Sziasztok! Fejérmegyébe keresek alkalmi szexpartnert. 26éves vagyok
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Ma délután /este párhoz csatlakoznék, hölgy örömére. Kisvárda, Nyíregyháza környékén
Október 8-9-én pesti elfoglaltságom lesz. Szívesen tölteném a szabad estémet tartalmasan, hölgy vagy pár társaságában!
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Ha erdekel Ózdon is akkor helyem van
(Ez egy válasz Tomi160 üzenetére (ma 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaba Gyula körnéyke most! Pár hölgy?
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Sziasztok, Bp-en ismerkednék szexi ruhákat kedvelő hölggyel, akár napközben is. 48 éves hetero pasi vagyok, több info az adatlapomon!
Sziasztok!
Holnap, vagy az utàna következő estére szarvasbőgés halgatàsra keresek pàrt, vagy hölgyet. Szimpàtia esetén bàrmi lehet.
Holnap, vagy az utàna következő estére szarvasbőgés halgatàsra keresek pàrt, vagy hölgyet. Szimpàtia esetén bàrmi lehet.
Sziasztok!
Az adatlapom szerint keresek pàrt.
Az adatlapom szerint keresek pàrt.
Újpest környékén szopni szopatni keresek mostanában!
Tatabanya kornyekerol keresek holgyet 25 eves ferfikent
Tatabánya Grundfosnál valaki?
Sziasztok! Mátészalkán hölgy alkalmi kalandra ma délelőtt? Kb 13 óráig vagyok itt. Diszkréció fontos!
Sziasztok, Swinger Yours csapatunk következő eseményei:
- Október 2. Csütörtök pasitöbbes Black Belt buli, 9. kerületben , 25-40 fő között, 20:00-1:00 h
- Október 11-én Youngest buli, 45 év alatti korosztálynak a Dolce Vita klubbot béreljük ki és ott tartjuk. 50-70 fő vendéggel, 19:00-2:00 h
Weboldalunkon találhatóak az eseményeink teljes leírása ott lehet jelentkezni is, minden új vendéggel videós beszélgetést csinálunk, csak szűrt vendégkörünk van.
Üdv Merci és Peti
- Október 2. Csütörtök pasitöbbes Black Belt buli, 9. kerületben , 25-40 fő között, 20:00-1:00 h
- Október 11-én Youngest buli, 45 év alatti korosztálynak a Dolce Vita klubbot béreljük ki és ott tartjuk. 50-70 fő vendéggel, 19:00-2:00 h
Weboldalunkon találhatóak az eseményeink teljes leírása ott lehet jelentkezni is, minden új vendéggel videós beszélgetést csinálunk, csak szűrt vendégkörünk van.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére 44ffi
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok olyan hölgyet, párt keresünk, akik szivesen jatszadoznanak velünk, paromat (hölgy) nagyon izgatja ha csak nezheti a játékokat. Es ha ugy adódik a hölgyel ő is szivesen jatszadozik illetve be is szállna.
Sziasztok ma a 11 ker környékén huncutkodnék.