Az idézőjelet nem ismered látom,figyelj mutatom--> "
Valakitől idéztem,meg már írták többetn is de fene sem olvas vissza annyit
Lehet,h jobban járna velem mint a krémmel,majd meglátja
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 14:01

Valakitől idéztem,meg már írták többetn is de fene sem olvas vissza annyit

Lehet,h jobban járna velem mint a krémmel,majd meglátja

Törölt felhasználó (729)

Ha te csakegynô" vagy, akkor a kedvesed hogy lett tôled terhes?!
Ha te csakegynô" vagy, akkor a kedvesed hogy lett tôled terhes?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:58
Törölt felhasználó (89109)

"a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!! "
Te próbáltad már? Ha szabályosan" használod, nincs vele gond
és hát a guminál mégiscsak jobb! Én faszi vagyok, úgyhogy nem
azzal kenegetem magam, de több partneremmel is próbáltuk
már és nem volt probléma... De az 1% hibahatár mendenben
benne van, ami persze nem vigasz, ha te vagy az az 1%...
Vagy van jobb ötleted szegénynek, azon kívül, hogy Téged
nyaljon csak egész hátralevô életében?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:55
és hát a guminál mégiscsak jobb! Én faszi vagyok, úgyhogy nem
azzal kenegetem magam, de több partneremmel is próbáltuk
már és nem volt probléma... De az 1% hibahatár mendenben
benne van, ami persze nem vigasz, ha te vagy az az 1%...
Vagy van jobb ötleted szegénynek, azon kívül, hogy Téged
nyaljon csak egész hátralevô életében?!

Hagy ne kísérletezzen már szerencsétlen ilyen vackokkal,lejjeb írta valaki,hogy orvos mondta mennyire nem hatásos és mennyire nem ér semmit.jó lehet te vagy az az 1%akinél bevált,akkor kenegesd magad

"a pharmatexet felejtsd el, sajnos átverés az egész!! a kedvesemet most hoztam haza a korházból, terhesség megszakítás volt, mi is azt használtuk. a doki mesélte, hogy egy halom jegyzőkönyvük van a pharmatex miatt. inkább használjatok rendes tablettát!! "
Hagy ne kísérletezzen már szerencsétlen ilyen vackokkal,lejjeb írta valaki,hogy orvos mondta mennyire nem hatásos és mennyire nem ér semmit.jó lehet te vagy az az 1%akinél bevált,akkor kenegesd magad
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:53

Törölt felhasználó (729)

Szia!
A Pharmatex-et próbáltad?!
A Pharmatex-et próbáltad?!
Szia!
A Pharmatex-et próbáltad?! (Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:36
A Pharmatex-et próbáltad?! (Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)

A megszakításos dologban abszolút nem bizzok és soha nem is fogok. Mondhat nekem bárki, bármit...
Sajnos már tényleg nem marad más megoldás. Még a spermaölő géleknek stb-nek akarok utánanézni, bár valószinüleg ez sem lesz túl tartós megoldás.
Az utolsó mondatoddal abszolút egyetértek! Csak nők, az a legbiztonságosabb. Igaz még nem probáltam, de lehet, hogy a legjobb is
Sajnos már tényleg nem marad más megoldás. Még a spermaölő géleknek stb-nek akarok utánanézni, bár valószinüleg ez sem lesz túl tartós megoldás.
Az utolsó mondatoddal abszolút egyetértek! Csak nők, az a legbiztonságosabb. Igaz még nem probáltam, de lehet, hogy a legjobb is

Még én sem próbáltam,csak próbálnám
Nagyon izgat&foglalkoztat a gondolat,gyakran a szex közben is beleszővök egy 3.félt aki nőnemű
Ha esetleg nem találsz megoldást,akkor majd felfedezzük együtt a biztonságos megoldást,isten útjai kifürkészhetetlenek
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:36

A megszakításos dologban abszolút nem bizzok és soha nem is fogok. Mondhat nekem bárki, bármit...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:29

Na akkor téged szépen falhoz állítottak és körbecéloztak az orvosok és minden más védekezési módszered kilőtték
Én meg a megszakításos marhaságban nem bízom/bíznék,gondolom ezt te sem akarod alkalmazni?
Vagy csináljuk együtt,2nő,ebből tuti nem lesz baki és még élvezi is az ember!

Én meg a megszakításos marhaságban nem bízom/bíznék,gondolom ezt te sem akarod alkalmazni?

Na akkor téged szépen falhoz állítottak és körbecéloztak az orvosok és minden más védekezési módszered kilőtték
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:26

Ez az én gondom is az óvszerrel. Hogy folyton nézegetni kell, hogy nem szakadt ki, nem csúszott le stb. Egyszerűen képtelen vagyok elengedni magam.
A gyószerekkel való kudarc után az orvosok nem is engedték, hogy a hüvelygyűrűt, az injekciót vagy a spirált kipróbáljam :-(
A gyószerekkel való kudarc után az orvosok nem is engedték, hogy a hüvelygyűrűt, az injekciót vagy a spirált kipróbáljam :-(
Ez az én gondom is az óvszerrel. Hogy folyton nézegetni kell, hogy nem szakadt ki, nem csúszott le stb. Egyszerűen képtelen vagyok elengedni magam.
Hát megértelek,hidd el én is örülök mint majom a farkának,hogy így összejött minden,és amiket még anno olvastam 1-2rémhír a tablettákról,mert minden fórumon minden nő mást ír minden fajta gyógyszerről,ebből is látszik mennyire másak vagyunk
Én az óvszer mellett nemtudtam úgy elengedni magam,mindig bennem volt a félsz,meg,hogy nézegetni kellett özben,vagyis nem kell,mi néztük,mert baba még nem kívánatos
Az óvszer bírod?Nem irittál?Melyiket használjátok? (Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 13:08

Én az óvszer mellett nemtudtam úgy elengedni magam,mindig bennem volt a félsz,meg,hogy nézegetni kellett özben,vagyis nem kell,mi néztük,mert baba még nem kívánatos

Az óvszer bírod?Nem irittál?Melyiket használjátok? (Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 09. 28. péntek 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Én már a negyedig fajta gyógyszerrel próbálkozom. Nem vagyok olyan aki nem visel el egy kis rosszullétet, de amikor minden reggelem úgy indult, hogy irány a vécé és epét hánytam, és nem bírtam felkelni, annyira remegett a lábam. Ezekután inkább abba hagytam a gyógyszerrel való probálkozást. Pedig jobban örülnék, ha lenne olyan, amit én is szedhetnék... :-(
Én már a negyedig fajta gyógyszerrel próbálkozom. Nem vagyok olyan aki nem visel el egy kis rosszullétet, de amikor minden reggelem úgy indult, hogy irány a vécé és epét hánytam, és nem bírtam felkelni, annyira remegett a lábam. Ezekután inkább abba hagytam a gyógyszerrel való probálkozást. Pedig jobban örülnék, ha lenne olyan, amit én is szedhetnék... :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 28. péntek 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 28. péntek 12:52

Mi sokáig óvszerrrel védekeztünk,aztán mikor már komolyra fordult a dolog, a kapcsolatunk,tablettát írattam fel,szerencsére nem vok cukorból mint egy két nő és ha meg fúj a szél nem lesz semmi bajom,és rögtön első tabletta be is vált ahogy a nagy könyvben meg van írva,semmi hülye mellékhatás nem volt,amit egy-két hisztipicsa ír a neten,úgyhogy így minden mehet a maga módján oda ahova akar és amikor akar
Már nem is vágyom rá,hogy mégegyszer visszajöjjön az óvszerhúzógatós idő ami rég volt

Már nem is vágyom rá,hogy mégegyszer visszajöjjön az óvszerhúzógatós idő ami rég volt

Mi sokáig óvszerrrel védekeztünk,aztán mikor már komolyra fordult a dolog, a kapcsolatunk,tablettát írattam fel,szerencsére nem vok cukorból mint egy két nő és ha meg fúj a szél nem lesz semmi bajom,és rögtön első tabletta be is vált ahogy a nagy könyvben meg van írva,semmi hülye mellékhatás nem volt,amit egy-két hisztipicsa ír a neten,úgyhogy így minden mehet a maga módján oda ahova akar és amikor akar

Esetleg valaki probálkozott már spermium ölő szerekkel? Én még nem próbáltam...
Az is a 99%-os, az asszonynak azzal is sikerült, pedig jó fajta és még a helyén is volt, az elmult 6 évben nem volt probléma vele
Szerintem az egyik legjobb megoldás.
A tabletta mindenféle hormon hatás, hizás... a gumival meg nem az igazi + macerás is (Ez egy válasz Demona üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 00:01

Szerintem az egyik legjobb megoldás.
A tabletta mindenféle hormon hatás, hizás... a gumival meg nem az igazi + macerás is (Ez egy válasz Demona üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)

A "vatikáni rulett eredménye:3lány 1fiú de ez nem is gond mert kb ígyterveztük csak az időzítésekbe nemhagyott a sors beleszólást.Ezek után viszont igyekeztünk vólna a természetnek gátatvetni minden eszközzel amit előttem felsoroltatok de tabletta szedése mellett ikreim születtek. Most a spirált tesztelem.
A "vatikáni rulett eredménye:3lány 1fiú de ez nem is gond mert kb ígyterveztük csak az időzítésekbe nemhagyott a sors beleszólást.Ezek után viszont igyekeztünk vólna a természetnek gátatvetni minden eszközzel amit előttem felsoroltatok de tabletta szedése mellett ikreim születtek. Most a spirált tesztelem.
Én is a gumi híve vagyok! Most kellene cserélnem negyedszerre gyógyszert. Eddig egyiket sem bírtam fél évnék tovább. Úgyhogy most leállok és nem szedek többet. Szerintem is az óvszer a legjobb!!!
Nálunk a "VATIKÁNI RULETT" működik.Magyarán idő előtt kiszállok.Esteleg imával védekezem.
Kiszállok mielőtt elmennék, aztán megy az anyag a hasára, vagy a seggére. Ha meg nem akarok kiszállni, előtte egy gumi, aztán haddszóljon!
Szoríthatod a diót a kis Térdeid közt, ha épp elöttem hajolsz!
Én úgy védekezem, hogy kiabálok: -Neeeee neeeee neeeee....ne Hagyd abba!
Amúgy mi a Regulon fejfájáscsillapító tablettát (ha Ő beszedi, nekem nem fáj a fejem
) használjuk, azaz a nejem szedi...ha minden nap időben figyelmeztetem, hogy beszedte-e....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 19:54

Én úgy védekezem, hogy kiabálok: -Neeeee neeeee neeeee....ne Hagyd abba!

Amúgy mi a Regulon fejfájáscsillapító tablettát (ha Ő beszedi, nekem nem fáj a fejem

Törölt felhasználó (29760)

dió a két térd közt
jól összeszorítani
jól összeszorítani