Nem szopik, pohárból issza!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2019. 10. 05. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 05. szombat 07:03

Gondolom azért bántja a szemed, mert te sem szopsz. Egyébként miért bantaná?
Az én Párom annyira imád szopni, hogy sokszor nem is a szexet kivanja, hanem a szopást. Ilyenkor óriási elmennyel szopja a hatalmas farkakat, közben vibrivel izgatja a puncijat. Alltalaban amikor szájba elvezik, ő is azonnal elmegy, ugy beizgul. Anno sulis koraban versenyeztek a baratnojevel, hogy ki szop le több pasit. Rengeteg farok megfordult a szajaban, puncijaban, természetesen a popsijaban is. Mindig is nagyon jo csaj volt, de mesélte, hogy fiatalon egyáltalán nem valogatott (jo persze azért az igényesség elvaras volt mindig), akin észrevette, hogy jobban megnezni, már ment is rá, vitte be a wcbe es leszopta. Engen egyrészt ez nagyon izgat, masreszt dannyira jól szopik, mint senki más a vilagon. Ha akarja, barmilyen faszt elvezesig tud szopni max fel perc alatt
Gondolom azért bántja a szemed, mert te sem szopsz. Egyébként miért bantaná?
Dugni bárhol bármikor, de szopni az már csúnya közönséges.
Csak orális szexelsz!?
Csak orális szexelsz!?
Volt egy kellemes elsö randim, ahol kértem a csajt szopjon le! Nem, nem. egyszer csak hallok valami recsenést (pici szàja volt) és ekkor éreztem, hogy bekapja.... Jo szük volt a szàja és igyekezett tövig bekapni! 2 és fél évig mennyei szopàsokat produkàlt!

Sziasztok! Nálunk az ex feleségem nem igen szerette a szex eme formáját. De miután külön mentünk megismerkedtem egy lánnyal a neten akivel már a második randin egy hotelbe kötöttünk ki és hát magam is meglepődtem hogy minden gond nélkül tudta és élvezettel szopta a farkam ahogy azt kell. Nem volt olyan szex hogy ne tette volna meg előjátéknak de volt olyan is hogy csak szopni akart és nem volt gond neki hogy ha a szájába mentem el. Nagyon tudta csinálni

Részemről elengedhetetlennek tartom a szexben az orált, mert nagyon tudom élvezni! Szerencsére nem akadtam össze olyan lánnyal az életem során, aki ne szerette volna csinálni. A szájba élvezés sem volt probléma senkinek. A mélytorok a méretem miatt már igen, de azt ugye eleve nem akárki tudja megcsinálni. Több párcsere alkalmával is volt szerencsém ilyesmihez, különleges élmények voltak ezek. Néhány hölgynek ráadásul a torokra élvezés sem jelentett problémát. Ebből az első volt az igazán lesokkoló élmény, mert azelőtt nem volt még ilyenben részem. De rögtön megkedveltem!
A kölcsönösség jegyében persze én pedig mindig lelkesen kinyalom a partnerem punciját.
Nem szokott erre panasz lenni. Volt olyan lány, aki nem tudott róla, hogy sorozat-élvező, de általam kiderült, hogy bizony képes rá. Volt csodálkozás rendesen.

A kölcsönösség jegyében persze én pedig mindig lelkesen kinyalom a partnerem punciját.

Igazad van. Szerintem sem nő aki nem szopik. Nagyon gáz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 27. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 27. péntek 06:29
Törölt felhasználó (972502)

Amelyik nő nem szopja le a faszt az nem nő.Nem mindegy kièt de leszopjàk ez a tapasztalat.Van akit e szavakkal sem zavar.Nem kèri ki magànak a szopjàl ès hasonló szavakat.
Szerintem ultra gáz ha nem szopik egy lány. Én nagyon nem szeretem az ilyet. Nekem egyszer volt egy ilyen barátnőm. Borzasztó volt. Sosem szopott le. Azt sem engeste, hogy kinyaljam. Pedig brutálisan szép babapuncija volt.
Nem azt mondtam,hogy nem csinálták,csak kevesen és nem volt divat! Pláne vidéken prűdebbek voltak a lányok,mint a városokban! Egyébként nem vitázni akarok,csak az én tapasztalatom ez!
(Ez egy válasz discharger üzenetére (2019. 10. 01. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Azzal 20-30 évvel azért vitatkoznék, 50 éve ahogy visszaemlékszem, nem szopott ugyan minden csaj, de sokan űzték. Nagy ázsiója volt egy ilyen nőnek srácok körében. A nyalás is gyakori volt már akkor is, csak nem mindig voltak adottak a higiéniai feltételek. Nem voltak kellően vonzók pálpusztai illatra hasonlító puncik.
100éves fényképeken és korabeli videókon is van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 30. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 30. hétfő 17:54

Törölt felhasználó (4181652)

Elvagy Te tévedve de nagyon! Ez a szopás-nyalás olyan 20-30 éve terjedt el,azelőtt nem sok lányt lehetett rá venni! Csak a buzik szoptak,most meg a heterok is szopnak! Úgy ahogy a szőrtelenség az sem volt divat,ma meg szinte mindenki az! Lehet amikor olyan idős leszel mint én most,új divat lesz a szexben kitudja!
?

Elvagy Te tévedve de nagyon! Ez a szopás-nyalás olyan 20-30 éve terjedt el,azelőtt nem sok lányt lehetett rá venni! Csak a buzik szoptak,most meg a heterok is szopnak! Úgy ahogy a szőrtelenség az sem volt divat,ma meg szinte mindenki az! Lehet amikor olyan idős leszel mint én most,új divat lesz a szexben kitudja!
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 27. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 27. péntek 06:29

Törölt felhasználó (972502)

Amelyik nő nem szopja le a faszt az nem nő.Nem mindegy kièt de leszopjàk ez a tapasztalat.Van akit e szavakkal sem zavar.Nem kèri ki magànak a szopjàl ès hasonló szavakat.
olyan nőt szerencsére nem sodort elém az élet...
egyébként pàromnak igy 40 évesen menöt a libidoja (végre)! 10 éve vagyunk együtt most a legjobb! nyeli is mit kapcsink elején és csak a jo gombot kell megnyomni! Igazad van abban amit irtàl!
(Ez egy válasz szopni üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:27

Minen nő tud és szokott is szopni!Mindenki a párotok is többet szopott le mint azt bevallja.Az ha nem akar szopni annak oka van!
igy van ha megvan a szikra egy rendes nö mindent megtesz a pasinak! igy is észre lehet ha valamilaposodik, kevés az oràl!
(Ez egy válasz szopni üzenetére (2016. 11. 12. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 12. szombat 10:27

Minen nő tud és szokott is szopni!Mindenki a párotok is többet szopott le mint azt bevallja.Az ha nem akar szopni annak oka van!
Nem olyan biztos! A nejem az elő nedvtől undorodik,nem az ápolatlanságtól!!!! Így lehet más is ezzel a dologgal!

Hmm. Szerintem nagyon keves olyan lany van..En eggyel sem talalkoztam.
Én még nem találkoztam olyan lánnyal aki nem szopik. Mindegyik csajom ( akár egy alkalmas vagy hosszú távú kapcsolat ) mindegyik leszopott. Az más kérdés, hogy a mélytorok nem soknak ment.