Az egyik legjobb dolog amikor a feleségem puncijába egyszerre ketten vagyunk.
Először akkor sikerült, amikor egyik barátunkat lovagolta, én pedig hátulról a popsiját vettem célba. Ő nyúlt hátra, és irányította a puncijába a farkamat a másik mellé. Egy percen belül telelőttük, és ő is rendbe lett. Sokszor csináljuk. Egyszer egy fiatal brutálisan nagy farokkal bíró srác jött be mellém úgy, hogy én voltam alul, a feleségem rajtam, a partnerünk pedig benyomult, először majd szétfeszítette a feleségemet, de a természetes kenéstől hamar működött a dolog. Meg sem kellett mozdulnunk a feleségemmel, úgy élveztünk.
Először akkor sikerült, amikor egyik barátunkat lovagolta, én pedig hátulról a popsiját vettem célba. Ő nyúlt hátra, és irányította a puncijába a farkamat a másik mellé. Egy percen belül telelőttük, és ő is rendbe lett. Sokszor csináljuk. Egyszer egy fiatal brutálisan nagy farokkal bíró srác jött be mellém úgy, hogy én voltam alul, a feleségem rajtam, a partnerünk pedig benyomult, először majd szétfeszítette a feleségemet, de a természetes kenéstől hamar működött a dolog. Meg sem kellett mozdulnunk a feleségemmel, úgy élveztünk.
Sziasztok!
Ezt Én is bevállalnám, valami tapasztaltabb sráccal, mert ugyan volt rá jelentkező, de nem tudta megcsinálni eddig senki, valahogy fél6 lett.
Szabolcs Megyéből ha esetleg valakinek van kedve aki jártas ebben.. keressen minket...
Ezt Én is bevállalnám, valami tapasztaltabb sráccal, mert ugyan volt rá jelentkező, de nem tudta megcsinálni eddig senki, valahogy fél6 lett.
Szabolcs Megyéből ha esetleg valakinek van kedve aki jártas ebben.. keressen minket...

Kiprobáltuk.Nem beszéltük meg előre,de már untam a szopatást miközben a haverom farkán lovagolt a barátnöm.Gondoltam berakom a haver mellé.Akkora élvezet volt hogy nem is lehet leirni.A barátnöm egyfojtában élvezet.
imádom és művelem
Sok helyre járok tágítani

Sok helyre járok tágítani

Mi is kipróbáltuk 3 hete a dupla "punci"-t .Nagyon jó volt és el kell mondani hogy könnyedén csúszkáltunk órákon át a puncijában
Nagyon élvezte
Próbáljátok ki Ti is csak azt tudom javasolni!

Nagyon élvezte

Punciban kétpucura ÉN is gerjednék, de még nem volt benne részem.
Modjuk engem az is izgat(na), ahogy összeér a két bráner!
Modjuk engem az is izgat(na), ahogy összeér a két bráner!
Én még nem csináltam hármasba (sajnos!), de sokszor csináltam úgy hogy a vibrátor+én voltam a punciba. A nők többsége tartott tőle hogy nem fér bele kettő, de ha fel van izgulva a nő simán kitágul annyira hogy befér. Tapasztalatom szerint sokkal jobban élvezi ha kettő van benne, és a férfinak is fantasztikus érzés, főleg ha még a vibrátor be van kapcsolva, és a nő is segít a vibrátor mozgatásásban.
jo az a felallas, hogy ketten egy lyukban hidd el. siman belefer
)

Ketten egy lyukban? Hát nem is tudom, mi csak úgy próbáltuk, hogy a farkam + vibrátor, de úgy sem akart összejönni. Viszont 2 farok 2 lyukban az nagyon jó tud lenni. Tökre éreztem a másik farkat. viszont aki próbálta, tudja, hogy milyen nehéz kivitelezni, hogy szinkronban mozogjon mindenki.
Na tessék!
Ezt a figurát kihagytam tegnap!!
Pedig Andi szereti
Ezt a figurát kihagytam tegnap!!
Pedig Andi szereti

Én is szívesen kipróbálnám. Te ezek szerint már csináltad egyszerre 2-ffivel vel a popsidba? Én sajnos eddig csak filmen láttam dupla-anált, tényleg lehetséges, annyira ki tud tágulni a popója vkinek?
Sziasztok!
Nekem ez a téma nagyon bejön, persze csak punciba, bár még nem próbáltam.
A pasimnak nagyobbacska farka van ezért izgulok, hogy fog belémférni a két meredt farok. Harmadik pasinak kicsit kisebb farkú lenne a jó. Már attól is nedvesedem, ha a két egymáshoz simuló lüktető dákóra gondolok.
Remélem a közeljövőben megvalósúl a vágyam.
Nekem ez a téma nagyon bejön, persze csak punciba, bár még nem próbáltam.
A pasimnak nagyobbacska farka van ezért izgulok, hogy fog belémférni a két meredt farok. Harmadik pasinak kicsit kisebb farkú lenne a jó. Már attól is nedvesedem, ha a két egymáshoz simuló lüktető dákóra gondolok.
Remélem a közeljövőben megvalósúl a vágyam.
...nekem úgy tűnik van...pl. a Nejed...vagy nem meri csak bevallani, hogy mégis izgatja...?
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 12:03

A két pasis felállásba nagyon benne lenék de a feleségem hallani sem akar róla,azt mondja"te beteg vagy"!Egy kicsit még konzervativ,engem meg már a gondolata csöpögtet.Van olyan nő aki nem álmodik egy időben 2 farokrol???
A két pasis felállásba nagyon benne lenék de a feleségem hallani sem akar róla,azt mondja"te beteg vagy"!Egy kicsit még konzervativ,engem meg már a gondolata csöpögtet.Van olyan nő aki nem álmodik egy időben 2 farokrol???
vagány csaj vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 22:12
Törölt felhasználó (217845)

Na ezt a dolgot kipróbálnám, még nem volt benne részem. Max. nem jönne össze, de mi van akkor? Van száj, kéz..nehogy már bénák legyünk:P
Na ezt a dolgot kipróbálnám, még nem volt benne részem. Max. nem jönne össze, de mi van akkor? Van száj, kéz..nehogy már bénák legyünk:P
Nem feltetlen bi beutes sztem. nekem is volt reszem mar ilyenben, a csaj ferje es en is elveztem nagyon, a csaj is, nem vagyunk bi-k, de az adott szituba sok minden belefer(t)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 09. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 09. vasárnap 18:02
Törölt felhasználó (17107)

Nekem egyszer volt részem ketten egy punciban. Elképesztően izgalmas volt, a lány is nagyon élvezte és finoman kitágult. MEgmondom, engem izgatott az is,hogy a férjével egymáshoz ért a farkunk. Mindkettőnknek van némi bi beütése.

klassz lehetett...
(Ez egy válasz angelik1234 üzenetére (2008. 02. 20. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 20. szerda 16:29

Feleségemet már dugtuk úgy ketten hogy mindketten a hüvelyébe voltunk, mivel nem szereti az anális sexet. Mindenki mindenkit élvezett, mivel a két farok egymást is izgatta ahogy egymás mellett csúszott, de legfőképp feleségem élvezte hogy ketten voltunk benne. Igaz elég szűkös volt a hely előszőr, de szeretem a szűk dolgokat.
Nekem egyszer volt részem ketten egy punciban. Elképesztően izgalmas volt, a lány is nagyon élvezte és finoman kitágult. MEgmondom, engem izgatott az is,hogy a férjével egymáshoz ért a farkunk. Mindkettőnknek van némi bi beütése.

HI! Az én feleségem is fél a tágítástól, de ha felizgul, akkor simán meg tudja magát öklözni
Nagyon szívesen beletolnák a farkat a puncijába