nem kell magyarázni,értem!
szinte nem is látszik
3,5cm vágtak.jó a sebgyógyulásom már mikor szedték ki a varratokat mondták h nagyon szépen gyógyul....

Pesten volt a műtét?
igen
húúú, volt mit olvasni...
nem semmi vita alakult itt ki.
én megértem mindenki érveit. bodyb.girl-ét azért, mert sportolt; kukluszkánétkét azért, mert nagyon nem tetszett (és végre boldog a kedves).... de a yanee84-ét szintén megértem!
én szintén egyet értek azzal, h manapság gondolkodás nélkül kés alá fexenek lányok csak azért, mert a szilikonnal majd milyen szép lesz...
számomra már az fura, h anyuci/apuci engedi (és kifizeti), arról meg nem is beszélve, h csak azért felvágatni magad, mert csak 75B-s cickókkal áldott meg a sord...??!!

én megértem mindenki érveit. bodyb.girl-ét azért, mert sportolt; kukluszkánétkét azért, mert nagyon nem tetszett (és végre boldog a kedves).... de a yanee84-ét szintén megértem!
én szintén egyet értek azzal, h manapság gondolkodás nélkül kés alá fexenek lányok csak azért, mert a szilikonnal majd milyen szép lesz...
számomra már az fura, h anyuci/apuci engedi (és kifizeti), arról meg nem is beszélve, h csak azért felvágatni magad, mert csak 75B-s cickókkal áldott meg a sord...??!!
bocsi, sors akart lenni az utsó szó

na hát ja... ennyiből én is menjek műttetni magam,mert ekkora meg akkora a farkam,nem vagyok elég magas,vagy szőrösebb vagyok,mint az átlag????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 16:29
Törölt felhasználó (33028)
VIP

húúú, volt mit olvasni...

Mindenképpen a természetes,mert a szilikont nem szeretem!! túl műű
nekem mindegy csak nagy legyen és formás
Hát én a természetes cicik pártján vagyok!
Annyira nem szeretem a mű ciciket, h azt elmondani is nehezemre esik! Meg kell tanulni, h értékelni kell azt, amit adatott nekünk!
Ha már hozzányúl valaki, az már régen rossz...és ha meg sok pénze van az embernek, akkor bárkiből lehetne szép csajt csinálni, de nem vagyunk 1formák és nem is kéne annak lenni pénzért...
Annyira nem szeretem a mű ciciket, h azt elmondani is nehezemre esik! Meg kell tanulni, h értékelni kell azt, amit adatott nekünk!
Ha már hozzányúl valaki, az már régen rossz...és ha meg sok pénze van az embernek, akkor bárkiből lehetne szép csajt csinálni, de nem vagyunk 1formák és nem is kéne annak lenni pénzért...
Tisztelet a kívételnek akinek nem inge nem veszi magára de megkérdeznék néhány pasit akik állandóan ezzel a mű dumával jönnek (ami már baromi unalmas) ha nőnek születtek volna és valamiért nagyon nem lennének elégedettek a mellükkel most hadd ne soroljam el századszorra is h milyen okok lehetnek ezek és lehetőségük lenne rá h szép melleket csináltassanak mit választanának mert pasiként ezt nehezebb megérteni.
tényleg nem... mindegyik más alakú van amelyik kocka ,sőt háromszög alakut is láttam már...nyilván amilyen formát kér a kedves páciens
Szerintem egyértelmű: amelyikkel a nő jobban érzi magát. Láttam már sok nőt, aki attól virult ki, hogy megcsináltatta a mellét. Isteni csaj lett belőle, miután elégedett volt, tetszett már magának is.
ebben tényleg van vmi!!!!
(Ez egy válasz szanyi üzenetére (2007. 02. 06. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 15:36

Szerintem egyértelmű: amelyikkel a nő jobban érzi magát. Láttam már sok nőt, aki attól virult ki, hogy megcsináltatta a mellét. Isteni csaj lett belőle, miután elégedett volt, tetszett már magának is.
Látható valahol a melled Ani?
A Mufftárban?
Adhatnál valami támpontot, én is szivesen megnézném
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem találom seholse a sorokat....
Néhány azért eléggé elbizonytalínító kép! Szükség van erre? Vagy ezek már aszélsőségek, így ne is gondoljunk rájuk mikor véleményt furmálunk?
Szóval itt egy szélsőség
Szóval választhattok!!
Szóval itt egy szélsőség
Szóval választhattok!!
az utolsó kép lemaradt!