De ha már ott van az a baromi nagy heg, akkor nem tudná sminkkel eltakarni, ha már sztriptízt nyom?

Nem minden nőnek passzol az alkatához a szilikon mell , de van akinek nagyon jól "áll".
midenképpen az igazi,mert megis az nics változtatva,es más a fogása is!! A szilikon pedig sokaknál szep,de már láttam olyat is,ami nagyon csúnya volt!!!
természetesen az igazi a jó!
nem a nagy melleket hanem a tényleg hatalmas csöcsöket
nincs is annál jobb

Én imádom a hatalmas csöcsöket
köszi a képeket már választottam az enyém klassz lett
,pont olyan amilyet kértem:))ezeket meg nézegesse aki berakta:))
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 02. 16. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)

az utolsó kép lemaradt!

Néhány azért eléggé elbizonytalínító kép! Szükség van erre? Vagy ezek már aszélsőségek, így ne is gondoljunk rájuk mikor véleményt furmálunk?
Szóval itt egy szélsőség
Szóval választhattok!!
Szóval itt egy szélsőség
Szóval választhattok!!
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem találom seholse a sorokat....
Adhatnál valami támpontot, én is szivesen megnézném
A Mufftárban?
Látható valahol a melled Ani?
ebben tényleg van vmi!!!!
(Ez egy válasz szanyi üzenetére (2007. 02. 06. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 15:36

Szerintem egyértelmű: amelyikkel a nő jobban érzi magát. Láttam már sok nőt, aki attól virult ki, hogy megcsináltatta a mellét. Isteni csaj lett belőle, miután elégedett volt, tetszett már magának is.
Szerintem egyértelmű: amelyikkel a nő jobban érzi magát. Láttam már sok nőt, aki attól virult ki, hogy megcsináltatta a mellét. Isteni csaj lett belőle, miután elégedett volt, tetszett már magának is.
tényleg nem... mindegyik más alakú van amelyik kocka ,sőt háromszög alakut is láttam már...nyilván amilyen formát kér a kedves páciens
Tisztelet a kívételnek akinek nem inge nem veszi magára de megkérdeznék néhány pasit akik állandóan ezzel a mű dumával jönnek (ami már baromi unalmas) ha nőnek születtek volna és valamiért nagyon nem lennének elégedettek a mellükkel most hadd ne soroljam el századszorra is h milyen okok lehetnek ezek és lehetőségük lenne rá h szép melleket csináltassanak mit választanának mert pasiként ezt nehezebb megérteni.
Hát én a természetes cicik pártján vagyok!
Annyira nem szeretem a mű ciciket, h azt elmondani is nehezemre esik! Meg kell tanulni, h értékelni kell azt, amit adatott nekünk!
Ha már hozzányúl valaki, az már régen rossz...és ha meg sok pénze van az embernek, akkor bárkiből lehetne szép csajt csinálni, de nem vagyunk 1formák és nem is kéne annak lenni pénzért...
Annyira nem szeretem a mű ciciket, h azt elmondani is nehezemre esik! Meg kell tanulni, h értékelni kell azt, amit adatott nekünk!
Ha már hozzányúl valaki, az már régen rossz...és ha meg sok pénze van az embernek, akkor bárkiből lehetne szép csajt csinálni, de nem vagyunk 1formák és nem is kéne annak lenni pénzért...
nekem mindegy csak nagy legyen és formás
Mindenképpen a természetes,mert a szilikont nem szeretem!! túl műű