Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#167   2007. 09. 28. péntek 14:05
X Törölt felhasználó (89109)
Az idézőjelet nem ismered látom,figyelj mutatom--> " nyes mf1
Valakitől idéztem,meg már írták többetn is de fene sem olvas vissza annyit nyes
Lehet,h jobban járna velem mint a krémmel,majd meglátja beka2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2007. 09. 28. péntek 14:01
Ha te „csakegynô" vagy, akkor a kedvesed hogy lett tôled terhes?!
#166   2007. 09. 28. péntek 14:01
X Törölt felhasználó (729)
Ha te „csakegynô" vagy, akkor a kedvesed hogy lett tôled terhes?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89109)
2007. 09. 28. péntek 13:58
"a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!! "
#165   2007. 09. 28. péntek 14:00
Te próbáltad már? Ha „szabályosan" használod, nincs vele gond
és hát a guminál mégiscsak jobb! Én faszi vagyok, úgyhogy nem
azzal kenegetem magam, de több partneremmel is próbáltuk
már és nem volt probléma... De az 1% hibahatár mendenben
benne van, ami persze nem vigasz, ha te vagy az az 1%...
Vagy van jobb ötleted szegénynek, azon kívül, hogy Téged
nyaljon csak egész hátralevô életében?! boxer
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:55
Hagy ne kísérletezzen már szerencsétlen ilyen vackokkal,lejjeb írta valaki,hogy orvos mondta mennyire nem hatásos és mennyire nem ér semmit.jó lehet te vagy az az 1%akinél bevált,akkor kenegesd magad nyes
#164   2007. 09. 28. péntek 13:58
"a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!! "
#163   2007. 09. 28. péntek 13:55
Hagy ne kísérletezzen már szerencsétlen ilyen vackokkal,lejjeb írta valaki,hogy orvos mondta mennyire nem hatásos és mennyire nem ér semmit.jó lehet te vagy az az 1%akinél bevált,akkor kenegesd magad nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2007. 09. 28. péntek 13:53
Szia!
A Pharmatex-et próbáltad?!
#162   2007. 09. 28. péntek 13:53
Szia!
A Pharmatex-et próbáltad?!
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:36
A megszakításos dologban abszolút nem bizzok és soha nem is fogok. Mondhat nekem bárki, bármit...
Sajnos már tényleg nem marad más megoldás. Még a spermaölő géleknek stb-nek akarok utánanézni, bár valószinüleg ez sem lesz túl tartós megoldás.
Az utolsó mondatoddal abszolút egyetértek! Csak nők, az a legbiztonságosabb. Igaz még nem probáltam, de lehet, hogy a legjobb is smile
#161   2007. 09. 28. péntek 13:53
Még én sem próbáltam,csak próbálnám beka2 Nagyon izgat&foglalkoztat a gondolat,gyakran a szex közben is beleszővök egy 3.félt aki nőnemű crazya Ha esetleg nem találsz megoldást,akkor majd felfedezzük együtt a biztonságos megoldást,isten útjai kifürkészhetetlenek crazya wink
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:36
A megszakításos dologban abszolút nem bizzok és soha nem is fogok. Mondhat nekem bárki, bármit...
Sajnos már tényleg nem marad más megoldás. Még a spermaölő géleknek stb-nek akarok utánanézni, bár valószinüleg ez sem lesz túl tartós megoldás.
Az utolsó mondatoddal abszolút egyetértek! Csak nők, az a legbiztonságosabb. Igaz még nem probáltam, de lehet, hogy a legjobb is smile
#160   2007. 09. 28. péntek 13:36
Wringer26 Wringer26
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:29
Na akkor téged szépen falhoz állítottak és körbecéloztak az orvosok és minden más védekezési módszered kilőtték wow3
Én meg a megszakításos marhaságban nem bízom/bíznék,gondolom ezt te sem akarod alkalmazni? szomoru1
Vagy csináljuk együtt,2nő,ebből tuti nem lesz baki és még élvezi is az ember! crazya wink
#159   2007. 09. 28. péntek 13:29
Na akkor téged szépen falhoz állítottak és körbecéloztak az orvosok és minden más védekezési módszered kilőtték wow3
Én meg a megszakításos marhaságban nem bízom/bíznék,gondolom ezt te sem akarod alkalmazni? szomoru1
Vagy csináljuk együtt,2nő,ebből tuti nem lesz baki és még élvezi is az ember! crazya wink
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:26
Ez az én gondom is az óvszerrel. Hogy folyton nézegetni kell, hogy nem szakadt ki, nem csúszott le stb. Egyszerűen képtelen vagyok elengedni magam.
A gyószerekkel való kudarc után az orvosok nem is engedték, hogy a hüvelygyűrűt, az injekciót vagy a spirált kipróbáljam :-(
#158   2007. 09. 28. péntek 13:26
Wringer26 Wringer26
Ez az én gondom is az óvszerrel. Hogy folyton nézegetni kell, hogy nem szakadt ki, nem csúszott le stb. Egyszerűen képtelen vagyok elengedni magam.
A gyószerekkel való kudarc után az orvosok nem is engedték, hogy a hüvelygyűrűt, az injekciót vagy a spirált kipróbáljam :-(
#157   2007. 09. 28. péntek 13:15
Hát megértelek,hidd el én is örülök mint majom a farkának,hogy így összejött minden,és amiket még anno olvastam 1-2rémhír a tablettákról,mert minden fórumon minden nő mást ír minden fajta gyógyszerről,ebből is látszik mennyire másak vagyunk smile
Én az óvszer mellett nemtudtam úgy elengedni magam,mindig bennem volt a félsz,meg,hogy nézegetni kellett özben,vagyis nem kell,mi néztük,mert baba még nem kívánatos wink
Az óvszer bírod?Nem irittál?Melyiket használjátok?
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:08
Én már a negyedig fajta gyógyszerrel próbálkozom. Nem vagyok olyan aki nem visel el egy kis rosszullétet, de amikor minden reggelem úgy indult, hogy irány a vécé és epét hánytam, és nem bírtam felkelni, annyira remegett a lábam. Ezekután inkább abba hagytam a gyógyszerrel való probálkozást. Pedig jobban örülnék, ha lenne olyan, amit én is szedhetnék... :-(
#156   2007. 09. 28. péntek 13:08
Wringer26 Wringer26
Én már a negyedig fajta gyógyszerrel próbálkozom. Nem vagyok olyan aki nem visel el egy kis rosszullétet, de amikor minden reggelem úgy indult, hogy irány a vécé és epét hánytam, és nem bírtam felkelni, annyira remegett a lábam. Ezekután inkább abba hagytam a gyógyszerrel való probálkozást. Pedig jobban örülnék, ha lenne olyan, amit én is szedhetnék... :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 12:52
Mi sokáig óvszerrrel védekeztünk,aztán mikor már komolyra fordult a dolog, a kapcsolatunk,tablettát írattam fel,szerencsére nem vok cukorból mint egy két nő és ha meg fúj a szél nem lesz semmi bajom,és rögtön első tabletta be is vált ahogy a nagy könyvben meg van írva,semmi hülye mellékhatás nem volt,amit egy-két hisztipicsa ír a neten,úgyhogy így minden mehet a maga módján oda ahova akar és amikor akar nyes crazya
Már nem is vágyom rá,hogy mégegyszer visszajöjjön az óvszerhúzógatós idő ami rég volt circling
#155   2007. 09. 28. péntek 12:52
Mi sokáig óvszerrrel védekeztünk,aztán mikor már komolyra fordult a dolog, a kapcsolatunk,tablettát írattam fel,szerencsére nem vok cukorból mint egy két nő és ha meg fúj a szél nem lesz semmi bajom,és rögtön első tabletta be is vált ahogy a nagy könyvben meg van írva,semmi hülye mellékhatás nem volt,amit egy-két hisztipicsa ír a neten,úgyhogy így minden mehet a maga módján oda ahova akar és amikor akar nyes crazya
Már nem is vágyom rá,hogy mégegyszer visszajöjjön az óvszerhúzógatós idő ami rég volt circling
#154   2007. 09. 27. csütörtök 06:21
Wringer26 Wringer26
Esetleg valaki probálkozott már spermium ölő szerekkel? Én még nem próbáltam...
#153   2007. 09. 27. csütörtök 00:21
Lion74 Lion74 VIP
Az is a 99%-os, az asszonynak azzal is sikerült, pedig jó fajta és még a helyén is volt, az elmult 6 évben nem volt probléma vele smile
Szerintem az egyik legjobb megoldás.
A tabletta mindenféle hormon hatás, hizás... a gumival meg nem az igazi + macerás is
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 00:01
A "vatikáni rulett eredménye:3lány 1fiú de ez nem is gond mert kb ígyterveztük csak az időzítésekbe nemhagyott a sors beleszólást.Ezek után viszont igyekeztünk vólna a természetnek gátatvetni minden eszközzel amit előttem felsoroltatok de tabletta szedése mellett ikreim születtek. Most a spirált tesztelem.
#152   2007. 09. 27. csütörtök 00:01
Demona Demona
A "vatikáni rulett eredménye:3lány 1fiú de ez nem is gond mert kb ígyterveztük csak az időzítésekbe nemhagyott a sors beleszólást.Ezek után viszont igyekeztünk vólna a természetnek gátatvetni minden eszközzel amit előttem felsoroltatok de tabletta szedése mellett ikreim születtek. Most a spirált tesztelem.
#151   2007. 09. 26. szerda 21:24
Wringer26 Wringer26
Én is a gumi híve vagyok! Most kellene cserélnem negyedszerre gyógyszert. Eddig egyiket sem bírtam fél évnék tovább. Úgyhogy most leállok és nem szedek többet. Szerintem is az óvszer a legjobb!!!
#150   2007. 09. 26. szerda 03:58
zimmi zimmi VIP
Nálunk a "VATIKÁNI RULETT" működik.Magyarán idő előtt kiszállok.Esteleg imával védekezem.
#149   2007. 09. 25. kedd 19:24
parcy parcy
Kiszállok mielőtt elmennék, aztán megy az anyag a hasára, vagy a seggére. Ha meg nem akarok kiszállni, előtte egy gumi, aztán haddszóljon!
#148   2007. 09. 25. kedd 17:16
T-A-M T-A-M
Szoríthatod a diót a kis Térdeid közt, ha épp elöttem hajolsz! nyes

Én úgy védekezem, hogy kiabálok: -Neeeee neeeee neeeee....ne Hagyd abba! bohoc

Amúgy mi a Regulon fejfájáscsillapító tablettát (ha Ő beszedi, nekem nem fáj a fejem nyes ) használjuk, azaz a nejem szedi...ha minden nap időben figyelmeztetem, hogy beszedte-e.... confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2007. 04. 05. csütörtök 19:54
dió a két térd közt
jól összeszorítani nyes eljen

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lumen123 lumen123
Nyitás ideje: 2006. 08. 11. péntek
Üzenetek: 247db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 27. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!