Kinek a nő, kinek a műanyag baba!
Akkor még nem tapintottál szilikonosat! A valódi soha sem lehet annyira kemény és jó, mint a sziliknos!
(Ez egy válasz Scorpio85 üzenetére (2006. 11. 25. szombat 00:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 00:51

Engem erősen taszít a szilikonmell, annyira hogy már ránézésre is majdnem elkap a rosszullét, nemhogy még fogni is egyet, szerintem ki is dobnám a taccsot.

Engem erősen taszít a szilikonmell, annyira hogy már ránézésre is majdnem elkap a rosszullét, nemhogy még fogni is egyet, szerintem ki is dobnám a taccsot.

az igazi, akármilyen kicsi is, nincs igazam?
Pedig amikor csak inplantátumot cserélnek, tehát nem az első szilikonja csak más formájút esetleg méretűt akar akkor aznap hazaengednek ha látja az orvos, hogy bírni fogod.
Nekem volt rá élő példám is....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 06. hétfő 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 06. hétfő 04:44
Nekem volt rá élő példám is....

Törölt felhasználó (62015)

hét én még olyat nem láttam h vkit még a műtét napján hazaengednek az altatás után dréncsővel a mellében mert azt 24óra múlva ki kell húzni a mellekből, meg altatás után olyan vagy mint a mosott sz.r örülsz h pisilni ki tudsz menni...függ attól is hogy mellizom alá helyezik-e vagy a mellizom és a mirigyállomány közé kialakitott részbe.az elöbbi jobban és hosszabb ideig fáj és természetesebb hatást kelt mert nem látszik az implantátum körvonala.az implantátum formáját is ki lehet választani csepp formájút kerek formájút,közepes vagy magas profilú,keményebb vagy puhább fogású stb...a legújabb a titánium borítású kohezív géllel töltött,sima vagy mikrószemcsés borítású...
Na erre most mit lehet mondani. Ez az igazi az igazi hozzászólás kb annyira értelmes, mint a reklámban a: A mama főztje a mama főztje.
Ezt se értem azt se értem. Persze értelmezhető a dolog, mert ugye abban a mellben amiben van szilikon az már nem az eredeti, de attól még igazi mell. Sőt, ha szépen és jól dolgozik a sebész, akkor még jobb is lehet az "igazinál".
Nade hagyom, végső soron mindenki eldönti mi kell neki.
Csak azért feltennék egy kérdést. Ha meglátnád álmaid nőjét, megismerkednél vele, és tökéletes lenne, értelmes és pont megfeleleő. De időközben kiderülne, hogy megműtette a mellét és van benne szilikon. Akkor ezért kidobnátok? Vagy kivetetnétek belőle? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 23. csütörtök 12:55
Ezt se értem azt se értem. Persze értelmezhető a dolog, mert ugye abban a mellben amiben van szilikon az már nem az eredeti, de attól még igazi mell. Sőt, ha szépen és jól dolgozik a sebész, akkor még jobb is lehet az "igazinál".
Nade hagyom, végső soron mindenki eldönti mi kell neki.
Csak azért feltennék egy kérdést. Ha meglátnád álmaid nőjét, megismerkednél vele, és tökéletes lenne, értelmes és pont megfeleleő. De időközben kiderülne, hogy megműtette a mellét és van benne szilikon. Akkor ezért kidobnátok? Vagy kivetetnétek belőle? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 23. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (68798)

Az Igazi az igazi
Az Igazi az igazi
Szreintem is szilikonmentesek. Nagyok és nagyon lógnak ahhoz, hogy szilikonosak legyenek :)
De ettől függetlenül nem rosszak :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 14:42
De ettől függetlenül nem rosszak :) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ezek sztem szilikonmentesek...
ezek sztem szilikonmentesek...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
bébégé,ez szted milyen?

Megnyugtattál... De igazán nyugodt, csak akkor lennék, ha feltöltenél róla egy képet is... Csak hogy biztos lehessek benne, hogy jól néz ki végleges helyén
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 14:23

a titánium borítás azt jelenti h 1 szabad szemmel nem látható vékonyságú bevonat van rajta(azért h a szervezet ne kezelje idegen anyagként)attól még ugyanolyan puha,kellemes fogású..

a titánium borítás azt jelenti h 1 szabad szemmel nem látható vékonyságú bevonat van rajta(azért h a szervezet ne kezelje idegen anyagként)attól még ugyanolyan puha,kellemes fogású..
(Ez egy válasz Kokov1 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 14:18

Biztos láttam, de nem tudtam, hogy az élő szövet a fém vázon
... Nem az implantátum fotójára gondoltam természetesen...

Biztos láttam, de nem tudtam, hogy az élő szövet a fém vázon
... Nem az implantátum fotójára gondoltam természetesen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 14:14

szavaidból úgy veszem ki,hogy magára az implantátumra gondolsz...az meg senkit nem érdekel...ha már cickóban lévőre gondolsz olyat már biztos láttál...
szavaidból úgy veszem ki,hogy magára az implantátumra gondolsz...az meg senkit nem érdekel...ha már cickóban lévőre gondolsz olyat már biztos láttál...
(Ez egy válasz Kokov1 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 12:23

"titániumborítású" ??? Ilyet utoljára a Terminátor 3-ban láttam
bocsi... De ha esetleg felraknál róla egy képet, jobban el tudnám képzelni

Azért én megnézném :) sztem mások is :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 22. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 13:26

feltehetek róla képet de semmi különöset nem fogsz rajta látni

feltehetek róla képet de semmi különöset nem fogsz rajta látni
(Ez egy válasz Kokov1 üzenetére (2006. 11. 22. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 22. szerda 12:23

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:40

nekem az izom és a mirigyállomány közt van(magasprofilú titániumborítású,kohezívgéllel töltött)550 köbcentis...
Te nagyon eltüntél....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

húha itt nem szabad reklámozni másik oldalt

Akár:-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:09

dudapróba?