Szia.
Mért kéne hogy fájon?-)) Mint tudod magadrol a hölgyek bizonyos számu orgazmus után kicsit tágulékonyabbá válnak plusz egy kis sikosito csodákra képes
(persze nem gigantikus farkakban gondolkodni ilyen helyzetben inkább az átlagos és a kissebb méret a nyerö)
Szerintem a hagyományos szendvics az egyik legalkalmasabb poz az ilyen kettös behatoláshoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 26. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 26. kedd 20:39
Mért kéne hogy fájon?-)) Mint tudod magadrol a hölgyek bizonyos számu orgazmus után kicsit tágulékonyabbá válnak plusz egy kis sikosito csodákra képes

Szerintem a hagyományos szendvics az egyik legalkalmasabb poz az ilyen kettös behatoláshoz. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 26. kedd 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (761336)

Szép estét mindenkinek!
Ez egy irtóra buta kérdés...de nem fáj a csajnak?
én még sosem próbáltam ilyesmit bár nagy álmom volt a két pasi egy csaj felállás.
De vhogy ezt el sem tudom képzelni.
Általában a szendvics (popsi-punci) a menő,de ahogy itt olvasgattam nem zavarja a pasikat ha összeérnek..
Milyen pózban a legkönnyebb megvalósitani ezt?
én még sosem próbáltam ilyesmit bár nagy álmom volt a két pasi egy csaj felállás.
Általában a szendvics (popsi-punci) a menő,de ahogy itt olvasgattam nem zavarja a pasikat ha összeérnek..
Szép estét mindenkinek!
gondolom a párodnak is bejött a dolog, hisz a vibri nem csak jelen van, hanem zizeg-rezeg -már ha épp bekapcs. üzemmódban volt
), ami a farkának sem lehetett éppen rossz érzés...téged meg jól kitöltöttek...teljesen jó
(Ez egy válasz mmoni üzenetére (2010. 10. 21. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 21. csütörtök 09:59

Bár igaz én még ezt így nem próbáltam de úgy már volt hogy egy vibri+ a párom, nem volt rossz tetszett!
Bár igaz én még ezt így nem próbáltam de úgy már volt hogy egy vibri+ a párom, nem volt rossz tetszett!
Akkor remélem tényleg sikerül meggyőznöd
Aztán ha sikerült, várjuk a beszámolót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 17. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 17. vasárnap 17:06

Törölt felhasználó (768112)

Én is benne lennék, csak az asszonynak kell kis idő még, de igyekszem
persze h izgatja őt is, sztem.. Csak nem meri bevallani, vagy fél.. nem tudom

Én is benne lennék, csak az asszonynak kell kis idő még, de igyekszem
persze h izgatja őt is, sztem.. Csak nem meri bevallani, vagy fél.. nem tudom
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 17. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 17. vasárnap 13:45

Törölt felhasználó (733950)

Sziasztok!
Az én fantáziám is nagyon izgatja a dologm de eddig nem volt még benne sajna részem...
Egy lány ismerősöm mesélte, hogy a volt pasijával (és még egy másik sráccal) csinálták többször is, és nagyon imádta!
Úgyhogy nem csak a pasikat izgatja a dolog
Az én fantáziám is nagyon izgatja a dologm de eddig nem volt még benne sajna részem...
Egy lány ismerősöm mesélte, hogy a volt pasijával (és még egy másik sráccal) csinálták többször is, és nagyon imádta!

Sziasztok!

kifogom
....mert ez valamilyen szinten egy bizalmi dolog szerintem,,meg kell találni azt a kettőt aki együtt is is szívesen van velem, és én is velük...
1 már adott...
figyelek, nézelődök..meglátjuk...nem csak 1 plusz farok kell ehhez, hanem némi egymásra hangoltság is...és itt 3 emberről beszélek, nem 1-vagy 2 lyukról
...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 14. csütörtök 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 14. csütörtök 06:13

....mert ez valamilyen szinten egy bizalmi dolog szerintem,,meg kell találni azt a kettőt aki együtt is is szívesen van velem, és én is velük...

Törölt felhasználó (768112)

Látom téged azért vonz a 2pasi ..benned
akkor miért nem probálod ki?

Látom téged azért vonz a 2pasi ..benned
akkor miért nem probálod ki?
(Ez egy válasz Borzongás üzenetére (2010. 10. 13. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 13. szerda 23:15

... ahogy elnézem a férfi oldal vállalkozókedve nagyobb mint a lányoké, pedig....nem lehet egy utolsó élmény
szerintem ... ketten mocorognak bennem..hááát...
)
Hymasnak üzi: igazad van, ha valamit közösen csinál a két fél az csak egy plusz, ami csaknem árt
... a színek kellek.

Hymasnak üzi: igazad van, ha valamit közösen csinál a két fél az csak egy plusz, ami csaknem árt

... ahogy elnézem a férfi oldal vállalkozókedve nagyobb mint a lányoké, pedig....nem lehet egy utolsó élmény
szerintem ... ketten mocorognak bennem..hááát...
)
... a színek kellek.

isteni lehet csak nehéz összehozni
szerintem még mindig jobb hármasban vagy négyesben lenni mint külön külön megcsalni egymást! ez sokkal izgalmasabb szerintem. mivel a legnagyobb szerelmek vonzalmak is elmúlnak egy idő idő után szóval el laposodig a kapcsolat ne mondja senki hogy nem így szokott lenni! egy idő után úgy is becsúszik egy két megcsalás az meg mivel jobb? fel kell dobni a szexet abban még nincs semmi rossz!

Igen nagyon jó ketten egy punciban lenni! De tudom nem mindenkinek jön be az ilyesmi az lapozón tovább. Meg nagyon meg is kell gondolni mert egy kapcsolatot tönkre is tehet! Mindenesetre nekünk nagyon bejön a dolog barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt de ő is csak úgy másféléve engedte meg először a hármast és szerencsére nagyon jól sikerült a dolog. Bár neki előtte se a hármassal volt igazán baja. Őt inkább bátorítani rábeszélni kellet de végül engedet. És nem bántuk meg egyáltalán nagyon jól feldobja izgalmassá teszi a szexet. Azóta volt már négyesünk is az se egy megvetendő helyzet! És meg egyszer nem mindenkinek való főleg nem féltékeny ti púsoknak azoknak kinyírná a kapcsolatát biztos.
Én is kiprobálnám, de az asszonyt meg sem merem kérdezni
párszor finoman utaltam rá h mit szolna hármashoz.. 1csaj, ő és én..nem ment bele.. kérdeztem h 2pasi..egyik persze én +ő de ugysem.. azt mondta h mi van hülye vagy?
)

Ezt én is nagyon kipróbálnám!!!
(csak privátban a részleteket!)
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2010. 10. 11. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 11. hétfő 21:21
(csak privátban a részleteket!)

Szeretem a 3as felállást és egyik kedvencem ha ketten vagyunk egy lukba nagyon jó és izgató. Érezni és élvezni és a lánynak is nagyon jó lehet.
Csak ritkán van rá alkalom.

Törölt felhasználó (771092)

Jó is ez.. Mi is próbáltuk már isteni volt..........
Jó is ez.. Mi is próbáltuk már isteni volt..........
Szeretem a 3as felállást és egyik kedvencem ha ketten vagyunk egy lukba nagyon jó és izgató. Érezni és élvezni és a lánynak is nagyon jó lehet.

csilingelnek a golyók?? mintha karácsony lenne

Sziasztok. Én kipróbálnám de nagyon.35.é fiu vagyok. imádom/nám/ a párokat