Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#227   2009. 12. 29. kedd 16:12
X Törölt felhasználó (437877)
A barát az a lány, akit még nem dugtál meg. (Tegnap tanultam! Ugye okos vagyok?)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 12. 28. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 28. hétfő 21:27
Leány nem lehet barát? Kedves barátom.... smile
#226   2009. 12. 29. kedd 15:19
xRyderx xRyderx
Hmm.Hát lehet érdemes lenne másikat kipróbálni.Amit most szed a barinőm annak ez a neve: Cypromix
De személyre szabják ezeket,szóval lehet a te párodnak nem lesz jó,Nőgyógyász lenne a tuti +oldás,vele konzultálni erről.
(Ez egy válasz Ate86 üzenetére (2009. 12. 29. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 29. kedd 12:52
Nem dohányzik szerencsére, évekig szedte, vagy 10-15 kiló feljött neki miatta, de csak a vége fele jött rá, hogy attól van, ezért le is állt vele. Most adja le szépen a kilókat, és mondogatta, hogy kipróbálna másikat, de félek, hogy ugyanezek lennének a mellékhatások..
#225   2009. 12. 29. kedd 12:52
Ate86 Ate86
Nem dohányzik szerencsére, évekig szedte, vagy 10-15 kiló feljött neki miatta, de csak a vége fele jött rá, hogy attól van, ezért le is állt vele. Most adja le szépen a kilókat, és mondogatta, hogy kipróbálna másikat, de félek, hogy ugyanezek lennének a mellékhatások..
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2009. 12. 29. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 29. kedd 11:44
Ez jó kérdés. Nekem most a 2. barátnőm van aki szed bogyót és az előzőnek a 3 év alatt nem volt semmi mellék6ás a mostani barinőm pedig olyan 1 éve szedi és eddig neki sincs baja.Szóval ez elég kiszámít6atlan,annyit tudok hogy valamelyik fajtánál nem túl előnyős ha a hölgy dohányzik mert az kivált6 pár mellék6ást.
#224   2009. 12. 29. kedd 11:44
xRyderx xRyderx
Ez jó kérdés. Nekem most a 2. barátnőm van aki szed bogyót és az előzőnek a 3 év alatt nem volt semmi mellék6ás a mostani barinőm pedig olyan 1 éve szedi és eddig neki sincs baja.Szóval ez elég kiszámít6atlan,annyit tudok hogy valamelyik fajtánál nem túl előnyős ha a hölgy dohányzik mert az kivált6 pár mellék6ást.
(Ez egy válasz Ate86 üzenetére (2009. 12. 29. kedd 03:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 29. kedd 03:29
Csajokhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ha az egyik fogamzásgátló mellékhatásaként bnőm felszedett jópár kilót (még az előző kapcsolatában), akkor mennyi az esély rá, hogy egy másiknak is hasonló hatása lesz?
Gumi nem vált be nálunk, én pl nagyon nem szeretem meg ő sem rajong érte, viszont nem akarunk mindig izgulni, hogy na most megjön vagy sem témán, akármennyire is vigyázunk. Most is vigyáztunk és már 4 napja késik :/
#223   2009. 12. 29. kedd 03:29
Ate86 Ate86
Csajokhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy ha az egyik fogamzásgátló mellékhatásaként bnőm felszedett jópár kilót (még az előző kapcsolatában), akkor mennyi az esély rá, hogy egy másiknak is hasonló hatása lesz?
Gumi nem vált be nálunk, én pl nagyon nem szeretem meg ő sem rajong érte, viszont nem akarunk mindig izgulni, hogy na most megjön vagy sem témán, akármennyire is vigyázunk. Most is vigyáztunk és már 4 napja késik :/
#222   2009. 12. 29. kedd 00:38
X Törölt felhasználó (113895)
Ha elkötteted magad ugyan úgy lövöldözöl !!! violent
Csak nincsenek benne élő hím ivarsejtek.
Inkább mint a gumi. Persze gumi nélkül csak stabil párkapcsolatban !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 28. hétfő 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (113895)
2009. 12. 28. hétfő 23:07
Elköttettem magam 44 évesen.
Van 2 egészséges gyermekünk, és úgy volt hogy a feleségem kötteti el magát.
Majd véletlenül beszéltem egy urológus barátommal aki elmondta hogy semmit sem romlik a kilövellésből fakadó örömöm /igaza volt/ .
Továbbá kiderült hogy a műtéti beavatkozás sokkal kisebb kockázat a férfi számára, így inkább bevállaltam én a műtétet.
Amit nem bántam meg.persze izgultam. a műtét utén10 órával már teszteltük a szerszámot és tökéletesen működött. Persze műtét után 90-120 napig még egyéb módon védekezni kellett.
De azóta minden a legnagyobb rendben.
Ajánlom minden férfi társamnak a ki kellő számú utóddal rendelkezik.
szükség esetén az elmetszett vezeték helyre állítható illetve műtét előtt még sperma bankbetét nyitható
smile
#221   2009. 12. 29. kedd 00:09
xRyderx xRyderx
shakehead Uh én soha...Most bogyóval védekezünk ami eddig bevált,én nem szeretem a kotont mert nem olyan jó benne a sex de ha minden kötél szakad inkább az óvszer minthogy ne tudjak lövöldözni vigyor0
#220   2009. 12. 28. hétfő 23:07
X Törölt felhasználó (113895)
Elköttettem magam 44 évesen.
Van 2 egészséges gyermekünk, és úgy volt hogy a feleségem kötteti el magát.
Majd véletlenül beszéltem egy urológus barátommal aki elmondta hogy semmit sem romlik a kilövellésből fakadó örömöm /igaza volt/ .
Továbbá kiderült hogy a műtéti beavatkozás sokkal kisebb kockázat a férfi számára, így inkább bevállaltam én a műtétet.
Amit nem bántam meg.persze izgultam. a műtét utén10 órával már teszteltük a szerszámot és tökéletesen működött. Persze műtét után 90-120 napig még egyéb módon védekezni kellett.
De azóta minden a legnagyobb rendben.
Ajánlom minden férfi társamnak a ki kellő számú utóddal rendelkezik.
szükség esetén az elmetszett vezeték helyre állítható illetve műtét előtt még sperma bankbetét nyitható
smile
#219   2009. 12. 28. hétfő 21:50
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia!

A gumi az egyik legbiztonságosabb, mondom inkább úgy, hogy a legkevesebb "mellékhatással" bíró védekezési mód.

Vitázni csak azért van értelme, mert az emberi sötétség és butaság végtelen. És ha csak egy-két ember elgondolkodik pár dolgon, már akkor megérte.
Szóba került a tabletta, mint lehetséges védekezési mód, én meg felhívtam a figyelmet a veszélyeire is. Mi több félét is kipróbáltunk, nagyon drágákat is, és nálunk jöttek mellékhatások.... .
Lehet a fejeket a földbe dugni, és tiltakozni az ellen, hogy veszélyes is lehet, de a tények makacs dolgok. Sok olyan mellékhatás is van, ami nem azonnal mutatja meg magát, hanem évek múlva...
Sok nő egészségét tették tönkre a fogamzásgtló tabletták... A többségük lehet, nem is tudja, mi tehető felelőssé az epe, vese, máj, bél, gyomor, szív, ér rendszeri problémáiért.... Sokszor az orvosok sem ismerik fel az összefüggéseket, vagy aki felismeri, nem mer, vagy nem érdekelt abban, hogy szóljon... Ez utóbbi tény még veszésebbé tesz az egész dolgot....... merges2

Még egy apró adalék...
Nagyjából 100 évvel ezelött a férfi spermiumszáma egy köbcm ejakulátumban nagyjából 80-120 millió volt. Ma napjainkban ez már csak a tíz-húsz százaléka, az-az hozzávetőlegesen 10-18 millió.
Érdemes utánanézni.
A tudomány jelenlegi állása szerint ezért a környezetszennyezés, a tartosítószerek, és elsősorban a rengeteg hormonkészítmény a felelős. Tudni érdemes, hogy nem csak az emberek kapnak hormonokat, hanem a haszon állatok is... Mindezek belekerülnek a vízeinkbe, a talajba, a a a táplálékláncba...
Gondoljuk végig, ha a közvetetten a szervezetbe jutó anyagok ilyenre (meg sok egyébb más károsodás okozására) képesek, akkor a közvetlenül bejutók mire...
(Ez egy válasz maduck üzenetére (2009. 12. 28. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 28. hétfő 08:19
A francokat vitatkoztok, ki így ki úgy védekezik. Mindenki privát dolga. Mi gumival csináljuk és slusz
#218   2009. 12. 28. hétfő 21:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
"Most már olyan fogamzásgátló készítmények vannak, amiknek semmilyen rossz mellékhatásuk nincs..."

Aham.... és te elhiszed ezt a marhaságot? Ugyan már.... Ne légy naív.

Ahány ember, annyiféle reagálás a különböző készítményekre....

"Én személy szerintem nem szeretem óvszerrel csinálni, és valószínű nem is fogom4 "

207-ben írtam, és reád is vonatkozik: Lehet, téged nem érdekel semmi, hisz nem a Te testedről van szó, és csak telibe akarod élvezni barátnőd punciját, ez a Ti dolgotok.
(Ez egy válasz Ebele23 üzenetére (2009. 12. 28. hétfő 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 28. hétfő 01:03
"Miért? Szerinted miért hülye megoldás a megszakított védekezés? Semmiben nem ront a szeretkezés minőségén az, ha az ember időben máshova spriccel. Csak ész, önuralom, és a saját test ismerete az, ami befolyásolja."

Már jóóó késő van, szóval rövid leszek!

Kicsit kiegészíteném, hogy megismerd magadat jobban és a pöcsödet, nem csak akkor jön ki sperma a pöcsödből mikor a végefelé érzed, hanem közben is váladékozol, szóval ez a számodra kitalált "megoldás" nem megoldás. Most már olyan fogamzásgátló készítmények vannak, amiknek semmilyen rossz mellékhatásuk nincs, persze hallottam már olyanról is, hogy baba lett miközben szedte az asszony a tabit.
Én személy szerintem nem szeretem óvszerrel csinálni, és valószínű nem is fogom4
#217   2009. 12. 28. hétfő 21:27
Nyúlmedve Nyúlmedve
Leány nem lehet barát? Kedves barátom.... smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 27. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)
2009. 12. 27. vasárnap 19:17
Hát te tudod, hogy van-e pénzed még 10 gyerekre! smile Amúgy lány vagyok kedves barátom...
#216   2009. 12. 28. hétfő 08:19
maduck maduck
A francokat vitatkoztok, ki így ki úgy védekezik. Mindenki privát dolga. Mi gumival csináljuk és slusz
#215   2009. 12. 28. hétfő 01:03
Ebele23 Ebele23
"Miért? Szerinted miért hülye megoldás a megszakított védekezés? Semmiben nem ront a szeretkezés minőségén az, ha az ember időben máshova spriccel. Csak ész, önuralom, és a saját test ismerete az, ami befolyásolja."

Már jóóó késő van, szóval rövid leszek!

Kicsit kiegészíteném, hogy megismerd magadat jobban és a pöcsödet, nem csak akkor jön ki sperma a pöcsödből mikor a végefelé érzed, hanem közben is váladékozol, szóval ez a számodra kitalált "megoldás" nem megoldás. Most már olyan fogamzásgátló készítmények vannak, amiknek semmilyen rossz mellékhatásuk nincs, persze hallottam már olyanról is, hogy baba lett miközben szedte az asszony a tabit.
Én személy szerintem nem szeretem óvszerrel csinálni, és valószínű nem is fogom4
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 12. 22. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 22. kedd 14:49
Pölö te beszélsz hülyeségeket.

Miért? Szerinted miért hülye megoldás a megszakított védekezés? Semmiben nem ront a szeretkezés minőségén az, ha az ember időben máshova spriccel. Csak ész, önuralom, és a saját test ismerete az, ami befolyásolja.

Miért gondolod azt, hogy az az egyetlen üdvözítő megoldás, ha hagyod, hogy a párod agyon bombázza testét olyan hormonkészítményekkel, amiknek a szervezetből való kiürülése sok esetben évekbe kerül, és ráadásul amik sok nő testi nyomorának előidézésében játszottak nagy szerepet?
Bármelyik nőgyógyász regényeket tudna megtölteni a járulékos nyavalyákról, mellékhatásokról, testi-lelki megnyomorodottságokról. És ne olyan nőgyógyászt keress, aki túl gyakran kap juttatást az orvoslátogató üzletkötőktől.. (ez az egyik leggusztustalanabb dolog, mert azt hiszed, azért írják fel neked azt a gyógyszert, amit, mert az a legjobb, közben meg azért kerül felírásra, mert az után fejpénzt kap az orvos)
Az első években nálunk sem, volt gond. Aztán jöttek az apró-betűs részben felsoroltak...

Lehet, téged nem érdekel semmi, hisz nem a Te testedről van szó, és csak telibe akarod élvezni barátnőd punciját, ez a Ti dolgotok.
De általánosítani nincs értelme olyan érvekkel, hogy semmi gond nem volt eddig. Mert minden csak idő kérdése.
#214   2009. 12. 27. vasárnap 19:17
Hát te tudod, hogy van-e pénzed még 10 gyerekre! smile Amúgy lány vagyok kedves barátom...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 12. 25. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 25. péntek 21:31
Kedves értetlen barátom.

Nem azt mondtam, hogy az egyetlen üdvözitő megoldás a megszakÍtás. Hanem azt, hogy nem csak a tabletta létezik, mint jó megoldás.

Tudjuk, mi kell a megfoganáshoz. Van három gyerekünk. TERVEZETTEN!!!!!!!

Szerintem az a buta, aki nem érti meg mások mondanivalóját, mert nem képes túl lépni a saját hadováján. mf1
#213   2009. 12. 25. péntek 21:31
Nyúlmedve Nyúlmedve
Kedves értetlen barátom.

Nem azt mondtam, hogy az egyetlen üdvözitő megoldás a megszakÍtás. Hanem azt, hogy nem csak a tabletta létezik, mint jó megoldás.

Tudjuk, mi kell a megfoganáshoz. Van három gyerekünk. TERVEZETTEN!!!!!!!

Szerintem az a buta, aki nem érti meg mások mondanivalóját, mert nem képes túl lépni a saját hadováján. mf1
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 23. szerda 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (437877)
2009. 12. 23. szerda 00:21
Szerinted miért hülye megoldás a megszakított védekezés?
Nem hülyeség, ha igen gyorsan gyermeket szeretnél. Csak így tovább!
#212   2009. 12. 24. csütörtök 15:48
X Törölt felhasználó (347997)
A legjobb és legbiztonsagosabb védekezés ha egymasnak háttal álltok s ki ki akkor megy el amikor akar smile nyes
#211   2009. 12. 24. csütörtök 11:37
X Törölt felhasználó (4901)
Nálunk ha szexre kerül a sor az asszony mondja, "Ne, ne, most nincs kedvem!" smile
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
#210   2009. 12. 24. csütörtök 10:56
xRyderx xRyderx
Pont ezért nem értem hogy lehetnek az emberek ennyire felelőtlenek.Vagyis buták szomoru1 Miért hiszik sokan hogy a gyerek nemzéshez az egész adag sperma kell...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 24. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (430514)
2009. 12. 24. csütörtök 09:08
egy haveroom is így tolta 4 éves kislánya van már, pedig nem élvezett a csajba!!!
#209   2009. 12. 24. csütörtök 09:08
X Törölt felhasználó (430514)
egy haveroom is így tolta 4 éves kislánya van már, pedig nem élvezett a csajba!!!
#208   2009. 12. 23. szerda 00:21
Szerinted miért hülye megoldás a megszakított védekezés?
Nem hülyeség, ha igen gyorsan gyermeket szeretnél. Csak így tovább!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 12. 22. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 22. kedd 14:49
Pölö te beszélsz hülyeségeket.

Miért? Szerinted miért hülye megoldás a megszakított védekezés? Semmiben nem ront a szeretkezés minőségén az, ha az ember időben máshova spriccel. Csak ész, önuralom, és a saját test ismerete az, ami befolyásolja.

Miért gondolod azt, hogy az az egyetlen üdvözítő megoldás, ha hagyod, hogy a párod agyon bombázza testét olyan hormonkészítményekkel, amiknek a szervezetből való kiürülése sok esetben évekbe kerül, és ráadásul amik sok nő testi nyomorának előidézésében játszottak nagy szerepet?
Bármelyik nőgyógyász regényeket tudna megtölteni a járulékos nyavalyákról, mellékhatásokról, testi-lelki megnyomorodottságokról. És ne olyan nőgyógyászt keress, aki túl gyakran kap juttatást az orvoslátogató üzletkötőktől.. (ez az egyik leggusztustalanabb dolog, mert azt hiszed, azért írják fel neked azt a gyógyszert, amit, mert az a legjobb, közben meg azért kerül felírásra, mert az után fejpénzt kap az orvos)
Az első években nálunk sem, volt gond. Aztán jöttek az apró-betűs részben felsoroltak...

Lehet, téged nem érdekel semmi, hisz nem a Te testedről van szó, és csak telibe akarod élvezni barátnőd punciját, ez a Ti dolgotok.
De általánosítani nincs értelme olyan érvekkel, hogy semmi gond nem volt eddig. Mert minden csak idő kérdése.

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lumen123 lumen123
Nyitás ideje: 2006. 08. 11. péntek
Üzenetek: 247db
Utolsó üzenet: 2021. 04. 27. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!