Keresünk egy jókiállású fiatal fiút / 25-35 éveset / aki párom és én előttem kiverné a farkát! Kukkolás jellegű lenne de búvóhelyen így mégsem az
. Kb 1-1:30 ig leszünk pest megyei helyünkön ahol a kukkolás is történne.

Hello. Potens magas pasi keres MOST
Szexeljünk

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szia! Hölgyet keresek Debrecenben. 32 éves nem dohányzó független srác vagyok. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek.
Jólenne ha ma még valaki bekapna.
Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila

Sziasztok. Alkalmi vagy tartós partnert keresek Pásztó- Gyöngyös- Hatvan vonalon. Utazni tudok és persze fogadni is. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan ,megpróbálok minél hamarabb válaszolni ! smile
További szép napot !
További szép napot !
Missunny Mega Bukkake Party-2025.10.25. (szombat) FIGYELJ ODA, MERT EZ A HOSSZÚ HÉTVÉGE!!
VÁRHATÓ KEZDÉS:20.00
Helyszín: Budapest, VI. kerület
Létszám: missbunny+ 30 srác (kb még 10 srác hiányzik)
missbunny mellé tervezünk 1 vagy 2 csajt beszervezni, akik szinten tartanák a srácok izgalmi állapotát.
Missbunny kizárólag orális kielégítést végez, de vegyétek figyelembe, hogy sok pasival lesz! Így nem maga a szopatás a cél, inkább a szájba/arcra/testre élvezés!
.
MILYEN SRÁCOT VÁR MISSBUNNY?
- leginkább 18-45 év közötti
- átlagos vagy sportos testalkat
- átlagos intim mérettől
- borotváltság KÖTELEZŐ!
FOTÓZNI/VIDEÓZNI SZIGORÚAN TILOS!!!!! Aki ezt megszegi, azonnal kizárjuk a rendezvényből, és későbbiekben nem vehet részt általunk szervezett bulikban. Fotózni/videózni KIZÁRÓLAG én és Bunny párja fog. A résztvevőknek egységes maszkot fogunk biztosítani.
Hozzájárulás: NINCS!
Igény esetén alvási lehetőséget biztosítunk bulit követően!
Kérjük, hogy minél hamarabb jelezz vissza NEKEM, ha szeretnél részt venni.
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Levélben adj elérhetőséget! Köszi a figyelmet!
IZMOS_lazulas alias IzmosTom
VÁRHATÓ KEZDÉS:20.00
Helyszín: Budapest, VI. kerület
Létszám: missbunny+ 30 srác (kb még 10 srác hiányzik)
missbunny mellé tervezünk 1 vagy 2 csajt beszervezni, akik szinten tartanák a srácok izgalmi állapotát.
Missbunny kizárólag orális kielégítést végez, de vegyétek figyelembe, hogy sok pasival lesz! Így nem maga a szopatás a cél, inkább a szájba/arcra/testre élvezés!
.
MILYEN SRÁCOT VÁR MISSBUNNY?
- leginkább 18-45 év közötti
- átlagos vagy sportos testalkat
- átlagos intim mérettől
- borotváltság KÖTELEZŐ!
FOTÓZNI/VIDEÓZNI SZIGORÚAN TILOS!!!!! Aki ezt megszegi, azonnal kizárjuk a rendezvényből, és későbbiekben nem vehet részt általunk szervezett bulikban. Fotózni/videózni KIZÁRÓLAG én és Bunny párja fog. A résztvevőknek egységes maszkot fogunk biztosítani.
Hozzájárulás: NINCS!
Igény esetén alvási lehetőséget biztosítunk bulit követően!
Kérjük, hogy minél hamarabb jelezz vissza NEKEM, ha szeretnél részt venni.
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Levélben adj elérhetőséget! Köszi a figyelmet!
IZMOS_lazulas alias IzmosTom

Sziasztok tatabanya vonzaskorzeteben keresek holgyet kozos idotolteshez vagy part akihez csatlakoznek
Veszprémi 40- 55 év közötti hölgyet keresek .
Csepelen szopnék, szopatnék
Kerepes Kistarcsa Szilasliget Mogyoród felé ismerkednek tabu nélkül bármilyen perverz program ba benne vagyok
Szopnék szopatnék Csepelen
Csepelen délután szopnék, szopatnék
Sziasztok!!! Lanyokhoz, párokhoz csatlakoznèk ahol izgalmas lehet ha a lány megkötözi a férjét és annak vegig kell néznie, ahogy keményen megszopatom a párját, majd kurunk egy iszonyat szenvedelyeset. Ha elszabadul, vagy a lány úgy dönt kiszabadulhat és beszállhat
..
Tomi.

Tomi.
Sziasztok! 18.-ára, szombatra keresnénk Miskolcon, vagy környékén hellyel rendelkező, nap közben ráérő párt vagy hölgyet kellemes együttlétre. Ha gondoljátok, keressetek, beszéljük meg! Lehetőleg privátban írjatok!
Két férfi csinos sub nőt keres
Veresegyház vagy környékén kis kaland?
Nagytarcsa környékén nő vagy pár ma éjjel?
Sziasztok!
Most szopnék Budapesten belül aktív srácot. (20-40) Helyem nincs.
Most szopnék Budapesten belül aktív srácot. (20-40) Helyem nincs.