsággal szeretne elkényeztetni Szegeden.
Egy kiéhezett 60-as pasi keresi hölgy társaságát akit finomsággal szeretne elkényeztetni Szegeden.
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Ma estére keresünk párt vagy bi fft....
Sziasztok kedves férfiak. Keresem szopatóm, akár kölcsönössen is mehet helyem van Fóton.
Sziasztok cap d Agde swingerpartra, keresek utitarsakat. Egy hétre mennék autóval ,3 hely még van..
Indulás közös megbeszélés , egyeztetés. alapján …
Ha érdekel írj privatban .
Köszönöm
Mindenkinek szép és eseménydús nyarat kívánok
Indulás közös megbeszélés , egyeztetés. alapján …
Ha érdekel írj privatban .
Köszönöm
Mindenkinek szép és eseménydús nyarat kívánok