nekem legelőször ez a fél perc is elég volt ahhoz hogy beélvezzek a punciba :)
Öhhhhh, nem erre tlálták ki a vibrációs gyűrűt?
(Ez egy válasz srek üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 11:22

Bevált módszer:
Szoktunk olyat csinálni, hogy mobiltelefont teszek egy óvszerbe (csak rezgő funkció), aztán amikor már majdnem elélvezek, beteszem a farkam mellé a punciba , a párom pedig tárcsáz...:) Elég jókat élvezek tőle:)
Szoktunk olyat csinálni, hogy mobiltelefont teszek egy óvszerbe (csak rezgő funkció), aztán amikor már majdnem elélvezek, beteszem a farkam mellé a punciba , a párom pedig tárcsáz...:) Elég jókat élvezek tőle:)
Bevált módszer:
Úgy látom elég sok a tapasztalatlanság ebben a témában.Ezek szerint csak mindenki a hagyományos "párban" szexet kedveli?
Vén róka lévén ez már kimarad az életemből, tegyük hozzá mindindig utáltam volna ha 1 ffi genitália megérint. De tárgyakkal volt, vibri természetesen s egy időben mikor aktív autós életet éltem a sebváltókart szívesen beengedtem aktuális barátnőm nyílásaiba, miközben a másikat gyömöszöltem. No persze volt uborkás változat is. Panasz sosem ért ezért a hölgyek részéről... A dorong összeérintése máséval számomra némi homofóbiát jelentett volna ezért azt nem...
Gruppen!
Egyre gyatrább ez az önreklám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 11:15
Törölt felhasználó (52833)

én is kiprobálnám ebbe a lukba.http://www.goldengate.hu/amator/amahun_girl/ 2429.sorozat
én is kiprobálnám ebbe a lukba.http://www.goldengate.hu/amator/amahun_girl/ 2429.sorozat
Tényleg gátlásos partnered lehet ha neked kellett rávenni erre is.Máshol a csajt kell győzködni. Ne értsd félre ezt nem fikázásból mondom.Hozzászólásaid alapján belevaló csaj lehetsz , csak így tovább!
az én csajomat ugy dugom hogy banánnal vagy uborkával együtt!De csak a puncijába engedi!Simán belemegyen mind a kettö!Próbáljátok ki/
Kár....Van fotód?
Ne hagyd ki, nagyon jó élményben lessz részed!Persze ha a párod rá tudod dumálni, hogy engedjen mellétek még egy srácot harmadiknak.Ha összejön kiváncsi lennék a véleményedre, hogy milyen volt!
És mi tart vissza?
hát ezt egyszer ki kell probálnom de nem az én csajommal
Kipróbáltam én is és igazat adok a párodnak!
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2006. 08. 18. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 18. péntek 08:45

Nálam szokott olyan lenni, hogy a párom farka plusz még a vibrim van egyszerre a puncimban:)
Párom szerint nagyon jó:)
Párom szerint nagyon jó:)
Nekem mindkettő bejönne!!!
(Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 21:44

Hát nem tudom, igazán. Kicsit elgondolkodtam erről a témáról és hát szerintem azért ha a nő beválalós is, szerintem inkább a pasinak kell elfogadni inkább a másik pasit igazán testközelben!
De szerintem amúgy is nagyon kevés az olyanpasi aki a kedvesének két pasival (farokkal) szeretne örömet okozni, a többség inkább a 2 nő egy pasi feláláson álmodozik!
De szerintem amúgy is nagyon kevés az olyanpasi aki a kedvesének két pasival (farokkal) szeretne örömet okozni, a többség inkább a 2 nő egy pasi feláláson álmodozik!
nem hazudok és nem is vok hülye igaz hogy utána ketten a két buzi osztálytársam kissé zsarolt megalázott nyilvánosan, de akkor is élveztem ez az eset tavalyi évben történt
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van!Sokkal hamarabb bevállalják a férfiak a 2 nő 1 férfi felállást mint a fordított esetet.
Mert az milyen jó,ha két nő kényeztet,de az én nőmhöz ne érjen még egy farok tulajdonos,Rajtam kívül.....
Pedig a Nők ugyan annyira élvezik/élveznék ha két férfi kényezteti/tné egyszerre!
Persze tisztelet a kivételnek! (Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 19. szombat 21:44
Mert az milyen jó,ha két nő kényeztet,de az én nőmhöz ne érjen még egy farok tulajdonos,Rajtam kívül.....
Pedig a Nők ugyan annyira élvezik/élveznék ha két férfi kényezteti/tné egyszerre!
Persze tisztelet a kivételnek! (Ez egy válasz Sandi üzenetére (2006. 08. 19. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát nem tudom, igazán. Kicsit elgondolkodtam erről a témáról és hát szerintem azért ha a nő beválalós is, szerintem inkább a pasinak kell elfogadni inkább a másik pasit igazán testközelben!
Ha hazudtál is hülye vagy, ha meg nem akkor pláne...
(Ez egy válasz szextigris üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 11:01

Szerintem ez egy király téma, de nem csak lányok élvezhetik, hogy két fasz van a seggükbe én fiú létemre átéltem ezt nagyon király volt, úgy történt, hogy az iskolában tesi után néhányan zuhanyoznak, én is köztük voltam éppen végeztem de nem találtam a törölközőm kimentem tök pucéran, és van két osztálytársam, akik köztudottan meleg, ők ketten mindig zuhanyoztak és rajtuk kívül még két évfolyamtársam, hát mikor meghallották gyorsan kifutottak hárman lefogtak a negyedik kirohant az öltözőbe és behívott mindenkit majd láttam egy sikosítót aztán egy újjat éreztema seggembe majd egy faszt éreztem a seggembe és utána még egyet erre előkerültek a kamerás mobilok aztán fényképeztek, videókat csináltak röhögtek én meg nyögtem, de egyébként nagyon király volt élveztem nagyon.
Szerintem ez egy király téma, de nem csak lányok élvezhetik, hogy két fasz van a seggükbe én fiú létemre átéltem ezt nagyon király volt, úgy történt, hogy az iskolában tesi után néhányan zuhanyoznak, én is köztük voltam éppen végeztem de nem találtam a törölközőm kimentem tök pucéran, és van két osztálytársam, akik köztudottan meleg, ők ketten mindig zuhanyoztak és rajtuk kívül még két évfolyamtársam, hát mikor meghallották gyorsan kifutottak hárman lefogtak a negyedik kirohant az öltözőbe és behívott mindenkit majd láttam egy sikosítót aztán egy újjat éreztema seggembe majd egy faszt éreztem a seggembe és utána még egyet erre előkerültek a kamerás mobilok aztán fényképeztek, videókat csináltak röhögtek én meg nyögtem, de egyébként nagyon király volt élveztem nagyon.