Engem izgat, de természetesen nem mindegy ki néz.
Nem is zavar az biztos!
A múlt héten egy swinger klubba miközben szexeltünk végig néztek! 10 fő biztos! De ott ez természetes is! Nem is zavart! Sőt izgatott minket! Jó élmény!
Nem nem izgat, betegnek tartom az illettőt ha neki ez szexuális vagy lelki kielégülsét okoz
Sziasztok!
Nagyon szívesen meglesnék egy párt szeretkezés közben, vagy akár ha szeretnék videót is készítenék az együttlétről.
Nem szeretnék beszállni, csak nézni.
Nagyon szívesen meglesnék egy párt szeretkezés közben, vagy akár ha szeretnék videót is készítenék az együttlétről.
Nem szeretnék beszállni, csak nézni.
Imádom más barátnőjét, feleségét megdugni elképzelesük szerint, miközben a másik férfi nézi
Mind a ketten élvezzük, engem az izgat benne, hogy meztelenül nézik a páromat, páromat pedig az, hogy felizgat ezzel másokat is. Direkt még nem szerveztünk, de ha van lehetőség igyekszünk élni vele
Engem nagyon, a páromat is egykoron, csak a szex elején volt szégyenlős, de aztán mintha kicserélték volna!
Nekünk nagy álmunk,hogy egy hölgy végignézzen vagy esetleg filmezzen minket....esélytelen ilyet találni
Volt már rá példa korábban. Akkor izgalmas volt.
Melyik ez a klub? Izgalmasan hangzik, mert mi nem partikon szeretnénk részt venni, pláne nem csereberélni, de egy kis közönség izgató lenn
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 19. vasárnap 07:02
Én az exemmel jártam rendszeresen swingers klubbokba ! Nem csak hétvégi estéken,amikor a nagy bulik vannak ! Hétközben is volt egy club,aki délutáni partykat is tartott ! Igaz kevesebben voltak.... De rendszeresen volt szóló pasi több is,aki szivesen végig nézte a szeretkezéseinket,volt,hogy egészen közelről ! Aztán egyiket-másikat hagytuk be is szállni ! Nagyon izgató volt... Volt aki bátrabban rákérdezett , hogy beszállhat e... Volt aki csak nézett egy darabig minket , ahogy szeretkezünk , aztán simogatni kezdte a páromat szex közben. Mikor intettem neki-nekik , hogy beszállhatnak nem kellett sokat invitálni egyiket sem ! De legtöbben egészen közvetlen közelről nézték , ahogy szeretkezünk. Nagyon jó érzés ! Azóta cuckold szexnèl , ahol harmadik szoktam lenni a férjek nézik és fotózzák-kamerázzák ahogy dugom a feleségüket !!!
Nem tudok ilyen clubot, csak a topik címére reagáltam. Élvezném ha néznének sex közben és én is szívessen néznék egy párt
(Ez egy válasz tokkezdopar üzenetére (2024. 07. 24. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 24. szerda 16:38
Melyik ez a klub? Izgalmasan hangzik, mert mi nem partikon szeretnénk részt venni, pláne nem csereberélni, de egy kis közönség izgató lenne.
Valamiért egyre jobban.....
Nagyon izgat, sőt maszturbálás közben is izgatna ha nézne egy pár vagy hölgy. Elnéznék egy ilyen helyre is csak nem tudom merre lenne érdemes menni.
Melyik ez a klub? Izgalmasan hangzik, mert mi nem partikon szeretnénk részt venni, pláne nem csereberélni, de egy kis közönség izgató lenne.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyanígy vagyunk mi is, sajnos. A Szépvölgyi tetején a parkolóba (ami a kilátó alatt van, a félreeső placc) szoktunk menni, de eddig csak rendes kirándulók voltak arra, nem olyanok, akik emiatt járnának oda.
Esetleg szervezhetnénk valamit, mi nem akarunk se csereberélni, se nagy kürbeálló közönséget, csak izgalmas, ha valaki ugyanezért van a szomszédban. (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2024. 07. 13. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg szervezhetnénk valamit, mi nem akarunk se csereberélni, se nagy kürbeálló közönséget, csak izgalmas, ha valaki ugyanezért van a szomszédban. (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2024. 07. 13. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 23:49
Nekünk valamiért sose jön össze, hogy ne legyünk egyedül, ha elmegyünk autóval valahova szexelni.
Nyilván, ha kiírnánk előre, akkor biztos többen is lennének, de egyrészt a spontanitásra adunk, másrészt nem az lenne a cél, hogy egy tucat férfi álljon körbe bennünket. Egy párnak viszont örülnénk. Többször voltunk a szépvölgyinél, és a reptéren is, de eddig nem volt rajtunk kívül más. (Vagy nagyon profi kukkolók járnak ezekre a helyekre)
Nyilván, ha kiírnánk előre, akkor biztos többen is lennének, de egyrészt a spontanitásra adunk, másrészt nem az lenne a cél, hogy egy tucat férfi álljon körbe bennünket. Egy párnak viszont örülnénk. Többször voltunk a szépvölgyinél, és a reptéren is, de eddig nem volt rajtunk kívül más. (Vagy nagyon profi kukkolók járnak ezekre a helyekre)
Engem nagyon felpörget úgy hogy párom nem tud róla hogy néznek minket. Sokkal nyugodtabb a helyzet nincs kinek megjátszani a dolgokat
Hú ! Nagyon nagyon izgatna
Mittom én lehet, hogy zavarba vónék...
Izgat. Izgatna De akar maszti közben is. Szerintem különleges élmény.