Ma estére keresünk nagyobb mérettel rendelkező,potens férfit 3.nak heteró alapon. Kecskeméten helyünk van. Csak olyat aki el is jön.
Sziasztok! Partnert keresek péntek estére. Helyem van Örs környékén. Élvezzük jól magunkat! PM
Sziasztok. Holnap Bp -Esztergom között Hölgy? Képek adatlapomon
Sziasztok, holnap hajdúszoboszlón szopnék! Irj privát!
Dunaföldvár vagy környékén pár hölgy ma este?
Sziasztok! Hölgy Újpest környékén? Üdv.: Zoli
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Megvan a partner, ez gyors volt, már tárgytalan, köszönjük.
(Ez egy válasz 024Aspen üzenetére (tegnap 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:37

Sziasztok,
Holnap estére (18óra) Szombathelyen pár, igényes pasit keresne, fogadni és menni is tudunk.
Érdeklődés privátban!
Holnap estére (18óra) Szombathelyen pár, igényes pasit keresne, fogadni és menni is tudunk.
Érdeklődés privátban!
Sziasztok! 49 éves férfi ma éjszakára egy Nőt keresne, kikapcsolódásra
Újpesten.

Sziasztok! 49 éves férfi ma éjszakára egy Nőt keresne, kikapcsolódásra

Sziasztok,
Érdeklődés privátban!
Érdeklődés privátban!
Hölgyet keresek ma éjszakára kellemes időtöltés re de párhoz is szívesen csatlakozom Üllö Monor Pilis környéke , 28 éves magára igényes srác vagyok átlag testalkatú ..
48 éves kaposvári pasi nővel párral dugna!vagy ⁸6nézd ahogy kurom a párod!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint?
Szívesen kalandoznék bevállalós párokkal hölgyekkel!
Nyitott vagyok sokmindenre!
Nyitott vagyok sokmindenre!
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznéknék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok.
Nyáregyháza esetleg valaki ? Hölgyeim !?? Monor , Pilis környéke ?? 28 éves átlag testalkatú pasi vagyok irjatok privàtba de párhoz is szívesen csatlakozom
Szóló hölgy gondoljuk nincs itt, de teszünk egy próbát. Csak szóló hölgyet vagy pár hölgyét, akit férfi kölcsön ad keressük. Minden továbbit privátban egyeztessük
Hölgyeim esetleg párok egy kellemes idő töltés a mai nap ? Ullo , Monor , Pilis környéke.. 28 éves magára igényes pasi vagyok átlag testalkatú