Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#187   2009. 12. 17. csütörtök 12:41
QMQMQ QMQMQ
Sziasztok.
Sokáig kerestem hogy megtaláljam ezt a fórumot , hogy ne kapjak azért hogy máshova kéne írnom.
Azért írok ide mert ezeket soha senkitől nem hallottam és nem is nagyon merem megkérdezni A problémám az hogy óvszert használok és erről lenne egy két kérdésem.
Hogyan használjuk a legbiztonságosabban?
HA elszakad a gumi azt hogy kell el elképzelni? most pici lyuk lesz rajta vagy nagyon látványosan elszakad?
Hogyan nézhetjük meg legjobban hogy kivan e szakadva a gumi?
Mi a legjobb szex utáni tisztálkodási módszer ? Igazából ez azért fontos mert ha szeretnénk még egyszer akkor hogy a legbiztonságosabb? tusolás vagy gyors mosdás? bár én inkább a tusolásban hiszek. persze itt leszögezem úgy hogy a lány nem védekezik
Ezenkívül ami legjobban foglalkoztat bár ezért nagyon le leszek alázva, hogy amikor végeztünk az azutáni kézmosást hogy a legjobb elintézni , meg én szeretek külön törölközőt használni mert félek hogy rajta marad a törölközőn az anyagból vagy a csaptelepen marad belőle, hogy ez most lehetséges vagy csak én vagyok hipochonder ?
Na és az utolsó az előváladékot hogy kezeljem , féljek tőle vagy ne érdekeljen?
Remélem nem aláztok le nagyon és inkább valami jó választ kapok, előre is köszönöm.
#186   2009. 10. 29. csütörtök 19:50
zozo71 zozo71
Köszi a válaszotokat ÜDV:zozo
#185   2009. 10. 29. csütörtök 00:26
videkipar videkipar
Kb. 10 doboz gyógyszer ára. nyes Gyorsan visszajön. Nagyon egyszerű beavatkozás, de merészség lenne rá árat mondani, mert nagyon orvos, módszer és klinikafüggő. Hajat is vágnak 500Ft -tól több tízezres nagyságrendig. Én sem emlékszem pontosan, vagy 30 vagy 50E-t fizettem érte. De, vannak más technikák is, mikor pl. nem vágják,égetik, vagy kötik el, hanem egy kis szilikon dugót tesznek bele, csak azok nem 100%-os, hanem kb. egy gyógyszeres fogamzásgátlással egyező biztonságot nyújtanak, ellenben nem végleges, hanem visszaállítható. A szilikondugó mellett azért 1-1 kiscsávó áttornássza magát néha. nyes Mindenképpen olvass utána alaposabban, mert évről évre egyre korszerűbb módszerekkel csinálják. Találsz valami öreg remegős kezű idióta orvost, még lehet ki is herél wink Szóval, amelyik szikét emleget, meg vért, esetleg altatni akar hozzá, az felejtős mind. Kérdezz több helyen módszert, árat nomeg azt is, hogy mennyit csinált már, mert országos klinikákon is évi 5-6 ilyen beavatkozás van csak évente. Sorba állni nem kell biztosan sehol sem, nem nőgyógyászat. nyes
(Ez egy válasz zozo71 üzenetére (2009. 10. 28. szerda 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 28. szerda 23:27
Sziasztok vidéki pár érdekelne ez a mutét kb menyibe kerul maszek orvosnál köszi zozo
#184   2009. 10. 28. szerda 23:27
zozo71 zozo71
Sziasztok vidéki pár érdekelne ez a mutét kb menyibe kerul maszek orvosnál köszi zozo
#183   2009. 10. 28. szerda 00:08
videkipar videkipar
Hiába lesz olyan lánnyal kapcsolatod, akiben meg lehet bízni, simán teherbe eshet bármikor bárki gyógyszer mellett is. ( Most is van egy ismerősöm, aki 30 éves - tehát nem tini aki bénázott egyet -, nagyon nem akart gyereket, nagyon rendesen szedte a tablettát, és mégis... szóval a 94-97% amit egy-egy tabletta tud az nem 100% ) Természetesen fiatalon egy ilyen műtét neked nem is lehet megoldás, hiszen azok élhetnek vele, akik végleges megoldásban gondolkodnak, mint ahogy ezt az első hozzászólásban is írtam. Aki akar gyereket, annak azért tudnia kell, hogy ez a beavatkozás 50-60%-ban állítható csak helyre, és rohadtul drágán. nyes Úgyhogy ez nem visszafordíthatóként kezelendő. Esetleg lehet előtte lefagyasztani pár adagot, és akkor biztosan tervezetten jön a gyerek, nem véletlenül nyes
#182   2009. 10. 27. kedd 23:57
Atesz Atesz
Mindig tanul az ember smile Nem is tudtam, hogy felszívódhat...
Köszi az infót! Minden jót!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 27. kedd 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 23:49
Ezt az elzáródást különböző veleszületett fejlődési rendellenességek is okozhatják, például a mellékhere vagy az ondóvezeték egyes részeinek hiánya, avagy gyulladások következtében fellépő hegesedés, esetleg külső sérülés, tehát nem csak művileg lehet elzáródás. A műtétet leggyakrabban fogamzásgátlási célból végzik, bár idős betegeken, prosztataműtétnél a herék védelmében is megtörténhet. Fentiekből adódóan nem lesz, és nem is nagyon lehet gond belőle. A spermiumok egyébként nem ürülnek, hanem felszívódnak. A spermiumok termelődése normál körülményke között folyamatos, így, ha valaki sokat ejakulál, akkor sem fogy ki a spermiumokból. Ellenben ha nem ejakulál sokat, akkor a fel nem használt spermiumok egyszerűen felszívódnak a testben abban az esetben is, ha valakinek nincsen elkötve a vezetéke.
#181   2009. 10. 27. kedd 23:49
videkipar videkipar
Ezt az elzáródást különböző veleszületett fejlődési rendellenességek is okozhatják, például a mellékhere vagy az ondóvezeték egyes részeinek hiánya, avagy gyulladások következtében fellépő hegesedés, esetleg külső sérülés, tehát nem csak művileg lehet elzáródás. A műtétet leggyakrabban fogamzásgátlási célból végzik, bár idős betegeken, prosztataműtétnél a herék védelmében is megtörténhet. Fentiekből adódóan nem lesz, és nem is nagyon lehet gond belőle. A spermiumok egyébként nem ürülnek, hanem felszívódnak. A spermiumok termelődése normál körülményke között folyamatos, így, ha valaki sokat ejakulál, akkor sem fogy ki a spermiumokból. Ellenben ha nem ejakulál sokat, akkor a fel nem használt spermiumok egyszerűen felszívódnak a testben abban az esetben is, ha valakinek nincsen elkötve a vezetéke.
(Ez egy válasz Atesz üzenetére (2009. 10. 27. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 23:28
Kedves Videkipar!

A herében lévő spermiumok hova ürülnek? Nem ürülnek? Egy idő után ez nem lesz gond?
Előre is köszi a választ!
#180   2009. 10. 27. kedd 23:28
Atesz Atesz
Kedves Videkipar!

A herében lévő spermiumok hova ürülnek? Nem ürülnek? Egy idő után ez nem lesz gond?
Előre is köszi a választ!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 10. 27. kedd 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 27. kedd 23:13
Pontosan azért adtam meg, miről van szó, mert erről a témát rengeteg TÉVES! és VALÓTLAN! dezinformáció olvasható mindenfelé. Sajnos linkelni nem lehet, ezért bemásolom a lényeget, mert ahogy Te sem, ugyanúgy biztosan mások sem értik.
A spermavezetéket két, külön erre a célra alkotott eszköz segítségével, roncsolásmentes módon húzzák elő a herezacskó bőre alól. A gyűrű alakú fogóban végződő eszközzel rögzítik a spermavezetéket és a felette fekvő bőrt. Ezt követően dissectorral különválasztják, és a bőr elé emelik a spermavezetéket. A beavatkozás során nem ejtenek metszést a bőrön. A rendszerint 5-10 perc alatt elvégezhető no-scalpelnél alkalmazott vezetéses érzéstelenítés szinte tökéletesen megszünteti a beavatkozással járó fájdalmat. Nem metszik a bőrt, ezért bőrvarrat sem szükséges. Amíg a nőknél alkalmazott hasonló beavatkozás a petevezeték-elkötés komoly altatásos nőgyógyászati műtét, addig az ambulánsan végezhető vazektómia jóval egyszerűbb sebészeti megoldás. A beavatkozás után még pár hétig a spermium tartalmazhat termékeny ondósejtet, ezért egy-két hónapig még ajánlott máshogyan is védekezni a gyermekáldás ellen. Ezután viszont a spermium csak ondósejtek nélküli prosztata- és ondóváladékot tartalmaznak. Szóval, amit írtál az fals, mert természetesen továbbra is ugyanúgy ürül, fröcsköl mint a beavatkozás előtt, csak a petesejt megtermékenyítésére alkalmas ondósejteket nem tartalmazza. Úgyhogy egy teljesen veszélytelen, tökéletesen biztonságos módszerről beszéltem, amivel kapcsolatban SAJÁT! tapasztalataimat osztottam meg. A beavatkozást követő napon egyébként betonoztam és dugtam is, így egy fogászati beavatkozással raknám egy súlycsoportba a "műtétet", mert az érzéstelenítés az fájt egy kicsit. smile Mindenesetre azon álláspontoddal, miszerint veszélytelenebb egy hormonális tabletta évtizedeken át történő szedése, vagy egy méhbe helyezett gyulladásokat is okozó biszbasz használata, teljesen egyetértek. Annyival egészíteném csak ki, hogy igaz, de a férfiak számára veszélytelenebb. nyes Ha nem önző módon egyénben, hanem párban gondolkodsz, akkor messze távol ez a legkevésbé veszélyes, legkönnyebben kivitelezhető és leginkább hatékony megoldás. Hidd el, elég alaposan körbejártam a témát a beavatkozás előtt, mert mint férfi én is inkább valamelyik végtagomat veszítem el, mint a farkamat. wink
#179   2009. 10. 27. kedd 23:13
videkipar videkipar
Pontosan azért adtam meg, miről van szó, mert erről a témát rengeteg TÉVES! és VALÓTLAN! dezinformáció olvasható mindenfelé. Sajnos linkelni nem lehet, ezért bemásolom a lényeget, mert ahogy Te sem, ugyanúgy biztosan mások sem értik.
A spermavezetéket két, külön erre a célra alkotott eszköz segítségével, roncsolásmentes módon húzzák elő a herezacskó bőre alól. A gyűrű alakú fogóban végződő eszközzel rögzítik a spermavezetéket és a felette fekvő bőrt. Ezt követően dissectorral különválasztják, és a bőr elé emelik a spermavezetéket. A beavatkozás során nem ejtenek metszést a bőrön. A rendszerint 5-10 perc alatt elvégezhető no-scalpelnél alkalmazott vezetéses érzéstelenítés szinte tökéletesen megszünteti a beavatkozással járó fájdalmat. Nem metszik a bőrt, ezért bőrvarrat sem szükséges. Amíg a nőknél alkalmazott hasonló beavatkozás a petevezeték-elkötés komoly altatásos nőgyógyászati műtét, addig az ambulánsan végezhető vazektómia jóval egyszerűbb sebészeti megoldás. A beavatkozás után még pár hétig a spermium tartalmazhat termékeny ondósejtet, ezért egy-két hónapig még ajánlott máshogyan is védekezni a gyermekáldás ellen. Ezután viszont a spermium csak ondósejtek nélküli prosztata- és ondóváladékot tartalmaznak. Szóval, amit írtál az fals, mert természetesen továbbra is ugyanúgy ürül, fröcsköl mint a beavatkozás előtt, csak a petesejt megtermékenyítésére alkalmas ondósejteket nem tartalmazza. Úgyhogy egy teljesen veszélytelen, tökéletesen biztonságos módszerről beszéltem, amivel kapcsolatban SAJÁT! tapasztalataimat osztottam meg. A beavatkozást követő napon egyébként betonoztam és dugtam is, így egy fogászati beavatkozással raknám egy súlycsoportba a "műtétet", mert az érzéstelenítés az fájt egy kicsit. smile Mindenesetre azon álláspontoddal, miszerint veszélytelenebb egy hormonális tabletta évtizedeken át történő szedése, vagy egy méhbe helyezett gyulladásokat is okozó biszbasz használata, teljesen egyetértek. Annyival egészíteném csak ki, hogy igaz, de a férfiak számára veszélytelenebb. nyes Ha nem önző módon egyénben, hanem párban gondolkodsz, akkor messze távol ez a legkevésbé veszélyes, legkönnyebben kivitelezhető és leginkább hatékony megoldás. Hidd el, elég alaposan körbejártam a témát a beavatkozás előtt, mert mint férfi én is inkább valamelyik végtagomat veszítem el, mint a farkamat. wink
#178   2009. 10. 26. hétfő 22:04
videkipar videkipar
Ha valahol már betelt a létszámkeret a vállalni kívánt gyerekekből, akkor a legjobb és legkényelmesebb végleges fogamzásgátlási módszert nem női oldalon kell keresni. Nálunk nagyon bevált ez, kényelmes, full komfort, és 100%-osan biztonságos. Egy kb. 10 perces teljesen fájdalommentes, nyomtalan ( nem marad hegesedés stb... ) beavatkozás, amely során az ondóvezetékeket elkötik. Minden ugyanolyan marad, mint előtte. Az érzés, a spricc, a libidó, azaz semmi változás attól eltekintve, hogy az ejakulátumban nincsenek ondósejtek, így senki nem fog tőle teherbe esni. ( Vasektómia a beavatkozás neve, ha valaki utána akar olvasni a neten. )
#177   2009. 10. 26. hétfő 18:34
andrew87 andrew87
Párom gyógyszert szed.
Semmi problémája nem volt vele. NEm hízott meg, hormonális zavarok se voltak nála. A menstruációja is beállt napra pontosan.
Szerintem komoly kapcsolatban, ha megvan a bizalom akkor ez a legjobb. Kényelmes, nem töri meg a szeretkezést.
#176   2008. 03. 11. kedd 07:35
sanyisanyi74 sanyisanyi74
Először is maximálilasan megbizunk egymásban igy a gumit mellőzük,a fogamzásgátló gyógyszereket a hormon tartalmuk miatt a páromnak nem javasolt mert asztmás,a spirált meg nem tartom megbizhatónak,igy marad a természetes módszer smile
#175   2007. 10. 28. vasárnap 07:47
LFA LFA
Ilyenről már én is hallottam, hogy van aki érzékeny a gyógyszerre. Ismerek olyat, akinek az egyik fajtával voltak "gondkai" áttért egy másikra és azzal semmi porbléma. Szerencsére a páromnak semmi gondja nincs vele (az árát kivéve)
#174   2007. 10. 28. vasárnap 07:33
MmePrune MmePrune VIP Admin
Az egyiptomiak védekezési tippjei

"A védekezés az emberiséggel egykorú. A különböző korok és kultúrák embere mindent megtett azért, hogy a nemkívánatos gyermekáldást elkerülje, és ez alól az egyiptomiak sem jelentettek kivételt. Néhány recept meglehetősen mókásnak tűnik, hatásuk mégis vitathatatlan.
A Kahun-papirusz az eddig talált legkorábbi dokumentum (i.e. 2200-2100), ami már megörökítette a védekezés egyik technikáját. A feljegyzés alapján ebben a korban a következő védekezési technikát alkalmazták: a szent krokodil ürülékét savanyú tejben feloldották, amivel a nők "megmosták" magukat, majd összekevertek körülbelül fél liter mézet, egy kevéske savanyú tejet és szódát, majd a keveréket a vaginájukba öntötték.

Mai vizsgálatok szerint a recept minden bizonnyal hatásos lehetett, ugyanis a ragadós méz megzavarja a spermiumok mozgását, míg a savanyú tej és a szóda felborítják a hüvely savháztartását, ezáltal spermaölő hatással rendelkeznek. A recept ugyanakkor mégsem "teljesen tökéletes", a krokodil ürüléke lúgos kémhatású, így a spermiumoknak kiváló környezetet biztosít.

Egy másik egyiptomi recept szerint a nők kis kúpokat használtak, amit a gránátalma magjából és vakszból készítettek. Ez a keverék természetes ösztrogéntartalma miatt valószínűleg megakadályozta a tüszőérést, így hatásos védekezést jelenthetett.

Időszámításunk előtt 1850 körül a magasabb társadalmi rétegbe tartozó nők előszeretettel alkalmaztak különféle gumiból illetve krokodilürülékből készült pesszárium(féleségeket), de a nátriumkarbonát és méz keveréke is közkedvelt volt.

Az Ebers-papirusz (i.e.1550) egy tamponszerű védekezési technikát említ, ami a teherbeesést akár három évig is megakadályozta. A tampon finomra zúzott akácfarügyből, datolyából és mézből állt, amit egy rostszerű anyagra felkenve helyeztek fel a méhbe. Az akácfa rügyei a lebomlás során olyan tejsavat szabadítanak fel, ami a mai fogamzásgátló zselékben is megtalálható.

A Berlin-papirusz (i.e. 1300) szerint zsírból, gyógynövényekből és cukrozott sörből álló keveréket kell fogyasztani négy egymást követő napon. Egy további recept szerint a közönséges kóró magját kell minden nap sok vízzel lenyelni, később laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a mag kémiai összetevőinek köszönhetően nagyon is hatásos lehetett fogamzásgátlás szempontjából."

#173   2007. 10. 08. hétfő 15:32
amatorpar2 amatorpar2
szigorúan spirál.
#172   2007. 10. 08. hétfő 06:04
Wringer26 Wringer26
Én is ettől félek. csak a legvégső esetben csináltatnám meg! Sajnos, azonban kellett egy gyógyszerkúrát csinálnom, hogy elmúljanaka a beidegzések, de most hogy leálltam, ismét fáj. Azt hiszem, a héten megint mehetek az orvoshoz...
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 00:27
wow1 Atyavilááááág! ez borzalom;+' olvasni is;félelmetes!
most viszont jobban vagy,m. múlik--ez a lényeg;a gumi pedig védelmez és nincs mellékhatása,következménye sem
az biztos,h. Én nemengedném,h. +égessék a méhemet---kitudja,milyen következményei lehetnek(talán +' ki is kéne venni,ha baleset történik)ez borzalmas szomoru1
#171   2007. 10. 08. hétfő 00:27
on-lány on-lány
wow1 Atyavilááááág! ez borzalom;+' olvasni is;félelmetes!
most viszont jobban vagy,m. múlik--ez a lényeg;a gumi pedig védelmez és nincs mellékhatása,következménye sem
az biztos,h. Én nemengedném,h. +égessék a méhemet---kitudja,milyen következményei lehetnek(talán +' ki is kéne venni,ha baleset történik)ez borzalmas szomoru1
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 30. vasárnap 15:54
Szia!

Sajnos amióta gyógyszert szedek, állandóan fáj a hasam. Az orvosoknak fogalmuk sincs miért. Már több száz vizsgálaton voltam - ultrahang, vérvétel stb. - de soha nem találtak semmit. Most, hogy leálltam a gyógyszerrel, úgy érzem, kezd múlni. Azt nem tudják, mi okozhatta, csak javasolták, hogy kerüljek ezentúl mindent, csak az óvszerrel próbálkozzam, nehogy maradandó legyen a dolog. Most ott tartanak, hogy ha 3 hónapon belül nem változi, átégetik a méhem környékén az összes érző ideget :-(
#170   2007. 10. 06. szombat 16:58
Demona Demona
Szia!
Ennek az égetésnek azért alaposan nézz utána!Csak laikus vagyok de gondólj bele minden méh környéki idegszál átégetésével sztem elveszti az agy a kapcsolatot a méhhel hogyan ki közvetíti utána a fájdalom ingert ha megbetegszik a méhed,nembeszélve a gyermek vállalásról ha van terved e téren? Próbálkozz gyógynövényekkel is,lányom is megúszott egy uréterműtétet vele,ártani biztos nem fog.
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 30. vasárnap 15:54
Szia!

Sajnos amióta gyógyszert szedek, állandóan fáj a hasam. Az orvosoknak fogalmuk sincs miért. Már több száz vizsgálaton voltam - ultrahang, vérvétel stb. - de soha nem találtak semmit. Most, hogy leálltam a gyógyszerrel, úgy érzem, kezd múlni. Azt nem tudják, mi okozhatta, csak javasolták, hogy kerüljek ezentúl mindent, csak az óvszerrel próbálkozzam, nehogy maradandó legyen a dolog. Most ott tartanak, hogy ha 3 hónapon belül nem változi, átégetik a méhem környékén az összes érző ideget :-(
#169   2007. 09. 30. vasárnap 15:54
Wringer26 Wringer26
Szia!

(Ez egy válasz Demona üzenetére (2007. 09. 28. péntek 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 14:21
Nekem is sok mellékhatása volt a tablettáknak még is azt tanácsolta az orvos hogy spirál próba mert az a legbiztonságosabb ha gond van következő menznél eltávolítható.Nagyon féltem előtte én is sok rosszat hallottam a spirálról,igaz a rossz tapasztalatok mindíg jobban terjednek mint a jók. Parmatex mellet 2x maradtam 1év alatt terhes a gél pedig ugyan az a biztonsági kategória tehát én már nem kockáztattam.
#168   2007. 09. 28. péntek 14:21
Demona Demona
Nekem is sok mellékhatása volt a tablettáknak még is azt tanácsolta az orvos hogy spirál próba mert az a legbiztonságosabb ha gond van következő menznél eltávolítható.Nagyon féltem előtte én is sok rosszat hallottam a spirálról,igaz a rossz tapasztalatok mindíg jobban terjednek mint a jók. Parmatex mellet 2x maradtam 1év alatt terhes a gél pedig ugyan az a biztonsági kategória tehát én már nem kockáztattam.
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:36
A megszakításos dologban abszolút nem bizzok és soha nem is fogok. Mondhat nekem bárki, bármit...
Sajnos már tényleg nem marad más megoldás. Még a spermaölő géleknek stb-nek akarok utánanézni, bár valószinüleg ez sem lesz túl tartós megoldás.
Az utolsó mondatoddal abszolút egyetértek! Csak nők, az a legbiztonságosabb. Igaz még nem probáltam, de lehet, hogy a legjobb is smile

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lumen123 lumen123
Nyitás ideje: 2006. 08. 11. péntek
Üzenetek: 247db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 27. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!