Ha érdekel, privátban keress
(Ez egy válasz Johnny999 üzenetére (ma 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:32

Sziasztok. Valakinek van kedve jövő héten egy közös hokira valamelyik bp-i szexmoziban? Kiverhetné valaki.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék fiatal nőkkel (20-35), teljes diszkréció mellett.
A mai napon rá szánnám az időt arra, hogy közelebbről is megismerhessük egymást.
A lényeg, hogy légy nyitott és közvetlen.
Szívesen ismerkednék fiatal nőkkel (20-35), teljes diszkréció mellett.
A mai napon rá szánnám az időt arra, hogy közelebbről is megismerhessük egymást.
A lényeg, hogy légy nyitott és közvetlen.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
19-én Szombaton napközbenre keresünk programot Párokkal,vagy Lányokkal.
Utazni tudunk ésszerű távon belül.
Privát üzeneteket várunk
Pussz
Utazni tudunk ésszerű távon belül.
Privát üzeneteket várunk
Pussz
Sziasztok. Valakinek van kedve jövő héten egy közös hokira valamelyik bp-i szexmoziban? Kiverhetné valaki.
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Ma délelött Kaposvár környékén autós kalandra nő vagy pár?
Lányok,Hölgyek vagy Párok Női tagja ki kapna el jövő héten egy 46é. Vas megyei pasit és avatná fel análisan?Ujjazás,tágítás és felcsatolható dildóval való anális szűztelenítéshez?Nagyon kívánom már,hogy felcsatolhatóra kerüljek.Pároknál csakis Női részvétel jöhet szóba.Lenne-e valaki bevállalós aki fel avatna ezen a téren?Helyem van.
Felcsatolhatóval felavatás jeligével várom a privát megkeresést.
Felcsatolhatóval felavatás jeligével várom a privát megkeresést.
Nimfó hölgytagú párt, szóló hölgyet fogadnék a 14. kerületben. De akár el is mehetek érted/értetek BP-n belül bárhova

Sziasztok,,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok
Szép estét.
Lenne e olyan Esetleg Érd és környékén akinek lenne kedve kikapcsolódni lazítani..... Csak aki tényleg talizna is

Most jó méretű aktív bi párhoz. 2-ben? Van?
Reszletek viberen
Reszletek viberen
40es magas pasi 19/6 farokkal keres nőt vagy párt ma estére - is

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Valaki, hölgy, pár?
Ma este nagy farku ffi aki csatlakozna minimum 20 cm.
Bp most?
Újpestről vagy környékéről Nőt keresnék esti kikapcsolódásra.

V.kerület?

Nagy facu ma este minimum 20 cm