emeld meg egy kicsit a hozá szolás hoszát
grrrr
grrrr
A szabad természetben speciel zavarna a zene.Buliban nem nagyon válogathat az emberfia.Meghitt kettesben az indiai szitáron játszó zene a befutó.Ne legyen harsogó pattogó ritmusa,inkább valami nyarat idéző.UI:Sors szinfonia halgatása kerülendő.

Ghymes, az jó, a nem túl gyorsak...:)
eminem: shake that ass for me

Ravel:"Bolero"

tudtam drága, hogy nem hagyod ki...msn?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Lick It Up....Roling Stones

szerintem egy kis techno és amikor felpörög a zene akkor felpörög a nyelvem egy istani rózsaszín punciban
november rain tényleg hangulatos de én maximálisan mme prune véleményével értek egyet ... rhcp mindenek felett...nagyon hangulatos romantikus számaik is vannak...
Vannak olyan nőőőőők akik szeretik a RHCP-t????....istenem....máááár kezdtem lemondani az életrőőőőől

Bármit:) Általában a viva megy oszt jónapot:)
Alicia Keys-Fallin'......jó kis vetkőztetős-vetkőzős

red hot-give it away...a refrénre pont jól lehet körözni a popsival
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 11. 04. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 10:26

Vannak olyan nőőőőők akik szeretik a RHCP-t????....istenem....máááár kezdtem lemondani az életrőőőőől

enyhén lerészegedve SKA P-t tudom ajánlani mindenkinek... egyébként télleg alkalomtól és körülményektől függ a dolog.
Én imádom a jazzt! És simán el tudok képzelni egy Duke Ellingtont, vagy egy Rita Colidge-ot.... Ajánlom mindenkinek!
Teljesen hangulat függő, hogy milyen zene szól közben...
es mit szolsz egy 7.1-es bose surround rendszerhez(ez itt nem a reklam helye)?abbol azert eleg jol szol
!
szal nekem/nekünk nagyon bejön a komolyzene- termeszetesen nemcsak sex közben!

szal nekem/nekünk nagyon bejön a komolyzene- termeszetesen nemcsak sex közben!

zenének: Hal ft. Gillian Anderson - Extremis
:))))
:))))
ha pedig nagyon romantikus az egész, akkor Chris Isaak (főleg a Wicked Game, de a többi is)