Nem esélytelen, regóta keresünk pasit, csak sokan nem olvasnak adatlapot.
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2021. 08. 23. hétfő 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Jò lenne kipróbálni ,de teljesen esélytelen erre párt találni..
Ezt mi is szeretnénk kipróbálni.
Nos nem mindegy, ez így van. Mi is csak a puncis dolgot preferáljuk!
(Ez egy válasz betti111 üzenetére (2021. 08. 21. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 21. szombat 11:24

Azért nem árt tisztázni melyik lyukról beszélünk. Nekünk puncis élményeink voltak. Pozitív volt mindegyik

Azért nem árt tisztázni melyik lyukról beszélünk. Nekünk puncis élményeink voltak. Pozitív volt mindegyik

Nem egyszerű megtalálni a megfelelő partnert az biztos. Kell hogy a hölgy fel legyen készülve és a megfelelő előjáték. Volt ilyen élményben részem, ott mindenki élvezte
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 08. 20. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 20. péntek 08:08

Mi is kipróbálnánk ezt a dolgot, természetesen vannak párom felől aggodalmak hogy tényleg jó lenne-e de a kíváncsiság nagyobb. Még sem párt sem pasi esetében nem találtunk meg ehhez a partnert. De rajta vagyunk a dolgon.
Izgat a dolog nagyon de még nem találtam partnereket a megvalósításához sajnos
Mi is kipróbálnánk ezt a dolgot, természetesen vannak párom felől aggodalmak hogy tényleg jó lenne-e de a kíváncsiság nagyobb. Még sem párt sem pasi esetében nem találtunk meg ehhez a partnert. De rajta vagyunk a dolgon.
Mi imádjuk
Egy kicsit irigykedem, de remélem hamarosan nekem is összefog jönni végre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 15. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 15. vasárnap 09:54
Törölt felhasználó (3143412)

Tegnap,végre sikerült átélnünk. A párom nagyon félt tőle de találtunk egy megfelelő méretű és nagyon figyelmes pasit. Hatalmas élmény volt. A párom csak annyit mondott utána,hogy ettől féltem ennyire? Miért vártunk eddig? Már nagyon várjuk a következő alkalmat.
Tegnap,végre sikerült átélnünk. A párom nagyon félt tőle de találtunk egy megfelelő méretű és nagyon figyelmes pasit. Hatalmas élmény volt. A párom csak annyit mondott utána,hogy ettől féltem ennyire? Miért vártunk eddig? Már nagyon várjuk a következő alkalmat.
Na, ezt még nem próbáltam, de benne lennék.
Biztosan nagyon szuper volt!
(Ez egy válasz betti111 üzenetére (2021. 08. 10. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 18:39

Mi már többször is megéltük ezt a élményt. Legutóbb mindhárman egyszerre élveztünk el. Na, az valami brutális volt
Lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 10. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 19:12
Törölt felhasználó (856058)

Én próbálom rábeszélni de elsőnek kéne venni egy picike vibrit mert ő nagyon szűk , hátha, bár odáig sem jutunk el hogy olyan le tapaszthatót vegyünk amivel lehetne imitálni a kettős felállást hogy tudna rajta lovagolni még engem kényeztet
Én próbálom rábeszélni de elsőnek kéne venni egy picike vibrit mert ő nagyon szűk , hátha, bár odáig sem jutunk el hogy olyan le tapaszthatót vegyünk amivel lehetne imitálni a kettős felállást hogy tudna rajta lovagolni még engem kényeztet
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2021. 08. 10. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 17:44

Sziasztok! Nekem nagy vágyam, hogy egyszer kipróbáljuk. A vibri és a párom farka együtt valami fantasztikus érzés volt. Jó lenne ha egyszerre kettő pasi farka lenne bennem!
Mi már többször is megéltük ezt a élményt. Legutóbb mindhárman egyszerre élveztünk el. Na, az valami brutális volt
Köszönöm nem! Ott max. a sima.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 10. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 17:57
Törölt felhasználó (4581322)

Popsiba is izgatna a duplafarok?

Popsiba is izgatna a duplafarok?
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2021. 08. 10. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 17:44

Sziasztok! Nekem nagy vágyam, hogy egyszer kipróbáljuk. A vibri és a párom farka együtt valami fantasztikus érzés volt. Jó lenne ha egyszerre kettő pasi farka lenne bennem!