Kár....Van fotód?
az én csajomat ugy dugom hogy banánnal vagy uborkával együtt!De csak a puncijába engedi!Simán belemegyen mind a kettö!Próbáljátok ki/
Tényleg gátlásos partnered lehet ha neked kellett rávenni erre is.Máshol a csajt kell győzködni. Ne értsd félre ezt nem fikázásból mondom.Hozzászólásaid alapján belevaló csaj lehetsz , csak így tovább!
én is kiprobálnám ebbe a lukba.http://www.goldengate.hu/amator/amahun_girl/ 2429.sorozat
Egyre gyatrább ez az önreklám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 11:15
Törölt felhasználó (52833)

én is kiprobálnám ebbe a lukba.http://www.goldengate.hu/amator/amahun_girl/ 2429.sorozat
Gruppen!
Vén róka lévén ez már kimarad az életemből, tegyük hozzá mindindig utáltam volna ha 1 ffi genitália megérint. De tárgyakkal volt, vibri természetesen s egy időben mikor aktív autós életet éltem a sebváltókart szívesen beengedtem aktuális barátnőm nyílásaiba, miközben a másikat gyömöszöltem. No persze volt uborkás változat is. Panasz sosem ért ezért a hölgyek részéről... A dorong összeérintése máséval számomra némi homofóbiát jelentett volna ezért azt nem...
Úgy látom elég sok a tapasztalatlanság ebben a témában.Ezek szerint csak mindenki a hagyományos "párban" szexet kedveli?
Bevált módszer:
Szoktunk olyat csinálni, hogy mobiltelefont teszek egy óvszerbe (csak rezgő funkció), aztán amikor már majdnem elélvezek, beteszem a farkam mellé a punciba , a párom pedig tárcsáz...:) Elég jókat élvezek tőle:)
Szoktunk olyat csinálni, hogy mobiltelefont teszek egy óvszerbe (csak rezgő funkció), aztán amikor már majdnem elélvezek, beteszem a farkam mellé a punciba , a párom pedig tárcsáz...:) Elég jókat élvezek tőle:)
Öhhhhh, nem erre tlálták ki a vibrációs gyűrűt?
(Ez egy válasz srek üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:22

Bevált módszer:
nekem legelőször ez a fél perc is elég volt ahhoz hogy beélvezzek a punciba :)
Szia Joe!
Már volt benne részünk. Nekem különleges élmény volt. Az a véleményem, hogy ki kell próbálni mindent előítéletek nélkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 25. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 17:34
Már volt benne részünk. Nekem különleges élmény volt. Az a véleményem, hogy ki kell próbálni mindent előítéletek nélkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 25. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)

Úgy látom elég sok a tapasztalatlanság ebben a témában.Ezek szerint csak mindenki a hagyományos "párban" szexet kedveli?
sziasztok!
Már évek óta szeretném kipróbálni ezt a dolgot, sajnos nem találok hozzá társakat :(
Nem tud valaki ajánlani egy oldalt ahol ilyen dolgokra fogékony párokkal lehet ismerkedni?
Már évek óta szeretném kipróbálni ezt a dolgot, sajnos nem találok hozzá társakat :(
Nem tud valaki ajánlani egy oldalt ahol ilyen dolgokra fogékony párokkal lehet ismerkedni?
Kipróbátam vagy 4 napja, hát mit mondjak, jó volt és ennyire szűk puncit még soha nem dugtam...

ma sem leszek rommá kefélve :(:(:(:(:(:(:(:(
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 08:39

Kipróbátam vagy 4 napja, hát mit mondjak, jó volt és ennyire szűk puncit még soha nem dugtam...

Általam még lehecc:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 05. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
én se...ezt se....
a 2in1 bejön Neked?
Próbáltad már azt is?
Én ajánlom magam 2-nak!
Én ajánlom magam 2-nak!
Hányas a sorszámom a nyilvántartásodban?
Amúgy imádom, ha egy nő a nyelvemtől élvez el.....
Amúgy imádom, ha egy nő a nyelvemtől élvez el.....