Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal
Jászberény ill környékéről keresek hölgyet,,,azonnal
Este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Valaki ma raerne Veresegyhaz es kornyeken?holgyet vagy part keresek
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Fót vagy környékén egy kis kalandra valaki?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizőkat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgatő csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gózt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyeib srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Vácon vagy környékén leszopna valaki 17:30-18:00 körül? Autóban vagy nálad
Kit lehetne leszopni ma este? Sopronban.
Cumi közben ahogy lösz nyelni akarom. Ma este ok, hely van
Cumi közben ahogy lösz nyelni akarom. Ma este ok, hely van
Ma este a lakásunkon egy kis esti borozgatós, beszélgetésre, keresünk adatlapunk szerinti férfit, ahol a miniszoknyában lévő párosunk hölgytagját közben simogatnánk, izgatnánk, elélveztetnénk, aki viszonzásként kiverné nekünk, vagy leszopna bennünket. Természetesen hetero alapon ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Helo, Mümchen és környékén keresek párt ma estére. Helyem van, utazni tudok.
Sziasztok!
Holnaptól, vagyis 14.-től diszkrét, nagyon àpolt pàrral, vagy hölgyel kalandoznék. Puncinyalàs minden formàban és mennyiségben. Helyem van.
Holnaptól, vagyis 14.-től diszkrét, nagyon àpolt pàrral, vagy hölgyel kalandoznék. Puncinyalàs minden formàban és mennyiségben. Helyem van.
Sziasztok!
Sziasztok, rapid randi most Vas megyében? Kiveszed bekapod! Írj utazni tudj