Barátom,egy szavadba kerül.Nagyon kellemes a hölgy,benne lennék.Sőt még nagyon jó videó filmet is készitek.szuper kamerával.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 13:45

Nagyon vágyom én is már ,hogy ketten legyünk egyszerre az asszony puncijába!
Ha élvez nagyon jól tágul!
Sziasztok.
Mi rendszeresen játszuk ezt,hol vibrivel hol műfarokkal.A műfarok talán azért jobb mert én tovább bírom.Hatalmasakat élvezünk.A nejem visít az élvezettöl amikor az enyém mellett van egy műfarok is.Talán ennek köszönhető.hogy sikerült rábeszélnem arra,hogy vegyünk be egy pasit harmadiknak.Reméljük hamarosan összejön.
Mi rendszeresen játszuk ezt,hol vibrivel hol műfarokkal.A műfarok talán azért jobb mert én tovább bírom.Hatalmasakat élvezünk.A nejem visít az élvezettöl amikor az enyém mellett van egy műfarok is.Talán ennek köszönhető.hogy sikerült rábeszélnem arra,hogy vegyünk be egy pasit harmadiknak.Reméljük hamarosan összejön.
Nagyon vágyom én is már ,hogy ketten legyünk egyszerre az asszony puncijába!
Bizony-bizony
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2011. 07. 02. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 17:58

Ha jól be van izgatva és nedvesítve minden nőnek megy a befogadás.
Nagyon lehet élvezni!Csak ügyes fiú kell hozzá.

tuti lehet vibrivel már csináltuk
nagyon jó lehet

Ha jól be van izgatva és nedvesítve minden nőnek megy a befogadás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 02. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 17:06

Törölt felhasználó (33028)
VIP

én pasikkal még nem próbáltam egy lukban.
eddig csak úgy volt élményem, h pasi+ vibri.... de az aztán fergeteg!
nem azt mondom, nem vagyok rá képes mindig, de amikor jól fel vagyok izgulva, igazán megkoronázza a szexet!
nem azt mondom, nem vagyok rá képes mindig, de amikor jól fel vagyok izgulva, igazán megkoronázza a szexet!
én pasikkal még nem próbáltam egy lukban.
ღ°•.♥.•°ღ T & E & T ღ°•.♥.•°ღ ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 02. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 15:41
Törölt felhasználó (111129)

hogy hogy?

Sziasztok!
Rég volt. Jó volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 02. szombat 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 15:41
Rég volt. Jó volt!

Törölt felhasználó (111129)

hogy hogy?

hogy hogy?
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2011. 07. 02. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Én szeretem a fölső az enyém. Csak nincs rá jelétkező.

szép estét

Imádom nézni a feleségem kéjes arcát amikor ketten vagyunk benne egyszerre....na és a fiúknak sem semmi érzés már ha vkit nem zavarja hogy összeér a két farok.

Én nagyon szeretem!
Uh jo lehet,képeket nem akartok készíteni és megosztani velünk a látványt!?
Hol is kezdjem.....engem ez a téma nagyon izgat.....
Mi a parommal a dupla végu dildot szoktuk használni...mind a két vege benn van meg a farkam......
A drágám attol elvez hogy rendesen tele van...én meg attol hogy ilyenkor arra gondolok hogy jo lenne egy házibarát........ha ketten dughatnánk a kedvesem....
Imadom látni amikor elvez.........
Mi a parommal a dupla végu dildot szoktuk használni...mind a két vege benn van meg a farkam......
A drágám attol elvez hogy rendesen tele van...én meg attol hogy ilyenkor arra gondolok hogy jo lenne egy házibarát........ha ketten dughatnánk a kedvesem....
Imadom látni amikor elvez.........

Nagyon jó érzés amikor ketten dugnak, de fontos a megfelelő ráhangoltság, nyitottság a megfelelő előkészület.
Az én párom is imádja amikor ketten dugjuk a punciját, a popsit nem mert azt kicsit erősnek tartja. teljesen bevadul amikor lovagol és hátulról érkezik belé mégegy fasz. ekkor aztán alaposan meg kell fogni a csípőjét mert úgy beindul, hogy az eszméletlenségig kefélhetjük.nálunk bejött ez a dolog.
Rendben elfogadva
...ezek szerint hasonló a cipőnk...
...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2010. 10. 29. péntek 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 29. péntek 23:55

...ezek szerint hasonló a cipőnk...

Semmi gond. Akkor félreértettelek. Elnézést.
Fogadd el virtuális baráti jobbomat.
Éjszakára meg kezeket a paplan alá!
Fogadd el virtuális baráti jobbomat.

Éjszakára meg kezeket a paplan alá!