Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.
Fehérvár környékén mostanában ráérő hölgy vagy pár, aki nem írogatni akar csak..
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este? Budapest és környéke.
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este? Budapest és környéke.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresünk Hatvan és környékén, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Elsősorban az orális játékokat kedveljük, de minden csak megbeszélés kérdése. Emailben várjuk a jelentkezőket.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok
Két férfi csinos sub nőt keres.
Hello!
Írtam privát üzenetet! (Ez egy válasz LightPair üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:40
Írtam privát üzenetet! (Ez egy válasz LightPair üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tudtok ajánlani valami jó programot ma, azaz vasárnap 10-14 óra közötti időszakra Pesten? Köszi
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szia lakasomon anonim fogadlak..jossz ott pucsitok...letakarva..haszanlsz mész..BP
Halihó
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.
Mostanra keresek Ózdon egy szopatni vágyó aktívat aki a végén az arcomra vagy a seggemre spriccelne.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Holnap estére keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Helyem van.
Holnap estére keresek diszkrét, baràtsàgos pàrt. Helyem van.
Sziasztok!!. Mai napra vagy holnapra vagy mindkettőre lányt vagy párt keresek a hölgy örömére. Pécs és környéke de Utazni és fogadni is tudok!nagy potenciával és bő nektárral rendelkezem.
Ma napközben nőt, párt heteron fogadnék. Andris vagyok
Budán fogadnék szexpartnert. Hölgy, pár, pai biszexelni?
Ma meglátogatnék egy 60+ os csaj keresek, nagy csüngő csöcsökkel, perverz vágyakkal
XVIII kerület és Vecsés környékén igényes sexpartner mostanában?
Sziasztok! Tudtok ajánlani valami jó programot ma, azaz vasárnap 10-14 óra közötti időszakra Pesten? Köszi

naphal

badbarta