Csak is az igazi mell jó!
ezek sajátok? nagyon állat! írj ha van kedved megmutatni ruha nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 22. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 21:21
Törölt felhasználó (62015)

az eredetiek a jók

ezek szépek és igaziak is szerintem:))))

Mi is a természeteset szeretjük, de nem vetjük meg azokat sem akik plasztikáztatnak, A páromnak szerencséje van mert neki szépek eredetiben is de vannak olyan lányok akiknek az önbizalmát hozza vissza egy szépen helyreállított mell. Csak azért mert valakinek beültettek egy darab szilikont nem fogjuk visszautasítani :P
érdekes a szilikonos de csak addig amig ki nem probálod utána csak a természetes kellet nekem!!!
jók a képek nagyon de ne kelljen velük dolgozni csak természetes a jó cici!!!!
Dehogynem érezni!!! Nekem volt már fiatal barátnőm, akinek természetes mellei voltak, büszke volt rájuk, hogy milyen szépek és kemények. Aztán fogtam egy hasonló méretű szilikont, és ha a formán nem is, de a tapintáson azonnal kiszúrtam. Ugyanis egy természetes cici SOSEM lesz, sosem lehet olyan kemény, mint egy szilikoncici.
Kivéve, ha amcsi katona a hölgy, és fél kilő platinával jön haza a testében :D
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 29. péntek 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 29. péntek 04:35

Dehogynem érezni!!! Nekem volt már fiatal barátnőm, akinek természetes mellei voltak, büszke volt rájuk, hogy milyen szépek és kemények. Aztán fogtam egy hasonló méretű szilikont, és ha a formán nem is, de a tapintáson azonnal kiszúrtam. Ugyanis egy természetes cici SOSEM lesz, sosem lehet olyan kemény, mint egy szilikoncici.
Ugyan már, ha szilikonos és szép, akkor mi a baj
És ha valaki úgy gondolja, hogy neki kell, akkor azt tartsuk tiszteletben, vagy az illető nézze a fiuk rovatot
És ha valaki úgy gondolja, hogy neki kell, akkor azt tartsuk tiszteletben, vagy az illető nézze a fiuk rovatot
Mindenkinek az a jó, ami neki tetszik és késsz

Akinek az elmult 2 évben a legújabb anyagot tették be és profi sebész csinálta azt soha nem fogod érezni.....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 12. 29. péntek 04:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 29. péntek 04:35

Persze ez csak akkor igaz ha a nőnek már legalább egy éve bent van és beállt a helyére teljesen és az alkatának és a mellének is megfelelő méretű inplantátumot választott..........

meg attól is függ izom alá vagy fölé tették,de amúgy lehet érezni csak tudni kell mit keres az ember..........
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 12. péntek 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 16:36

Akinek az elmult 2 évben a legújabb anyagot tették be és profi sebész csinálta azt soha nem fogod érezni.....

a szép természetes mell a best szvsz...
Hát a nő akinek betették biztosan érz és tudja hol van, de nekem volt olyan barátnőm akinek hiába kereste az ember nem találta meg, mert annyira jól csinálták meg neki és nem túl nagy méretet kért.
Amugy ha iagzán kiakarod tapintani akkor nem egyszerű a dolog pláne nem egy sima szeretkezés során, mert ha nem biztos az ember abban kivel fekszik le, mármint van-e szilikon vagy nincs ,akkor nincs az a nő aki hagyja , hogy ne élvezetből tapogasd a mellét hanem keresőként nyomkodva finoman szorítgatva próbálj meg rájönni aktus közben, hogy szilikonos mellet tartasz a kezedben vagy nem....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 12. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 16:50
Amugy ha iagzán kiakarod tapintani akkor nem egyszerű a dolog pláne nem egy sima szeretkezés során, mert ha nem biztos az ember abban kivel fekszik le, mármint van-e szilikon vagy nincs ,akkor nincs az a nő aki hagyja , hogy ne élvezetből tapogasd a mellét hanem keresőként nyomkodva finoman szorítgatva próbálj meg rájönni aktus közben, hogy szilikonos mellet tartasz a kezedben vagy nem....

Törölt felhasználó (62015)
VIP

meg attól is függ izom alá vagy fölé tették,de amúgy lehet érezni csak tudni kell mit keres az ember..........
keménységtől is függ h de sztem ki lehet tapintani,magadban nem érzed az első perctől fogva,csak azt látod h kikerekedett a melled
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 18:33

Hát a nő akinek betették biztosan érz és tudja hol van, de nekem volt olyan barátnőm akinek hiába kereste az ember nem találta meg, mert annyira jól csinálták meg neki és nem túl nagy méretet kért.

persze mert izom alatt nem is fogod érzékelni csak a doki érzi hol van:))))))))
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 01. 12. péntek 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 12. péntek 18:33