Annak ellenére, hogy elég határozottan elzárkozom a szexben a meleg, biszex dolgoktól ez az egy felállás nagyon bejön amikor a punciban egymás mellett jár ki be az én és egy másik pasi farka. Ha mellém beélvez az még jobb!

Számomra a szex csúcsa. Párszor volt benne részem, eszméletlen érzés.
Nagy élmény,volt benne részünk...
Azt hiszem a történetünk nagyon passzolni fog ide.
Jó,jó,jó pár éve megismerkedtünk egy párral és eljutottunk az ágyig.Szoba félhomály inkább sötét.Hangok viszont tisztán kivehetők.Párom mély lélegzetvételei aztán sziszegés, majd mindenki számára megszűnt a külvilág.
Majd fürdőszoba. Kis beszélgetés, háziasszony elment aludni. Még beszélgetés, szóba jött a hármas.Párom akció mindketten készen álltunk. Akkor láttam a szisszenés okát. Volt a srácnak egy becsületes szerszáma jó nagy makkal.Beleült én ágy szélén állva közelítettem Nagyon szűk hely maradt .Nem akartam fájdalmat inkább kivertem a seggére.
Jó,jó,jó pár éve megismerkedtünk egy párral és eljutottunk az ágyig.Szoba félhomály inkább sötét.Hangok viszont tisztán kivehetők.Párom mély lélegzetvételei aztán sziszegés, majd mindenki számára megszűnt a külvilág.
Majd fürdőszoba. Kis beszélgetés, háziasszony elment aludni. Még beszélgetés, szóba jött a hármas.Párom akció mindketten készen álltunk. Akkor láttam a szisszenés okát. Volt a srácnak egy becsületes szerszáma jó nagy makkal.Beleült én ágy szélén állva közelítettem Nagyon szűk hely maradt .Nem akartam fájdalmat inkább kivertem a seggére.
Valóban nagyon izgalmas érzés. Aki megteheti, próbálja ki. Természetesen méret és partner függő de ha minden stimmel akkor kolosszális élmény lehet

Megtörtént valós esemény is mehet? Van belőle ilyen is olyan is..
Ilyen hölgy partnerrel nem lehet rosz , nagyon szuper.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 12. 20. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 16:20

Szerintem nem kell nagyméretű! Nálunk az egyik 15x5, a másik .17x4.De sajna még csak az első próbálkozás volt de rövid re (nagyon rövidre sikerült)A helyezkedés ,testhelyzet az fontos.
Minálunk a férjemmel eddig csak úgy volt hogy dildo és az ő farka egyszerre volt a pinámba de már az is csodálatos érzés volt...
Hmmmm,az egyik legizgatóbb dolog
Moto

Moto
Hello,
Elsősorban a hosszra gondoltam. A vastagság nem gond
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 25. hétfő 10:24
Elsősorban a hosszra gondoltam. A vastagság nem gond

Attól függ, hogy a nagyméretet hosszra vagy keresztmetszetre érted
Mivel nem lehet annyira szabadon testhelyzetet választani, meg ha a hölgy feneke sem kicsi, akkor kell egy minimális hossz, hogy működőn a póz. Szélességben viszont pont nem kell extra, így is két farok van bent, az önmegában dupla feszítés.

Attól függ, hogy a nagyméretet hosszra vagy keresztmetszetre érted
Mivel nem lehet annyira szabadon testhelyzetet választani, meg ha a hölgy feneke sem kicsi, akkor kell egy minimális hossz, hogy működőn a póz. Szélességben viszont pont nem kell extra, így is két farok van bent, az önmegában dupla feszítés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 19. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 17:09

Törölt felhasználó (4723197)

Kedveljük ezt a felállást, de ide nagyméretű partner kell. Azzal sokkal élvezetesebb

Sziasztok.
Nekem már többször is volt szerencsém átélni, 3.-ként.
Óriási élmény, és ha van rá alkalom újra és újra átélemátélném
Nekem már többször is volt szerencsém átélni, 3.-ként.
Óriási élmény, és ha van rá alkalom újra és újra átélemátélném
Szívesen kipróbálnám a nejemmel .
Na ez nagy álmom régóta. A páromban lenni, egy brutálisan nagy farkú sráccal, hogy nagyon feszüljön a párom puncikája, és sikítva élvezzen el tőlünk. Sajnos tőlem nem tud elmenni, de ha lenne az enyém mellett egy extrán óriás farok, azt biztosan élvezné
Nálunk a felállás 1 hölgy , két fiú,
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 12. 20. szerda 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 16:31

Összeszokott párosunkkal ez mindig “kötelező” élnény elem mind a két hölgy számára. Nos míg megtaláltuk a helyes pózt az idő volt, de most már egész jól megy, a hölgyeim legnagyobb örömére

Összeszokott párosunkkal ez mindig “kötelező” élnény elem mind a két hölgy számára. Nos míg megtaláltuk a helyes pózt az idő volt, de most már egész jól megy, a hölgyeim legnagyobb örömére

Szerintem nem kell nagyméretű! Nálunk az egyik 15x5, a másik .17x4.De sajna még csak az első próbálkozás volt de rövid re (nagyon rövidre sikerült)A helyezkedés ,testhelyzet az fontos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 19. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 17:09
Törölt felhasználó (4723197)

Kedveljük ezt a felállást, de ide nagyméretű partner kell. Azzal sokkal élvezetesebb

Áhh... Nagy vágyam. Kipróbálnám-

Mi imàdjuk!
Mi egy barátommal a feleségem popsiját dugtuk együtt, majd mindhárman egyszerre élveztünk el! Nagyon intenzív és emlékezetes élmény volt