nagyon jó 2 en egyszerre egy punciban lenni jó érzés ahogy a faszunk fesziti a barátnőm punciját!!
Nekem isteni volt mikor mindketten a puncimban voltak egyszerre. de a szendvics is nagyon isteni tud lenni :P:P
tetszene neked is? csináltad már igy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 22. csütörtök 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 22. csütörtök 04:46
Törölt felhasználó (760129)
VIP

A barátnőmnek tegnap emlitettem és nagyon ráindult a témára....persze arra is, hogy egy a punciban egy a popsiban.
ittten alyánylanékk etty kövhet ami címe mattyar hejjes sírássi szabájzat.ottan minden leirva van,hotyy hotyan hejjesen kell irni eztet is
Mi a ugy kétt honapja probáltok ki elöször dildoval de az aszony anyira ráizgult hogy azóta rendszeresen kétt fasz van a pinájába.De volt olyan is hogy 2 vibrit nyomot fel magának iszonyú izgató.
Marallo, Téged kivágnak innen az biztos!
Nőfüggő.
Volt csajom, akinek a farkam is elég volt, egy ujj sem akart beférkőzni mellé.
A mostani meg azt szeretné, ha bent lenne 8 ujjam, közöttük meg a farkam, csakhát technikailag nem túl könnnyű. Így maradnak a vibrik kiegészítésként.
Volt csajom, akinek a farkam is elég volt, egy ujj sem akart beférkőzni mellé.
A mostani meg azt szeretné, ha bent lenne 8 ujjam, közöttük meg a farkam, csakhát technikailag nem túl könnnyű. Így maradnak a vibrik kiegészítésként.
eleinte csak az újjamal tágitgattam amit élvezett a párom.vetünk kisméretű vibrátor amit követett a vastag.csodás érzés amint a farkam mellé bedugok,elszállunk tőle mint a győzelem zászló.ami ezt is felülmúlja amikor 2 farok csúszik a punciba.érezni a másik farok lüktetését,látni feleségem remegő testét az élvezető,nagyot lehet élvezni.hogy tőbszőr átéljük eme élvezettet ősze hoztunk egy négyes fogatott.nagyon jo a hangulat hoszuideje.
nosza rajta...
mindent meg lehet oldani,csak akarni kell...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 31. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 31. vasárnap 14:48

Törölt felhasználó (453592)

Nem tudom hogyan férne be, de kipróbálnám!
Jó lehet! Lám, a tág punci előnyei!
Az én barátnőmé is alapból ilyen tág.Ő egy 20/5 ős vibrit használ,ami mellé simán befér az enyém.Nagyon élvezem amikor a farkamon érzem a vibrálást.
Nem tudom hogyan férne be, de kipróbálnám!
Mi nagyon szeretjük....az egyik kedvencünk!
Csak megfelelő 3. kell hozzá!
szerintünk
Csak megfelelő 3. kell hozzá!
szerintünk
Az pedig szárnyal...Elhiheted
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 01. 13. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó bizony...
Bár, nem árt ,ha a fantázia azért szárnyal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 06. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 06. szerda 11:24

Törölt felhasználó (730768)

nos mi monogámak vagyunk,de azért egy icipici vibrátor mellé nem rossz...
nos mi monogámak vagyunk,de azért egy icipici vibrátor mellé nem rossz...
szerintem ez no fuggo is,nem mindenkinek megy be!!!
Jó dolog ez a ketten egy lyukban! Mi is csináltuk már a barátnőmmel és nagyon élvezzük. Bár kicsit szokta feszíteni a punciját mikor 2-en vagyunk benne egyszerre. De akkor is nagyon élvezetes mindannyiunknak!!