Sziasztok!
Én az első alkalom óta hogy kipróbáltam,imádom a számmal kielégíteni a férfiakat,,és élvezem amikor a számba élveznek.Sosem undorodtam tőle és szexinek tartom,sőt,minél többet nagyobbat spriccelnek annál szexibb nekem.
Én az első alkalom óta hogy kipróbáltam,imádom a számmal kielégíteni a férfiakat,,és élvezem amikor a számba élveznek.Sosem undorodtam tőle és szexinek tartom,sőt,minél többet nagyobbat spriccelnek annál szexibb nekem.
Szia...! Egyértelműen igazad van....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 06. vasárnap 07:56
Törölt felhasználó (4069062)

Akkor vissza kérdezek! Ha egy pasi nem nyal ott is gond lesz később?? Ez egy hülyeség. Minden kapcsolatban van legyen az nő, vagy férfi közös megegyezés, nem csak elvárás. De kényszer az nincs, mivel akkor van gond!
Akkor vissza kérdezek! Ha egy pasi nem nyal ott is gond lesz később?? Ez egy hülyeség. Minden kapcsolatban van legyen az nő, vagy férfi közös megegyezés, nem csak elvárás. De kényszer az nincs, mivel akkor van gond!
(Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 15:22

Amelyik nem szopik , ott lesz gond később.
Szerintem egy tartós kapcsolatba reménykedve az ilyesmibkell.
Vagy érdeklődés hiányában el fognak maradni a foglalkozások.
Erre azért rácáfolok. A nejem a házasságunk elején hallani sem akart a szopásról,...most meg már úgy szív mint egy 6 hengeres
(Ez egy válasz louies üzenetére (2020. 08. 30. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 30. vasárnap 15:22

Szia Sacika...!
Rám sem volt meg panasz,...nincs ilyen bejegyzés az ellenőrzömben,kedvelik a technikákat, és a kitartás ormát, mert többszörös elvezesig csinálom a partnereknek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 29. szombat 09:30
Rám sem volt meg panasz,...nincs ilyen bejegyzés az ellenőrzömben,kedvelik a technikákat, és a kitartás ormát, mert többszörös elvezesig csinálom a partnereknek.... (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 29. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)

Igy igaz.Én is találkoztam olyan pasival aki nem nyal mert öklendezik ha a nyelve odaér.Mondjuk velem meg se próbálta.De a szopást meg az anált elvárta volna...de van olyan aki tényleg szuper jó nyalástechnikával rendelkezik.
Igy igaz.Én is találkoztam olyan pasival aki nem nyal mert öklendezik ha a nyelve odaér.Mondjuk velem meg se próbálta.De a szopást meg az anált elvárta volna...de van olyan aki tényleg szuper jó nyalástechnikával rendelkezik.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 14:07

Van bizony s nagyon sok pasi nem nyal v max csak néhány percig!!!!!!!!!... KB 10 pasibol 7 ilyen... de viszont elvárja a hosszas szopást ...
Fel sem tudom fogni, hogy egy pasi nem nyal...csodalatos élmény ha a nő ilyen módon is oda adja magát.. Hálát és tiszteletet érzek érte...maga a csoda..
Le vagyok döbbenve... Én imádok nyalni... El se tudom képzelni a szexet egy finom puncinyalás nélkül
Érdekes, olyannal még nem találkoztam, aki ne szeretett volna szopni, olyannal annál inkább, aki nem szerette, ha nyalják. Érdekes viszont, hogy aki nem szerette, ha nyalják, istenien szopott.
Nekem még nem volt olyan nő aki nem szopott volna,mondjuk imádok nyalni.De nálam a szopatás az alap.de csomó pasit hallottam aki azt mondja hogy ő nem szopatja a barátnőjét mert az tök kurvás
hát ezzel nem tudok azonosulni..szopatás nélkül el sem tudom képzelni a szexet!Szopás +segg nyalatás nincs annál jobb
hát ezzel nem tudok azonosulni..szopatás nélkül el sem tudom képzelni a szexet!Szopás +segg nyalatás nincs annál jobb

Van bizony s nagyon sok pasi nem nyal v max csak néhány percig!!!!!!!!!... KB 10 pasibol 7 ilyen... de viszont elvárja a hosszas szopást ...
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked. Nekem nem lenne az. Ezert jo, hogy egymasra talaltatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 28. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 12:49
Törölt felhasználó (4069062)

Hát ebben nem adok igazat , hogy aki nem nyal puncit sz rossza szexben, és nincs oda a pináért. Az én barátom sem nyal, de csúcs a szex vele!!!
Hát ebben nem adok igazat , hogy aki nem nyal puncit sz rossza szexben, és nincs oda a pináért. Az én barátom sem nyal, de csúcs a szex vele!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 28. péntek 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 12:22
Törölt felhasználó (4389762)

Van. Tobb is. Az utolso ket randim is olyen ficko volt. Pedig meg szep puncim is van. De nem volt alkalmuk megtekinteni.
Szoval, aki nekem a bemutatkozo randin azt mondja, hogy nem nyal szivesen max. ha szep a punci, az bukta a tovabblepest nalam. Szerintem rossz a szexben, aki nincs oda a pinaert ( bocs, hogy ilyen direkt voltam ,de igy gondolom). En sem csak az egyenes vagy max. Hasfalhoz hajlo farkat kenyeztetem, mert csak az tetszik. Ez milyen mar?

Van. Tobb is. Az utolso ket randim is olyen ficko volt. Pedig meg szep puncim is van. De nem volt alkalmuk megtekinteni.
Szoval, aki nekem a bemutatkozo randin azt mondja, hogy nem nyal szivesen max. ha szep a punci, az bukta a tovabblepest nalam. Szerintem rossz a szexben, aki nincs oda a pinaert ( bocs, hogy ilyen direkt voltam ,de igy gondolom). En sem csak az egyenes vagy max. Hasfalhoz hajlo farkat kenyeztetem, mert csak az tetszik. Ez milyen mar?
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 08. 28. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Van olyan pasi, aki nem nyal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 28. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 28. péntek 10:34
Törölt felhasználó (4389762)

Azert, amiert nem minden ferfi nyal puncit.

Azert, amiert nem minden ferfi nyal puncit.

Van aki megalázónak tartja
Ne dolj be kamukiralynak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 21:35
Törölt felhasználó (4233802)

Csak megjegyzem. Ha "nem is nő aki nem szopik" akkor nem is férfi akinek mindegy hogy a szexpartnere milyen nemű.
Csak megjegyzem. Ha "nem is nő aki nem szopik" akkor nem is férfi akinek mindegy hogy a szexpartnere milyen nemű.