Hmmm... És szeretnétek még olyasmiket?
(Ez egy válasz junejames üzenetére (2024. 05. 15. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 17:55
Számunkra nagyon izgalmas volt amikor még régebben, a kellesemest összekötve a hasznossal találozkoztunk egy idegen férfival aki végig nézte a szeretkezésünket és közben kényeztette magát. Ennél már csak az volt az izgalmasabb amikor egy pár jött minket megnézni.
Izgalmas lehet egy szimpatikus párt végig nézni, ahogy szeretik egymást. Még sosem láttam ilyet.
Sziasztok. Én is imádok leskelődni
(Ez egy válasz szinesz02 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Számunkra nagyon izgalmas volt amikor még régebben, a kellesemest összekötve a hasznossal találozkoztunk egy idegen férfival aki végig nézte a szeretkezésünket és közben kényeztette magát. Ennél már csak az volt az izgalmasabb amikor egy pár jött minket megnézni.
Szerintünk is nagyon izgalmas .
Persze , Nem kérdés . eszméletlen izgalmas lenn
igen- nagyon nagyon az
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem, izgalmas
Dombon van a házam, és az előttem levő utcában a szomszédom nagyon sokszor kivilágított nappaliban szexel. Ezek általában az esti sötétedés után vannak. Teraszomról nagyon jól láthatóak. Izgató tud lenni volt hogy az aktuális párommal néztük, és megkívántuk. Az is előfordult már, hogy a szomszéd asszony egyedül volt otthon és tévénézés közben masztizni szokott. Na az is nagyon izgató nekem!
Én itt jöttem össze egy párral aki szerette volna ha a saját gépükkle fozózom videózom őket. Beszélgettünk mindenről és mire hozzájuk mentem megbeszéltük hogy a fotózás videózás mellett én is beszálhatok ha akarok. Akartam. Életem egyik legjobb élménye volt.
Nagyon szuper.
Ilyenkor merülhet fel a kérdés esetleg hogy a fotós videós a látványon kívül kaphat e valami pluszt, maszti, kézimunka esetleg ?
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2023. 05. 13. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 14:31
Fantasztikus látvány! Februárban volt szerencsém egy Szegedi 20-on éves pár úgy 1 órás aktusát végignézni, a hölgy nagyon csinos testű volt, és csodálatosan lovagolt előttem pár méterre, azt hittem, hogy felrobban a farkam közben. Bár velem csak videóztatták magukat közben,de felejthetetlen élmény volt. Ezen kívül még régebben a volt nejemet néztem amikor kefélték idegenek, de az is nagyon izgalmas volt.
Nem biztos hogy kamu. Velünk is megtörtént régen hogy a balatoni portrérajzolók egyike előtt modellt állt a párom. Sőt a végén kèrte még a srác hogy pár fotót is hagy csináljon, akkor még nem votak csak filmes gépek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4681872)
2023. 05. 12. péntek 16:07
na ez nekem kamuszagu eléggé, nem életszerű amit írtál egyáltalán, legalább is számomra nem. Gondolkodj el rajta ... a szövegezésből kitűnik hogy KAMU na de kinek a pap kinek a papné .... biztos van aki elhiszi
jo annak aki vele lehet
(Ez egy válasz charly55 üzenetére (2023. 05. 12. péntek 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
igen szexy hölgy, gratulálok hozzá
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 16:10
szerintem is : Szerintem izgi! Imadom nezni ahogy a parom farka ki be jar egy masik punciban de ugyan ugy ot is izgatja ha egy masik farok pumpalja a puncimat a szamat …. Ezert is van hogy parcserezunk vagy cuckold vagy harmadikat veszunk be.
Izgalmas lehet, asszem elvégzek egy fotós/videós sulit
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 05. 13. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 15:17
Mi is kértünk már többször is egy harmadik személyt,hogy forózzon ill kamerázzon minket sex közben. Ez egy létező dolog,egyáltalán nincs kamu szaga
Sziasztok. Biztos nagyon izgalmas lehet végignézni egy pár kefélését. Szívesen végignézném.
Még régebben voltam egy párnál, ahol csak néző voltam. Mindhárman nagyon élveztük, én azóta is szívesen részt vennék ilyen szituban.
Mi is kértünk már többször is egy harmadik személyt,hogy forózzon ill kamerázzon minket sex közben. Ez egy létező dolog,egyáltalán nincs kamu szaga
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 12. péntek 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 12. péntek 16:07
na ez nekem kamuszagu eléggé, nem életszerű amit írtál egyáltalán, legalább is számomra nem. Gondolkodj el rajta ... a szövegezésből kitűnik hogy KAMU na de kinek a pap kinek a papné .... biztos van aki elhiszi
Fantasztikus látvány! Februárban volt szerencsém egy Szegedi 20-on éves pár úgy 1 órás aktusát végignézni, a hölgy nagyon csinos testű volt, és csodálatosan lovagolt előttem pár méterre, azt hittem, hogy felrobban a farkam közben. Bár velem csak videóztatták magukat közben,de felejthetetlen élmény volt. Ezen kívül még régebben a volt nejemet néztem amikor kefélték idegenek, de az is nagyon izgalmas volt.