A páromnak is régi vágy vibrátorral már csináltuk többször is de eredeti csak másabb ??
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2020. 05. 21. csütörtök 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 21. csütörtök 00:34
Izgalmas így kitölteni a hölgyet (semmi "melegség" nincs benne), de csak teljesen 100%-ra álló szerszámokkal működőképes. Tanács: ha teheted ne alul legyél
Izgalmas így kitölteni a hölgyet (semmi "melegség" nincs benne), de csak teljesen 100%-ra álló szerszámokkal működőképes. Tanács: ha teheted ne alul legyél
Mi is szeretjük,ha van rá lehetőség
Partnerfüggő , nekem volt már párszor részem benne. Elég jó tud lenni, csak a fiúk így elég hamar elmennek..
Továbbá jó ha összeszokott fiúk vannak e téren... Azt mondjuk kipróbálnám egy ilyen párossal...
Továbbá jó ha összeszokott fiúk vannak e téren... Azt mondjuk kipróbálnám egy ilyen párossal...
Még nem volt benne részem de nagyon izgat szivesen kipróbálnám
Szia. Én 21 évesen, teljesen véletlenül kipróbáltam. Az elején rettenetesen szűk volt. Mivel volt már bent egy másik fasz is. Mivel popsiba akartam, így azt hittem természetes ha ennyire szűk.
(Ez egy válasz Keressetek35 üzenetére (2020. 05. 02. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 02. szombat 09:10
Sosem próbáltam még. Mindig vágyom rá hogy egyszerre mozogni valakivel egy pinában. Lehet hamar spriccelnék, Ha valaki átélte már ezt az érzést szívesen írogatok vele ebben a témában priviben. Izgat a téma.
Ha bírja puncid ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 03. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (972962)
2019. 04. 03. szerda 20:14
Mi is nagyon szívesen kipróbálnánk már
Sziasztok!..Ápolt 60-as budapesti férfi. vagyok...szívesen kukkolnék, huncutkodnék veletek
Sziasztok!
48 éves férfi érdekel benneteket?
48 éves férfi érdekel benneteket?
Mi nagyon szeretjük.... Kár hogy ritkán adódik lehetőség
Gondolkoztunk már rajta!
Szeretjük
Én szívesen kipróbálnám. A párom siman alkalmas is lenne rá. Engem nagyon izgatna, ha egy méretes farok segitene kitolteni a páromat. Sajnos ez csak fantazia marad.
Ezt én is kipróbálnám ha találnék egy baválalós párt. Írjatok
Sziasztok! Erre keresek párt. írjatok
Szeretnék az egyik vagy a másik lenni csinos punciban!
Hát nagyon jó lehet. Az biztos.
Sosem próbáltam még. Mindig vágyom rá hogy egyszerre mozogni valakivel egy pinában. Lehet hamar spriccelnék, Ha valaki átélte már ezt az érzést szívesen írogatok vele ebben a témában priviben. Izgat a téma.
Mi is imádjuk ha a nagy vibri és a párom farka egyszerre benne van a puncimban.
Nagyon szeretjük. Jó pár évvel ezelőtt tatai klubban, több hónapos gyakorlás után tökélyre fejlesztettük: hármas multiorgazmus . Sajnos a srác már nem tudjuk merre van. Nincs kontakt.