Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

................................
Kedves férfiak! Ahogy elnézegettem, tényleg nem sok nő társam adott erre választ, pedig láthatóan nagy erre az igény nálatok. Mondjuk a válasz is logikus, csak nem igazán irja senki. Mért nem szopik minden lány? Többnyire egyszerü oka van. Tisztálokdási, higéniai hiányosságok. Mint pl.: sok, vagy ápolatlan szőrzet, mosdatlanság, szag. Csunya, farkinca. Multban szerzett rossz élmények, illetve azok a pasik akik azt képzelik, hogy mi nők szeretjük és biztos felizgulunk attól ha fuldoklásik, hányásik basszák a szánkat. Ezt senki nem szereti. És most tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy forditott esetben ti férfiak, ezek fügvényémen nyalnátok?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#564   2019. 10. 05. szombat 10:04
Duplán Duplán
Nem szopik, pohárból issza! lookaround
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 10. 05. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 05. szombat 07:03
Gondolom azért bántja a szemed, mert te sem szopsz. Egyébként miért bantaná?
#563   2019. 10. 05. szombat 07:21
fazonkirály fazonkirály
Az én Párom annyira imád szopni, hogy sokszor nem is a szexet kivanja, hanem a szopást. Ilyenkor óriási elmennyel szopja a hatalmas farkakat, közben vibrivel izgatja a puncijat. Alltalaban amikor szájba elvezik, ő is azonnal elmegy, ugy beizgul. Anno sulis koraban versenyeztek a baratnojevel, hogy ki szop le több pasit. Rengeteg farok megfordult a szajaban, puncijaban, természetesen a popsijaban is. Mindig is nagyon jo csaj volt, de mesélte, hogy fiatalon egyáltalán nem valogatott (jo persze azért az igényesség elvaras volt mindig), akin észrevette, hogy jobban megnezni, már ment is rá, vitte be a wcbe es leszopta. Engen egyrészt ez nagyon izgat, masreszt dannyira jól szopik, mint senki más a vilagon. Ha akarja, barmilyen faszt elvezesig tud szopni max fel perc alatt
#562   2019. 10. 05. szombat 07:03
fazonkirály fazonkirály
Gondolom azért bántja a szemed, mert te sem szopsz. Egyébként miért bantaná?
#561   2019. 10. 04. péntek 19:49
Duplán Duplán
Dugni bárhol bármikor, de szopni az már csúnya közönséges.
Csak orális szexelsz!?
#560   2019. 10. 03. csütörtök 18:25
szexamindenemff szexamindenemff
Volt egy kellemes elsö randim, ahol kértem a csajt szopjon le! Nem, nem. egyszer csak hallok valami recsenést (pici szàja volt) és ekkor éreztem, hogy bekapja.... Jo szük volt a szàja és igyekezett tövig bekapni! 2 és fél évig mennyei szopàsokat produkàlt! smile
#559   2019. 10. 02. szerda 10:21
Bmwpower523 Bmwpower523
Sziasztok! Nálunk az ex feleségem nem igen szerette a szex eme formáját. De miután külön mentünk megismerkedtem egy lánnyal a neten akivel már a második randin egy hotelbe kötöttünk ki és hát magam is meglepődtem hogy minden gond nélkül tudta és élvezettel szopta a farkam ahogy azt kell. Nem volt olyan szex hogy ne tette volna meg előjátéknak de volt olyan is hogy csak szopni akart és nem volt gond neki hogy ha a szájába mentem el. Nagyon tudta csinálni smile
#558   2019. 10. 02. szerda 08:09
Grafenberg Grafenberg
Részemről elengedhetetlennek tartom a szexben az orált, mert nagyon tudom élvezni! Szerencsére nem akadtam össze olyan lánnyal az életem során, aki ne szerette volna csinálni. A szájba élvezés sem volt probléma senkinek. A mélytorok a méretem miatt már igen, de azt ugye eleve nem akárki tudja megcsinálni. Több párcsere alkalmával is volt szerencsém ilyesmihez, különleges élmények voltak ezek. Néhány hölgynek ráadásul a torokra élvezés sem jelentett problémát. Ebből az első volt az igazán lesokkoló élmény, mert azelőtt nem volt még ilyenben részem. De rögtön megkedveltem! smile

A kölcsönösség jegyében persze én pedig mindig lelkesen kinyalom a partnerem punciját. smile Nem szokott erre panasz lenni. Volt olyan lány, aki nem tudott róla, hogy sorozat-élvező, de általam kiderült, hogy bizony képes rá. Volt csodálkozás rendesen. smile
#557   2019. 10. 02. szerda 07:06
fazonkirály fazonkirály
Igazad van. Szerintem sem nő aki nem szopik. Nagyon gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 27. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2019. 09. 27. péntek 06:29
Amelyik nő nem szopja le a faszt az nem nő.Nem mindegy kièt de leszopjàk ez a tapasztalat.Van akit e szavakkal sem zavar.Nem kèri ki magànak a szopjàl ès hasonló szavakat.
#556   2019. 10. 02. szerda 07:04
fazonkirály fazonkirály
Szerintem ultra gáz ha nem szopik egy lány. Én nagyon nem szeretem az ilyet. Nekem egyszer volt egy ilyen barátnőm. Borzasztó volt. Sosem szopott le. Azt sem engeste, hogy kinyaljam. Pedig brutálisan szép babapuncija volt.
#555   2019. 10. 01. kedd 17:39
X Törölt felhasználó (4181652)
Nem azt mondtam,hogy nem csinálták,csak kevesen és nem volt divat! Pláne vidéken prűdebbek voltak a lányok,mint a városokban! Egyébként nem vitázni akarok,csak az én tapasztalatom ez!
(Ez egy válasz discharger üzenetére (2019. 10. 01. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 01. kedd 11:35
100éves fényképeken és korabeli videókon is van. wink
#554   2019. 10. 01. kedd 15:25
böte56 böte56
Azzal 20-30 évvel azért vitatkoznék, 50 éve ahogy visszaemlékszem, nem szopott ugyan minden csaj, de sokan űzték. Nagy ázsiója volt egy ilyen nőnek srácok körében. A nyalás is gyakori volt már akkor is, csak nem mindig voltak adottak a higiéniai feltételek. Nem voltak kellően vonzók pálpusztai illatra hasonlító puncik.
#553   2019. 10. 01. kedd 11:35
discharger discharger
100éves fényképeken és korabeli videókon is van. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 30. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2019. 09. 30. hétfő 17:54
Elvagy Te tévedve de nagyon! Ez a szopás-nyalás olyan 20-30 éve terjedt el,azelőtt nem sok lányt lehetett rá venni! Csak a buzik szoptak,most meg a heterok is szopnak! Úgy ahogy a szőrtelenség az sem volt divat,ma meg szinte mindenki az! Lehet amikor olyan idős leszel mint én most,új divat lesz a szexben kitudja! vigyor2 ?
#552   2019. 09. 30. hétfő 17:54
Elvagy Te tévedve de nagyon! Ez a szopás-nyalás olyan 20-30 éve terjedt el,azelőtt nem sok lányt lehetett rá venni! Csak a buzik szoptak,most meg a heterok is szopnak! Úgy ahogy a szőrtelenség az sem volt divat,ma meg szinte mindenki az! Lehet amikor olyan idős leszel mint én most,új divat lesz a szexben kitudja! vigyor2 ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 27. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972502)
2019. 09. 27. péntek 06:29
Amelyik nő nem szopja le a faszt az nem nő.Nem mindegy kièt de leszopjàk ez a tapasztalat.Van akit e szavakkal sem zavar.Nem kèri ki magànak a szopjàl ès hasonló szavakat.
#551   2019. 09. 30. hétfő 14:24
szonmi szonmi
olyan nőt szerencsére nem sodort elém az élet...
#550   2019. 09. 27. péntek 06:29
X Törölt felhasználó (972502)
#549   2019. 09. 26. csütörtök 18:14
egyébként pàromnak igy 40 évesen menöt a libidoja (végre)! 10 éve vagyunk együtt most a legjobb! nyeli is mit kapcsink elején és csak a jo gombot kell megnyomni! Igazad van abban amit irtàl!
(Ez egy válasz szopni üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:27
Minen nő tud és szokott is szopni!Mindenki a párotok is többet szopott le mint azt bevallja.Az ha nem akar szopni annak oka van!
#548   2019. 09. 26. csütörtök 17:45
igy van ha megvan a szikra egy rendes nö mindent megtesz a pasinak! igy is észre lehet ha valamilaposodik, kevés az oràl!
(Ez egy válasz szopni üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:27
Minen nő tud és szokott is szopni!Mindenki a párotok is többet szopott le mint azt bevallja.Az ha nem akar szopni annak oka van!
#547   2019. 09. 26. csütörtök 14:11
Nem olyan biztos! A nejem az elő nedvtől undorodik,nem az ápolatlanságtól!!!! Így lehet más is ezzel a dologgal! wink
#546   2017. 03. 07. kedd 08:21
X Törölt felhasználó (972502)
Hmm. Szerintem nagyon keves olyan lany van..En eggyel sem talalkoztam.
#545   2016. 11. 14. hétfő 15:33
kisjanko kisjanko
Én még nem találkoztam olyan lánnyal aki nem szopik. Mindegyik csajom ( akár egy alkalmas vagy hosszú távú kapcsolat ) mindegyik leszopott. Az más kérdés, hogy a mélytorok nem soknak ment.

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: barnie17 barnie17
Nyitás ideje: 2006. 08. 09. szerda
Üzenetek: 784db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 18. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!