Egy idő után úgysem hallod a zenét, legalábbis mi nem figyelünk rá!

én általában ha szól a zene, akkor nyalni szeretek, és a párom is jobban élvezi, főleg mert a zene ütemére nyaldosok a nyelvemmel. ha a kettőt össze tudja kapcsolni, akkor nagyon jó lehet a dolog.
Egyszer kipróbáltuk, de nem olyan vad zene dübörgött, hanem olyan romantikus lassú dallamok és ez így nem szex volt, hanem szeretkezés, méghozzá a párommal, egy jó kis párkapcsolat visszaépítő tréning...........

Lehet hogy meglepő:de egy komoly zenét ajánlok figyelmetekbe:Ravel:Bolero.Egyszerűen imádok rá bármit is csinálni!!!!Felizgat
Ezek tényleg mind nagyon klasszak.
Nekem egy gondom van mindig, valamikor a szeretkezés közepén körülbelül akkor amikor már túl vagyunk a kölcsönös orális izgatáson, a leghosszabb CD is lejár és egyszer csak néma csendben találjuk magunkat...
Ha addig dumáltunk nem olyan nagy baj, mert folytatjuk a mondókánkat, de gyakran volt már kicsit kínos (nekem) a hirtelen beállt csend.
Olyan is volt, hogy tudtam a csajról, hogy a kedvenc száma a Bladerunner zenéje, és beállítottam úgy, hogy folyton ismételje, aztán a csaj egyszer csak lerúgott magáról és kitépte a CD-t, mert hirtelen az idegeire ment a saját kedvence.
(Ez egy válasz macilaci28 üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 18:06
Nekem egy gondom van mindig, valamikor a szeretkezés közepén körülbelül akkor amikor már túl vagyunk a kölcsönös orális izgatáson, a leghosszabb CD is lejár és egyszer csak néma csendben találjuk magunkat...

Ha addig dumáltunk nem olyan nagy baj, mert folytatjuk a mondókánkat, de gyakran volt már kicsit kínos (nekem) a hirtelen beállt csend.
Olyan is volt, hogy tudtam a csajról, hogy a kedvenc száma a Bladerunner zenéje, és beállítottam úgy, hogy folyton ismételje, aztán a csaj egyszer csak lerúgott magáról és kitépte a CD-t, mert hirtelen az idegeire ment a saját kedvence.

sziasztok itt egy lista ma szedtem össze az én izlésemet takarja, de kinek mi tetszik, gondoltam megosztom veletek.
akon-lonley
Chris Rea - Looking For The Summer
elton john sacrifice
Celine Dion - 'Power of Love'
Enigma- Sadeness
enya: only time
ghuns n' roses novemberi eső
demjén ferenc-
britney spears- everytime
sarah connor- music is the key
demjén- hogyan tudnék élni nélküled
scorpions- wind of change
guns nroses-knockin on heavens door
demjén- várj mig felkel majd a nap
guns n' roses-dont cry
karmah-just be good to me
republic- szeretni valakit valamiért
charlie- nézz az ég felé
Kelly Family - An Angel
Celine Dion - My Heart Will Go On (titanic)
kiwi- neked adom
oroszlánkirály
love story
akon-lonley
Chris Rea - Looking For The Summer
elton john sacrifice
Celine Dion - 'Power of Love'
Enigma- Sadeness
enya: only time
ghuns n' roses novemberi eső
demjén ferenc-
britney spears- everytime
sarah connor- music is the key
demjén- hogyan tudnék élni nélküled
scorpions- wind of change
guns nroses-knockin on heavens door
demjén- várj mig felkel majd a nap
guns n' roses-dont cry
karmah-just be good to me
republic- szeretni valakit valamiért
charlie- nézz az ég felé
Kelly Family - An Angel
Celine Dion - My Heart Will Go On (titanic)
kiwi- neked adom
oroszlánkirály
love story
Ghymestől: Szárnyaskezű szeretők, Vetközős dal kifejezetten szexre készültek...
De talán az egész Smaragdváros lemezük. (Ez egy válasz costacurta üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De talán az egész Smaragdváros lemezük. (Ez egy válasz costacurta üzenetére (2006. 11. 03. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexhez a meditációs (nem a bealvós fajta
) és a tantrikus zene a legizgatóbb.

Nekem van egy jó CD-m, amin Beethoven és az óceán hangjai hallhatóak, nekünk bejött.... egyébként meditációs zene címszóval adták

Az elmúlt két napban végihallgattam azokat a zenéket, amelyeket ajánlottatok. Alicia Keys és Tarja Turunen zenéi zseniálisak!
Nekem a crystal és a republik jön be szex közben. Végigolvastam a többiek hozzászólását, szerintem is hangulat és csaj függő az egész.

Ravel
Szerintem ez mindenképp partnertől, és pláne hangulattól függ, van aki a boleróra indul be, hullámzó ritmusa miatt, voltam olyan nővel akivel mindíg a Nights in white shatains- et kellet hallgatni, de volt olyan nő aki Ac/DC-t követellt...
Nekem ez jön be
, mint zene
http://www.youtube.com/watch?v=yWVsPHJgN_A

http://www.youtube.com/watch?v=yWVsPHJgN_A
Csak a house
Pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=DCgO_RsUhHc

engem idegesít, de az eddigi nőim se bírták...
(Ez egy válasz protein üzenetére (2010. 06. 03. csütörtök 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 03. csütörtök 21:15

Csak a house
Pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=DCgO_RsUhHc

nekem nincs külön, hogy milyen zene imádom ha szól a zene közben, sőt valaminek mindíg szólnia kell tv vagy akármi más úgysem arra fogok figyelni, de azért jó érzés