Sajnos ez még nem jött össze.Szept 30-Okt 1 -2 hétvégére keresünk egy potens,tiszta,jóhumoru pasit.
Két farok egy helyen hm élvezetes!
Ez egy olyan dolog, amit megvalósítani se könnyű, és ebben az is közrejátszik hogy a férfiak ettől egy kicsit homofóbbá is képesek válni.
Hogy élmény az nem vitás...
Hogy élmény az nem vitás...
hát, remélem, h nálunk is lesz ilyen és nem csak a vibrikkel.
ani-tom! lehet párt találni, csak nehéz.... de ne adjátok föl!
ani-tom! lehet párt találni, csak nehéz.... de ne adjátok föl!

Mi is nagyon szeretjük! Párral szoktuk és felválva így izgatva a lányokat.
De ez már nagyon rég volt. Nem lehet párt találni.
De ez már nagyon rég volt. Nem lehet párt találni.
"Tessék szólni ha valami kell"...
Megoldjuk! (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 08. 03. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 03. szerda 07:17
Megoldjuk! (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 08. 03. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem volt már részem vagy 25 éve benne! Érdekes érzés volt ahogy összeért a farkunk.De nagy élvezetvolt mindhármunknak!
Hát nem ma volt. Akkor nem a párommal éltem át.
Mostanság vele szeretném.
Nekem volt már részem vagy 25 éve benne! Érdekes érzés volt ahogy összeért a farkunk.De nagy élvezetvolt mindhármunknak!
Hm hárman párban!mi is szeretjük.
Nem könnyű,de nagyon élvezetes.Rajta vagyunk a gyakorláson

Sziasztok, a punci meg az enyém és tényleg nagyon jó volt . Köszi Nyalka hogy belevezettél ebbe...azóta is ez a kedvencem!!!
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2011. 07. 02. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

idióta romantika párti bulák-- ez tetszett.De azért néha kell egy kis romantika is.De mikor áthivod a havert az nem az a pillanat.
(Ez egy válasz kanmangg üzenetére (2011. 07. 19. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 19. kedd 09:53

hali!én leptem meg így már a csajom,áthívtam a havert és megdöngettük... istenes felállás ,űberelhetős egy harmadikkal?! minden új csajomal megjátszom ugyanezt de nem mind élvezi
idióta romantika párti bulák
!

jelentkezem!!!
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2011. 07. 02. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
hali!én leptem meg így már a csajom,áthívtam a havert és megdöngettük... istenes felállás ,űberelhetős egy harmadikkal?! minden új csajomal megjátszom ugyanezt de nem mind élvezi
!

Nem unod még remélem örökre tiltanak mert tele baszod az összes topikot !!!!!!!!!!!!!!!!!
Barátom,egy szavadba kerül.Nagyon kellemes a hölgy,benne lennék.Sőt még nagyon jó videó filmet is készitek.szuper kamerával.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 13:45

Nagyon vágyom én is már ,hogy ketten legyünk egyszerre az asszony puncijába!
Ha élvez nagyon jól tágul!
Sziasztok.
Mi rendszeresen játszuk ezt,hol vibrivel hol műfarokkal.A műfarok talán azért jobb mert én tovább bírom.Hatalmasakat élvezünk.A nejem visít az élvezettöl amikor az enyém mellett van egy műfarok is.Talán ennek köszönhető.hogy sikerült rábeszélnem arra,hogy vegyünk be egy pasit harmadiknak.Reméljük hamarosan összejön.
Mi rendszeresen játszuk ezt,hol vibrivel hol műfarokkal.A műfarok talán azért jobb mert én tovább bírom.Hatalmasakat élvezünk.A nejem visít az élvezettöl amikor az enyém mellett van egy műfarok is.Talán ennek köszönhető.hogy sikerült rábeszélnem arra,hogy vegyünk be egy pasit harmadiknak.Reméljük hamarosan összejön.
Nagyon vágyom én is már ,hogy ketten legyünk egyszerre az asszony puncijába!
Bizony-bizony
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2011. 07. 02. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 02. szombat 17:58

Ha jól be van izgatva és nedvesítve minden nőnek megy a befogadás.
Nagyon lehet élvezni!Csak ügyes fiú kell hozzá.

Nagyon lehet élvezni!Csak ügyes fiú kell hozzá.

tuti lehet vibrivel már csináltuk
nagyon jó lehet