Nem a létszám hiányzott, akkoriban (7-8 éve) még nem igazán foglalkoztatott ez a fajta felállás
többnyire a csajos dolgok izgatnak.
Jaa! !meg a párom is fenntartással van a két egymáshoz érő farokkal kapcsolatban

Jaa! !meg a párom is fenntartással van a két egymáshoz érő farokkal kapcsolatban

Hmmm..... Kipróbálnám! A popsi-punci variáció már volt, de mostanában, ha látok olyan filmet, hogy kettő farok van a punciban végem van...teljes nedvesedés...

egyszer a nudin összejöttem egy szinten sexörült pärral,sexeltünk ,szendwicseltünk de sajnos egy lukba nem tudtunk behatolni egyszerre mert az en farkam,is meg a sräc farka is nagon vastag nagyon feszitette a hölgy lukät.sajnälom,egyszer nagyon kiprobälnäm........
Nekem is bejön,bár popsiba nem vállalnék kettőt,de punciba fincsi

Sziasztok!!
+ vibrivel, én is már párszor... Leírhatatlan!!
Csak ajánlani tudom!! Utána még a párom ökle is befér...
Remélem egyszer dupla farokkal is meglesz!!
addig úgysem nyugszom!!
+ vibrivel, én is már párszor... Leírhatatlan!!
Csak ajánlani tudom!! Utána még a párom ökle is befér...
Remélem egyszer dupla farokkal is meglesz!!

egyszer bedugtam a farkam mellé egy vibrátort.....egy kisebb vékony kivitel. És ahogy közben rezgett, nekem is nagyon kellemes volt....szóval fulldupla élvezet volt..

Masnit ne felejts el kötni a fütyikre, és.. Pirosat
Nekem biztos tetszene

Nekem biztos tetszene

inkább popó és punci, nekem ez jön be.... de szivesen szopok is közben

Sziasztok, szia mickm!
Mi még ezt a felállást nem próbáltuk, de kiváncsivá tettetek. Mit jelent az, hogy a párod jól tágul? Pl. ha kézzel izgatod meddig fér fel a kezed? Nem tudom nálam menne e, a párom keze a szélesebb részénél megakad...
Előre is köszi a válaszod! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 26. vasárnap 13:49
Mi még ezt a felállást nem próbáltuk, de kiváncsivá tettetek. Mit jelent az, hogy a párod jól tágul? Pl. ha kézzel izgatod meddig fér fel a kezed? Nem tudom nálam menne e, a párom keze a szélesebb részénél megakad...
Előre is köszi a válaszod! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 26. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (88322)

Sziasztok !
mi is próbáltuk úgy ,hogy egy párral voltunk, először ők mondták hogy náluk a lány kipróbálná, én benne voltam és nagy élmény volt utána bnőmmel is megtettük és nagyon élvezte. Ketten egy nuniban mindhármunknak isteni volt hatalmasat lőttünk mindkét lányt tele töltöttük. először én is vibri mellé raktak be , bnőm jól tágul és nagyokak élvez vibrivel is
mi is próbáltuk úgy ,hogy egy párral voltunk, először ők mondták hogy náluk a lány kipróbálná, én benne voltam és nagy élmény volt utána bnőmmel is megtettük és nagyon élvezte. Ketten egy nuniban mindhármunknak isteni volt hatalmasat lőttünk mindkét lányt tele töltöttük. először én is vibri mellé raktak be , bnőm jól tágul és nagyokak élvez vibrivel is
Sziasztok !
Mindent elhiszek de ez az órákon át elbizonytalanit!
(Ez egy válasz RVT üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 17. hétfő 10:19

Mi is kipróbáltuk 3 hete a dupla "punci"-t .Nagyon jó volt és el kell mondani hogy könnyedén csúszkáltunk órákon át a puncijában
Nagyon élvezte
Próbáljátok ki Ti is csak azt tudom javasolni!

Nagyon élvezte

miért nem szolsz nekem?
Egy jó tömésben benne lennék...

nekem is írhattok

sziasztok!
küldjetek privit, és beszélhetünk róla! (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:11
küldjetek privit, és beszélhetünk róla! (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ezt Én is bevállalnám, valami tapasztaltabb sráccal, mert ugyan volt rá jelentkező, de nem tudta megcsinálni eddig senki, valahogy fél6 lett.
Szabolcs Megyéből ha esetleg valakinek van kedve aki jártas ebben.. keressen minket...
Ezt Én is bevállalnám, valami tapasztaltabb sráccal, mert ugyan volt rá jelentkező, de nem tudta megcsinálni eddig senki, valahogy fél6 lett.
Szabolcs Megyéből ha esetleg valakinek van kedve aki jártas ebben.. keressen minket...

miért nem, mi az akadálya?
(Ez egy válasz mano980 üzenetére (2009. 07. 18. szombat 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 18. szombat 16:44

Feleségemmel néha úgy szeretkezünk hogy még egy vibrátort is bedugunk neki, amitől teljesen beindul
Mesélte hogy mielőtt összejöttünk szinte mindenbe benne volt, több alkalommal 2-3 pasival is volt. Sajnos még nem tudtam rávenni hogy eggyütt is kipróbáljuk.

Mesélte hogy mielőtt összejöttünk szinte mindenbe benne volt, több alkalommal 2-3 pasival is volt. Sajnos még nem tudtam rávenni hogy eggyütt is kipróbáljuk.
Feleségemmel néha úgy szeretkezünk hogy még egy vibrátort is bedugunk neki, amitől teljesen beindul

Bocsi kassi rossz helyre kattintottam,elnézést!!!!
(Ez egy válasz kassi üzenetére (2009. 07. 15. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 15. szerda 12:19

Kiprobáltuk.Nem beszéltük meg előre,de már untam a szopatást miközben a haverom farkán lovagolt a barátnöm.Gondoltam berakom a haver mellé.Akkora élvezet volt hogy nem is lehet leirni.A barátnöm egyfojtában élvezet.
Sziasztok! Örülök hogy van olyan pár aki ezt is kiszeretné próbálni.Mi a párommal és egy barátunkkal már többször is csináltuk,sajna elköltözött.Tehát van tapasztalatom,szivesen kipróbálnám veletek és Szabolcs megyei is vagyok.Szépek a képeitek!!!Ha gondoljátok az x.eve@freemail.hu írhattok ha gondoljátok!Evacirmi párja. Millió pusz!
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 12:11

Sziasztok!

Sziasztok! Örülök hogy van olyan pár aki ezt is kiszeretné próbálni.Mi a párommal és egy barátunkkal már többször is csináltuk,sajna elköltözött.Tehát van tapasztalatom,szivesen kipróbálnám veletek és Szabolcs megyei is vagyok.Szépek a képeitek!!!Ha gondoljátok az x.eve@freemail.hu írhattok ha gondoljátok!Evacirmi párja. Millió pusz!
(Ez egy válasz kassi üzenetére (2009. 07. 15. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 15. szerda 12:19

Kiprobáltuk.Nem beszéltük meg előre,de már untam a szopatást miközben a haverom farkán lovagolt a barátnöm.Gondoltam berakom a haver mellé.Akkora élvezet volt hogy nem is lehet leirni.A barátnöm egyfojtában élvezet.