Törölt felhasználó (771092)

Jó is ez.. Mi is próbáltuk már isteni volt..........
Jó is ez.. Mi is próbáltuk már isteni volt..........
Szeretem a 3as felállást és egyik kedvencem ha ketten vagyunk egy lukba nagyon jó és izgató. Érezni és élvezni és a lánynak is nagyon jó lehet.
Csak ritkán van rá alkalom.
Csak ritkán van rá alkalom.

csilingelnek a golyók?? mintha karácsony lenne

Sziasztok. Én kipróbálnám de nagyon.35.é fiu vagyok. imádom/nám/ a párokat
nagyon jó 2 en egyszerre egy punciban lenni jó érzés ahogy a faszunk fesziti a barátnőm punciját!!
Nekem isteni volt mikor mindketten a puncimban voltak egyszerre. de a szendvics is nagyon isteni tud lenni :P:P
tetszene neked is? csináltad már igy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 22. csütörtök 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 22. csütörtök 04:46
Törölt felhasználó (760129)
VIP

A barátnőmnek tegnap emlitettem és nagyon ráindult a témára....persze arra is, hogy egy a punciban egy a popsiban.
ittten alyánylanékk etty kövhet ami címe mattyar hejjes sírássi szabájzat.ottan minden leirva van,hotyy hotyan hejjesen kell irni eztet is
Mi a ugy kétt honapja probáltok ki elöször dildoval de az aszony anyira ráizgult hogy azóta rendszeresen kétt fasz van a pinájába.De volt olyan is hogy 2 vibrit nyomot fel magának iszonyú izgató.
Marallo, Téged kivágnak innen az biztos!
Nőfüggő.
Volt csajom, akinek a farkam is elég volt, egy ujj sem akart beférkőzni mellé.
A mostani meg azt szeretné, ha bent lenne 8 ujjam, közöttük meg a farkam, csakhát technikailag nem túl könnnyű. Így maradnak a vibrik kiegészítésként.
Volt csajom, akinek a farkam is elég volt, egy ujj sem akart beférkőzni mellé.
A mostani meg azt szeretné, ha bent lenne 8 ujjam, közöttük meg a farkam, csakhát technikailag nem túl könnnyű. Így maradnak a vibrik kiegészítésként.
eleinte csak az újjamal tágitgattam amit élvezett a párom.vetünk kisméretű vibrátor amit követett a vastag.csodás érzés amint a farkam mellé bedugok,elszállunk tőle mint a győzelem zászló.ami ezt is felülmúlja amikor 2 farok csúszik a punciba.érezni a másik farok lüktetését,látni feleségem remegő testét az élvezető,nagyot lehet élvezni.hogy tőbszőr átéljük eme élvezettet ősze hoztunk egy négyes fogatott.nagyon jo a hangulat hoszuideje.
nosza rajta...
mindent meg lehet oldani,csak akarni kell...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 31. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 31. vasárnap 14:48

Törölt felhasználó (453592)

Nem tudom hogyan férne be, de kipróbálnám!
Jó lehet! Lám, a tág punci előnyei!
Az én barátnőmé is alapból ilyen tág.Ő egy 20/5 ős vibrit használ,ami mellé simán befér az enyém.Nagyon élvezem amikor a farkamon érzem a vibrálást.
Nem tudom hogyan férne be, de kipróbálnám!
Mi nagyon szeretjük....az egyik kedvencünk!
Csak megfelelő 3. kell hozzá!
szerintünk
Csak megfelelő 3. kell hozzá!
szerintünk