nalam mar regota az ovszer a biztos megoldas,mert a barinom tabit nem kepes szedni,nem akar,ezért maradok annal!ez olyan mintha zokniban labat mosnak,de sebaj legalabb tudom h nemlehet terhes!Egy biztos tabi jobb volna...
Nálunk a veszélyes napokon az óvszer, máskor pedig a Pharmatex a divat. Sajnos a Ptex tablettás változata csípős érzést vált ki a kedvesemmnél, ezért hanyagoljuk, de a krém változata korrekt és eddig még müködött is. Persze a legjobb, amikor nem kell védekezni...
örülök ha jókedvett tudtam neked szerezni.megpróbálok kicsit nyersen fogalmazni.olyanról még nem hallotam hogy azért lett egy fiu aids beteg mert egy lány leszopta.amit irtam énhe üzenetére talán olvasd el figyelmesebben.
nem kell igenytelennek lenni aztan kesz
lánytól orális szeretkezés esetén rikán gomba fertőzést lehet kapni,pl:ha tudod hogy a lánynak szájpenésze(afta)van hát akkor próbáld kerülni.de ha már meg történt a baj ,minden esetben könyen kezelhető,de bármi gondod van mindenesetre csak szakorvos által előirt kezelést használj.amennyiben a péniszen olyan sérülés keletkezi ami vérzik(véletlen ráharap)és a hölgy nyálával kontaktusba kerül,esetle más betegség is lehet de ennek az esélye nagyon minimális.személy szerint ilyen esetről még csak elméleti szintem hallottam.
jelenleg sehogy most a baba projekten vagyunk rajta,saját véleményem szerint a legbiztonságosabb 60kiszálni
igen,leggyakoribb eset a nem kellőképen tisztántartott(vizelettől) himvesző szájba vételkor okozhatnak egyes bakteriális fertőzöttségett,megelőzése egyszerű tisztálkodással,még felhinám a hölgyek figyelmét amennyiben a partner szájában vagy rajta herpesz ill afta van ez fertőződést okoz minden esetben a francia tipusú szeretkezésnél(ha herpesz van a fiu száján ne enged nyalni a puncidat)
attól függ,hogy mivel támadnak nekem!!!
szia! próbáljátok meg a pharmatex tablettát, az nem síkosít! nekünk bevált.2 éve használjuk, túl vagyunk már egy pár dobozon, teljessen biztonságos.
(Ez egy válasz p3rv3r22 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 22:29

hát a pharmatex úgy tűnik egész jól működik, igaz hogy 3-4-nél többet mi sem használtunk. meghát kissé büdös, meg csúszik mint állat (a kúp) - nem elég hogy a párom is extrém nedves. A guminál jobb érzés, de bőven a tabletta után van. Mindenesetre a megszakításos bulinál hatékonyabb.
Ha nem állandó a partner "csak is" gumi.Fix kapcsolatnál legyen megállapodás,hogy ki védekezzen!Ne legyen egymásra mutogatás,ki a hibás ha becsuszna a "baj".
hát a pharmatex úgy tűnik egész jól működik, igaz hogy 3-4-nél többet mi sem használtunk. meghát kissé büdös, meg csúszik mint állat (a kúp) - nem elég hogy a párom is extrém nedves. A guminál jobb érzés, de bőven a tabletta után van. Mindenesetre a megszakításos bulinál hatékonyabb.
aha...
[OFF]
aztat tudod, hogy ezért akár bannolhatnak is téged... hm?
Inkább szólj hozzá a témához
[OFF]
aztat tudod, hogy ezért akár bannolhatnak is téged... hm?
Inkább szólj hozzá a témához
Hát.. én amilyen paranoiás vagyok (pálne azokután amiket itt olvasok) leginkább gumiban érezném magam biztosan...
Sajna nincs viszont már több gyermekem is van:-)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg a eten valami jó kis leírás, képekkel, stb..
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:50

Nagyobb könyvesboltokban kapható mű címe A Tantra szex. 1 ismerősöm a "mesterévé" lett és csodákat mesél az élményről.
Nagyobb könyvesboltokban kapható mű címe A Tantra szex. 1 ismerősöm a "mesterévé" lett és csodákat mesél az élményről.
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:46

Szia!
Érdekes, amit írsz! érdekelne, hol tudok bővebben megismerkedne vele ?
Érdekes, amit írsz! érdekelne, hol tudok bővebben megismerkedne vele ?
Szia!
Érdekes, amit írsz! érdekelne, hol tudok bővebben megismerkedne vele ? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 13:38
Érdekes, amit írsz! érdekelne, hol tudok bővebben megismerkedne vele ? (Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Javaslom a tantraszexet. Férfiaknál orgazmus ok., csak a csövön nem jön ki semmi.
Javaslom a tantraszexet. Férfiaknál orgazmus ok., csak a csövön nem jön ki semmi.
Van egy jó ajánlatom lányok! Kalmopirint erősen a combközé kell szorítani. Ez alegjobb védekezés
DoktorBalu! Hogy te milyen szép szavakat használsZ! Egész meghatódtam.. szip-szip...
Amúgy nem cikizésül mondta, elhiszem neke,d hisz te vagy a szakember!

Amúgy nem cikizésül mondta, elhiszem neke,d hisz te vagy a szakember!