Újpesten ma estére Hölgyet keresnék.

Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves hetero pasi vagyok. Akár holnap is..

Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Ma estére keresek lányt 3 kerbe, normál testalkat ápolt 25y lakás adott..
Ma estére keresek biszex fiút vagy biszex párt. Fiút max 40 ig
Most szopatnék Vecsésen a Kispatak futópálya mellett . Itt vagyok várom a partnerem
Sziasztok, Szerdán megyek Balatonfüredre, esetleg hölgy szabadon ? :P kin huncutkodásra? 31 éves sportos férfi.
Nem független pasiként keresek párt, hölgyet. Korosztály nem számít, nagy farkam van, hármasban van tapasztalat. Írjatok, utazni tudok, whatsappon megy a kommunikacio
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok
Mai napra az az vasárnapra keresek egyedül vagy, legjobb haverommal párt
Heterok vagyunk
De imádjuk nézni, tapasztalni,ahogy egy nő igazán élvezi...2-3 pasi biztosan rendesen letudja rendezni a pár női tagját.
Viberen elérhető vagyok vagy szinte bármelyik platformon
Privibe várom a jelentkezést
30 éves jófej, srácok vagyunk 180/90kg. Kék szem barna haj 22cm intim
Mai napra az az vasárnapra keresek egyedül vagy, legjobb haverommal párt
Heterok vagyunk
De imádjuk nézni, tapasztalni,ahogy egy nő igazán élvezi...2-3 pasi biztosan rendesen letudja rendezni a pár női tagját.
Viberen elérhető vagyok vagy szinte bármelyik platformon
Privibe várom a jelentkezést
30 éves jófej, srácok vagyunk 180/90kg. Kék szem barna haj 22cm intim
sziasztok!
ma este ismerkednék párral, utazni és fogadni is tudok.
ma este ismerkednék párral, utazni és fogadni is tudok.
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Sziasztok.
Hölgy mai nap dunakeszi szabad strandon ,ismerkedés, mi a kavicsnál, fehér napernyőknél környékén.
Hölgy mai nap dunakeszi szabad strandon ,ismerkedés, mi a kavicsnál, fehér napernyőknél környékén.

Találkoznék ma délután lazább együttlétre, részletek privátban.
Hely szükséges - Budapest.
Hely szükséges - Budapest.
Sziasztok!
Hölgyet de pasit is szopatok pasit csak akkor ha hàrmasba tudunk lenni egy hölgy taggal akivel nyilván tudok foglalkozni esetleg együtt szopnának
Sziasztok Monor, Pilis környéke hölgyekel ismerkednék de párhoz is szívesen csatlakozom minden jóba benne vagyok .
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)