Az Igazi az igazi
Na erre most mit lehet mondani. Ez az igazi az igazi hozzászólás kb annyira értelmes, mint a reklámban a: A mama főztje a mama főztje.
Ezt se értem azt se értem. Persze értelmezhető a dolog, mert ugye abban a mellben amiben van szilikon az már nem az eredeti, de attól még igazi mell. Sőt, ha szépen és jól dolgozik a sebész, akkor még jobb is lehet az "igazinál".
Nade hagyom, végső soron mindenki eldönti mi kell neki.
Csak azért feltennék egy kérdést. Ha meglátnád álmaid nőjét, megismerkednél vele, és tökéletes lenne, értelmes és pont megfeleleő. De időközben kiderülne, hogy megműtette a mellét és van benne szilikon. Akkor ezért kidobnátok? Vagy kivetetnétek belőle? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 12:55
Ezt se értem azt se értem. Persze értelmezhető a dolog, mert ugye abban a mellben amiben van szilikon az már nem az eredeti, de attól még igazi mell. Sőt, ha szépen és jól dolgozik a sebész, akkor még jobb is lehet az "igazinál".
Csak azért feltennék egy kérdést. Ha meglátnád álmaid nőjét, megismerkednél vele, és tökéletes lenne, értelmes és pont megfeleleő. De időközben kiderülne, hogy megműtette a mellét és van benne szilikon. Akkor ezért kidobnátok? Vagy kivetetnétek belőle? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68798)

Az Igazi az igazi
Pedig amikor csak inplantátumot cserélnek, tehát nem az első szilikonja csak más formájút esetleg méretűt akar akkor aznap hazaengednek ha látja az orvos, hogy bírni fogod.
Nekem volt rá élő példám is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 04:44
Nekem volt rá élő példám is....

Törölt felhasználó (62015)

hét én még olyat nem láttam h vkit még a műtét napján hazaengednek az altatás után dréncsővel a mellében mert azt 24óra múlva ki kell húzni a mellekből, meg altatás után olyan vagy mint a mosott sz.r örülsz h pisilni ki tudsz menni...függ attól is hogy mellizom alá helyezik-e vagy a mellizom és a mirigyállomány közé kialakitott részbe.az elöbbi jobban és hosszabb ideig fáj és természetesebb hatást kelt mert nem látszik az implantátum körvonala.az implantátum formáját is ki lehet választani csepp formájút kerek formájút,közepes vagy magas profilú,keményebb vagy puhább fogású stb...a legújabb a titánium borítású kohezív géllel töltött,sima vagy mikrószemcsés borítású...
az igazi, akármilyen kicsi is, nincs igazam?
Engem erősen taszít a szilikonmell, annyira hogy már ránézésre is majdnem elkap a rosszullét, nemhogy még fogni is egyet, szerintem ki is dobnám a taccsot.

Akkor még nem tapintottál szilikonosat! A valódi soha sem lehet annyira kemény és jó, mint a sziliknos!
(Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 11. 25. szombat 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 00:51

Engem erősen taszít a szilikonmell, annyira hogy már ránézésre is majdnem elkap a rosszullét, nemhogy még fogni is egyet, szerintem ki is dobnám a taccsot.

Kinek a nő, kinek a műanyag baba!
Sok mindenben tér el az álmaimtól az a nő, akiben műanyag van! Nem csak mellben , fejben méginkább!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 24. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 11:16

Na erre most mit lehet mondani. Ez az igazi az igazi hozzászólás kb annyira értelmes, mint a reklámban a: A mama főztje a mama főztje.
Csak azért feltennék egy kérdést. Ha meglátnád álmaid nőjét, megismerkednél vele, és tökéletes lenne, értelmes és pont megfeleleő. De időközben kiderülne, hogy megműtette a mellét és van benne szilikon. Akkor ezért kidobnátok? Vagy kivetetnétek belőle?
Csak azért feltennék egy kérdést. Ha meglátnád álmaid nőjét, megismerkednél vele, és tökéletes lenne, értelmes és pont megfeleleő. De időközben kiderülne, hogy megműtette a mellét és van benne szilikon. Akkor ezért kidobnátok? Vagy kivetetnétek belőle?
már akinek meglátszik.nem kontárhoz kell menni....
Szerintem buta a kérdés!!! Mindegy csak esztétikuslegyen!!!
az a baj ugye,h a szilikonrol mindenkinek silicon-valley jut eszebe,pamela andersonnal meg a hasonlo szilikoncsodakkal,de sok esetben nem erröl van szo!
lattam mar olyat mütet utani napon kötözeskor,h felallt a nö es azt mondta,kicsik lettek(2x650ml) ,aszittem letepem a szemét!
de volt olyanra is pelda,h egy kedves doktornö,akinek a 3.gyerek utan eleg atrofias lett a melle, 2x320ml-t ültettetett be,ami nem tünt fel a 7köznapokban,nem kapott helyet a szilikoncsodak klubjaban,ö nem ezert csinaltatta!szal ahogy Ivip is mondja:"Mindegy csak esztétikuslegyen!"
a vagas helyehez meg annyit,h mindenkepp latni,jobb esetben kevesbe,rossz esetben jobban, de vannak mas komplikaciok is,amik kellemetlenebbek!
lattam mar olyat mütet utani napon kötözeskor,h felallt a nö es azt mondta,kicsik lettek(2x650ml) ,aszittem letepem a szemét!
de volt olyanra is pelda,h egy kedves doktornö,akinek a 3.gyerek utan eleg atrofias lett a melle, 2x320ml-t ültettetett be,ami nem tünt fel a 7köznapokban,nem kapott helyet a szilikoncsodak klubjaban,ö nem ezert csinaltatta!szal ahogy Ivip is mondja:"Mindegy csak esztétikuslegyen!"
a vagas helyehez meg annyit,h mindenkepp latni,jobb esetben kevesbe,rossz esetben jobban, de vannak mas komplikaciok is,amik kellemetlenebbek!
650re mondta h kicsi?!jesszus nem volt százas sztem a nő... van pár dolog amivel az ember nem számol mikor megcsináltatja.az egyik a hason fekvés,én imádok hason aludni de ezekkel kicsit kényelmetlen
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 00:29

az a baj ugye,h a szilikonrol mindenkinek silicon-valley jut eszebe,pamela andersonnal meg a hasonlo szilikoncsodakkal,de sok esetben nem erröl van szo!
hat ez az!650 mar komoly adag,testehez kepest a maximalis dozis,félö,h 2-3ev utan elöjönnek nala a szekunder tünetek,mint pl. a hatfajas!
ja,a legjobb az egeszben,h 180centi volt a csaj,90feletti mellekkel meg 68kiloval!ez azert nem oke sztem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 01:17
ja,a legjobb az egeszben,h 180centi volt a csaj,90feletti mellekkel meg 68kiloval!ez azert nem oke sztem! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:17), amit ide kattintva olvashatsz)

650re mondta h kicsi?!jesszus nem volt százas sztem a nő... van pár dolog amivel az ember nem számol mikor megcsináltatja.az egyik a hason fekvés,én imádok hason aludni de ezekkel kicsit kényelmetlen

Ha megkérdezik tőle: mekkora? -> megegyezik az autójában lévő motor lökettérfogatával: 1,3-as! (csak ebben nincs 90 paci, de lejjebb lehet lesz és azért kellett az egész, h jól mutasson a szélesvásznon...)
magas vékony csaj 2mega dudával:)) évek múlva meg visszamegy kicsinyítésre az említett hátfájás miatt vagy mert rájön h mégse kell ekkora...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 01:23

hat ez az!650 mar komoly adag,testehez kepest a maximalis dozis,félö,h 2-3ev utan elöjönnek nala a szekunder tünetek,mint pl. a hatfajas!
ja,a legjobb az egeszben,h 180centi volt a csaj,90feletti mellekkel meg 68kiloval!ez azert nem oke sztem!
ja,a legjobb az egeszben,h 180centi volt a csaj,90feletti mellekkel meg 68kiloval!ez azert nem oke sztem!
A nőknek legalább központi témájuk a cicijük, mint nekünk pasiknak a cerkánk. Sosem elégedettek vele. De tény, szülés után sok csajnak megereszkedik, meglöttyed (bármit is csinál), és akkor valóban esztétikusabb.
sztem is,elöbb-utobb ujra kes ala fexik! de feküdt nalunk egy 19eves(!!!) csaj,aki 1-2evente cserelös implantanumot tetetett!szal ehhez azert komoly szellemi degradaciora van szükseg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 01:34

magas vékony csaj 2mega dudával:)) évek múlva meg visszamegy kicsinyítésre az említett hátfájás miatt vagy mert rájön h mégse kell ekkora...
De megteheti...
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 01:38

sztem is,elöbb-utobb ujra kes ala fexik! de feküdt nalunk egy 19eves(!!!) csaj,aki 1-2evente cserelös implantanumot tetetett!szal ehhez azert komoly szellemi degradaciora van szükseg!
jo is az
Van néhány eset, amikor van létjogosultsága a "zacsiknak", de egyébként legyen inkább természetes. Nekem szebb egy kicsi természetes cici, mint 2 650-es zacskó.