Véletlen mi meg elájúlt.De te csk felébredsz.
(Ez egy válasz mima2 üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 14:19

Mi is ki probáltuk, de véletlen sikerült ugy a csaj annyira élvezte,hogy elájult töle!!
Mi is ki probáltuk, de véletlen sikerült ugy a csaj annyira élvezte,hogy elájult töle!!
na bazzeg.és ilyenek után meg nyavalyogtok,hogy tág a csaj pinája... milyen nagy csoda. aztán majd a segge is tág lesz,aztán jöhet a pedofília???
(Ez egy válasz xxxtom üzenetére (2006. 09. 07. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

az egy lyuknak számít,ha a csaj az egyik faszit szopja, a másik meg küldi a csaj seggébe??? a labirintus 2 vége...
Én nem szeretnék még egy farkat közvetlenül az enyém mellé

Szülés után megy max... Szal ezt sem fogom még egy ideig kipróbálni...
köszi, jól tetted. Jöhetnek az újabb hsz-ok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:42
Törölt felhasználó (7767)

Előrehoztam...
Előrehoztam...

hát mit ne mondjak nem tudnék választani melyik akarnék jobban lenni?
elől-hátul szívesen nyalogatom a bejáratokat:-)
Hányas a sorszámom a nyilvántartásodban?
Amúgy imádom, ha egy nő a nyelvemtől élvez el.....
Amúgy imádom, ha egy nő a nyelvemtől élvez el.....
Próbáltad már azt is?
Én ajánlom magam 2-nak!
Én ajánlom magam 2-nak!
a 2in1 bejön Neked?
én se...ezt se....
Általam még lehecc:-)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 05. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma sem leszek rommá kefélve :(:(:(:(:(:(:(:(
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 05. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 08:39

Kipróbátam vagy 4 napja, hát mit mondjak, jó volt és ennyire szűk puncit még soha nem dugtam...

Kipróbátam vagy 4 napja, hát mit mondjak, jó volt és ennyire szűk puncit még soha nem dugtam...

sziasztok!
Már évek óta szeretném kipróbálni ezt a dolgot, sajnos nem találok hozzá társakat :(
Nem tud valaki ajánlani egy oldalt ahol ilyen dolgokra fogékony párokkal lehet ismerkedni?
Már évek óta szeretném kipróbálni ezt a dolgot, sajnos nem találok hozzá társakat :(
Nem tud valaki ajánlani egy oldalt ahol ilyen dolgokra fogékony párokkal lehet ismerkedni?
Szia Joe!
Már volt benne részünk. Nekem különleges élmény volt. Az a véleményem, hogy ki kell próbálni mindent előítéletek nélkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 25. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 25. péntek 17:34
Már volt benne részünk. Nekem különleges élmény volt. Az a véleményem, hogy ki kell próbálni mindent előítéletek nélkül. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 25. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33059)

Úgy látom elég sok a tapasztalatlanság ebben a témában.Ezek szerint csak mindenki a hagyományos "párban" szexet kedveli?