Sziasztok Nyiregyi nő partnerem keresem heti egy alkalom talikra írj rám!
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi. Ma este gurulok egyet, Bp -Hatvan- Gyöngyös és környéke felé, ha esetleg lenne kedve valakinek vagy valakiknek arrafelé egy kellemes kávéhoz vagy csak dumálni egy nagyot akkor örülnék ha rám írna..
Tomi
Tomi
Este fél 7 körül valaki jó farkú jöhetne szopatasra szopasra, csajom előtt!
Cegléd kornyékén?? Helyem van,reggelig ráérek
Sziasztok írtam
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:34

Hatvan és közvetlen közelében keresünk autós találkára bi csajt vagy bi pasit vagy bi párt. Kérlek az adatlapon lévő címre írj. Köszönöm.
Hatvan és közvetlen közelében keresünk autós találkára bi csajt vagy bi pasit vagy bi párt. Kérlek az adatlapon lévő címre írj. Köszönöm.
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék ma este. Enyhe nyitottsàggal.
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék ma este. Enyhe nyitottsàggal.
orál kaland most Budapesten?
Hajdúszoboszlón valaki cumizna?
Két férfi sub, csinos nőt keres.
(Ez egy válasz Badboy40 üzenetére (ma 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Két férfi csinos sub nöt keres.
Párt keresek akik egyszerre leszopnának

Sziasztok!
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Nőt keresek aki a fehérvári kórházban kiverne. További részletekért privizz.
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós partnert keresek Pásztó- Gyöngyös- Hatvan vonalon. Utazni tudok és persze fogadni is. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan ,megpróbálok minél hamarabb válaszolni ! smile
További szép napot !
További szép napot !
Nyugati környékén szopnék most egy jót. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Lenne valaki, aki leszopná velem a pasim? Utazni tudj. MA ESTE!!!
Helyileg Andornaktálya
Helyileg Andornaktálya
Sziasztok!
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
Szép napot. Tapolca környékén ismerkednék .