Szombat estére párral kalandoznék. Ha csak két pasit szeretne szopni a hölgytag abban is benne vagyok. De hetero alapon bármi mehet. Kecskeméten hellyel rendelkezem,de az utazás se okoz gondot ésszerű távolságra.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Szegeden keresek férfit ma orálra
Sziasztok. Hölgy /pár jelentkezését várom a mai napra délutáni talalkozásra. Ha van kedved szabad időd jelentkez. Köszönöm.
Holnap este hölgy vagy pár, aki szeretné jól érezni magát egy 40 éves, potens pasival? Bp és környéke, hely kell.
Holnap este unatkozó hölgyet keresnék a Keleti kőrnyékén.
Szopnék, szopatnék Csepelen
Bp 3 ker masztizni vki?
Nyíregyháza?
Hölgyek, párok, a mai napon (csütörtök), kora délután rapidrandi egy magas, sportos, intelligens férfival? Veszprem, Vas, Zala vármegyékben mobilis vagyok.
Hello!
Fehérgyarmaton hölgy pénteken pásztorórára?
Írj privátba..
Fehérgyarmaton hölgy pénteken pásztorórára?
Írj privátba..
Ma délelött lenne hölgy aki rá érne egy forró kalandra ?
Két férfi csinos sub nöt keres.
Mai nap delelott holgy vagy par aki talalkozna szentendre vagy kornyeken? Irjatok.
Szabolcsban keresek izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem adott!!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem adott!!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok
Péntek este nő esetleg pár?
hetero pasi vagyok
31 éves, sportos, állítólag jófej, laza, 22cm intim.
Péntek este nő esetleg pár?
hetero pasi vagyok
31 éves, sportos, állítólag jófej, laza, 22cm intim.
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
❗sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel! helyem van a 11. ker-ben

naphal

Jennifer Max