Debrecenbe van ilyen pár?
Kipróbálnám! (Ez egy válasz Errekimondottan2 üzenetére (tegnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:21
Kipróbálnám! (Ez egy válasz Errekimondottan2 üzenetére (tegnap 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Késő estére keresek egy partnert 30-45 év között, aki benne lenne egy közös-kölcsönös faszverésben úgy, hogy a párom is jelen van mint néző.
Sziasztok! Ma délután folyamán Székesfehérvár környékén kalandoznék elhanyagolt hölgyel, anyukával, párokkal! Várom leveleiteket! Szép napot mindenkinek

Holnap azaz csütörtök késő este akár éjjel is férfi-nő párhoz csatlakoznék hetero alapon Kecskeméten. Egy egyszerű kukkolás is érdekes lehet,de szívesen be is szállok. Ha csak két farkat szeretne cumizni a hölgy tag az lenne a legjobb. Ha pár km-t utaznom kell nem jelent problémát.
Sziasztok, Bp-en hölgyet, párt keresek 48 éves hetero férfiként.
Asszonyok lányok párok ?sportos igényes jól tejelő kan keres !privi.
Sziasztok holnap reggel Kanizsán valaki?
Sziasztok.Van 18+lány-érett nő Bükfürdő vagy környékén aki kalandozna?
Ma estére keresünk egy pasit szabadtéri játékokra Tata, Komárom környékén A bemutatkozásunkat olvasd el, mielőtt írsz! Privát üzenetet várunk, nem tudunk azonnal válaszolni
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén keresek párokat, hölgyeket nap közbeni találkozóra. Keressetek nyugodtan!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Olyan nőt,vagy párt keresek akit lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyékén
Szopnék Pécsen ma napközben.
Ma napközben keresek nőt vagy párt Budapesten, írjatok
4-ig szabad vagyok!

Hali
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Helyem van.
Van itt aki leszopna Veszprémben?
Szolnok fele valaki autóval most?
Péntek szombat Balatonon leszünk , parokat, lányokat keresünk
Sziasztok. Szolnok felé pár vagy hölgy?
Hali
Helyem van.
Helyem van.
Késő estére keresek egy partnert 30-45 év között, aki benne lenne egy közös-kölcsönös faszverésben úgy, hogy a párom is jelen van mint néző.