szívesen benne lennék Veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 08. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 08. kedd 19:03
Törölt felhasználó (426707)

jo lenne már átélni a szoba nevét

Én szívesen ajánlanám fel magam ilyen élvezetekhez
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 13. vasárnap 17:55

Törölt felhasználó (780399)

Törölt felhasználó (426707)

úgy se rossz! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)

Igazad van
a 3. a számban

Igazad van
a 3. a számban
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 11. 07. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 07. hétfő 18:45

Na várjunk csak 3.fiúval??? az már 3 fiú? nemde?
két fiúval tán úgy az egy lyukban
csak figyelek,
amúgy értem én

csak figyelek,
amúgy értem én

Na várjunk csak 3.fiúval??? az már 3 fiú? nemde?
csak figyelek,
amúgy értem én
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 30. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 30. péntek 21:21

csak figyelek,
amúgy értem én

Törölt felhasználó (744977)

Pedig egy harmadik fiúval hmmm az igazi
(nekünk)

Te! "szegény"!
Vigasztal? ,hogy ÉN is! (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 11. 02. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Vigasztal? ,hogy ÉN is! (Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 11. 02. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Eddig csak fantáziáltunk róla,de most már szeretnénk kipróbálni a 3-as felállást.A lényeg jó eres farkad legyen,nejemet iszonyatosan izgatja maga a látványa,pláne ha egyszerre érezné a két eres faszt.Gyere verjük tele egyszere az asszony punciját popsiját
Eddig csak fantáziáltunk róla,de most már szeretnénk kipróbálni a 3-as felállást.A lényeg jó eres farkad legyen,nejemet iszonyatosan izgatja maga a látványa,pláne ha egyszerre érezné a két eres faszt.Gyere verjük tele egyszere az asszony punciját popsiját

Sárga vagyok az irigységtől../))))
Sziasztok.
Hosszú keresgélés után végre ma összejött és szinte hihetetlen,itt a GG-n találtunk egy igazán szimpatikus korrekt urat.Elsö alkalommal is szinte teljes volt az összhang hármunk között.Lenyűgözö látvány volt közben párom kélyes arcát látni,az érzés sem volt semmi.Az a véleményünk,hogy aki egy kis késztetést is érez ez irányba,ne ha hagyja ki.Nem fog csalodni,inkább valami nagyon különleges élményben lesz része.Párom egy mondata utána"ezt megtudnám szokni"Én nem leszek ellene.Sok sikert mindenkinek.
Hosszú keresgélés után végre ma összejött és szinte hihetetlen,itt a GG-n találtunk egy igazán szimpatikus korrekt urat.Elsö alkalommal is szinte teljes volt az összhang hármunk között.Lenyűgözö látvány volt közben párom kélyes arcát látni,az érzés sem volt semmi.Az a véleményünk,hogy aki egy kis késztetést is érez ez irányba,ne ha hagyja ki.Nem fog csalodni,inkább valami nagyon különleges élményben lesz része.Párom egy mondata utána"ezt megtudnám szokni"Én nem leszek ellene.Sok sikert mindenkinek.

Hű a mindenit!
Én erről csak álmodozom,hogy ketten legyünk a párom puncijába!
Én erről csak álmodozom,hogy ketten legyünk a párom puncijába!
Mi egyszer egy haverommal együtt dugtunk egy csajt. Nagy hevületben valahogy arra került a sor,h egy lyukba ketten. Iszonyatosan jó érzés volt érezni a farkát a farkammal 1 lyukban!

A képeiteket meg a videókat elnézve veletek én is élvezném
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 11. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 11. kedd 21:29

Törölt felhasználó (818678)

sziasztok ezt én is nagyon élvezem.
sziasztok ezt én is nagyon élvezem.
Sziasztok! Nekem nagyon tetszik ez a dolog az egyik kedvencem.
Szerintem aki ezt egyszer kipróbálja megszereti.
Szerintem aki ezt egyszer kipróbálja megszereti.
Még nem volt részem benne sajnos, de remélem, lesz. Addig marad a vibri.
Brutálisan izgató csak a látványa is

Pedig egy harmadik fiúval hmmm az igazi
(nekünk)
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2011. 09. 30. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 30. péntek 16:04

Mi az utóbbi időben szoktunk rá, igaz nem egy harmadik férfit vettünk be, hanem vibrátor kerül a farkam mellé. A nejem puncija a szülés után kicsit kitágult és ő ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Nekünk bejön, hatalmasakat évez a drágám.
nem csak nektek jön be az efféle szex
(Ez egy válasz vadmacska2010 üzenetére (2011. 09. 30. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 30. péntek 16:04

Mi az utóbbi időben szoktunk rá, igaz nem egy harmadik férfit vettünk be, hanem vibrátor kerül a farkam mellé. A nejem puncija a szülés után kicsit kitágult és ő ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Nekünk bejön, hatalmasakat évez a drágám.