Egy szép farkú pasi akinek min. 17 cm a mérete és ha oda kerül a sor TUD IS DUGNI nem csak bénázni és nem csak szájhősködik :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
Tisztára elment a pasiktól a kedvünk :(
Előző feleségemmel próbáltuk, fantasztikus volt mind a hármunknak. Mostaninak meséltem róla, teljesen felizgul tőle. Sokszor izgatom a punciját és duruzsolok neki, hogyan dugnánk és élveznénk bele ketten. Hihetetlen orgazmusai vannak a mocskos szövegeimtől, de még nem meri bevállalni, mert szégyenlős, és szerinte úgy sem férnénk belé ketten.
Szó ami szó, igen passzentos...
Persze nem könnyű megfelelő partnert találni.
Szó ami szó, igen passzentos...
Persze nem könnyű megfelelő partnert találni.
Szerintem nem.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2018. 05. 18. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 18. péntek 12:30

Régi vágya a feleségemnek !!Én ódzkodok tőle szerintetek nem e buzis ???
Szerintem nem az.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2018. 05. 18. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 18. péntek 12:30

A drog lehet még ilyen.. Nem tudsz leszokni róla. Az az tudnál , de minek?
A 65éves puncidban már két farok egyszerre?
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2018. 04. 29. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nagyon jó,,minél többen annnál jobb és élvezetesebb
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 25. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 25. szerda 20:21
Törölt felhasználó (3112072)

Békési buliba meg rengeteg ilyen van de ott sajnos többnyire 50 vagy inkább 60+os nőket nyomják egyszerre hatan ugy hogy a nő ki sem látszik.pedig szerintem nem lenne rossz hely csak sok a totál öreg.
Egyetértünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 15. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 15. vasárnap 17:12
Törölt felhasználó (3715492)

Ezt jo lenne kiprobalni, bar amit eddig kideritettem a temarol ez nem egyszeru. Eleg hosszu farkak kellenek hozza es jo osszhang. Hozzaerni a masik farokhoz egyeltalan nem talalom undoritonak. Pedig nem vagyok biszex. De a szex ugy jo ha mocskos.
Békési buliba meg rengeteg ilyen van de ott sajnos többnyire 50 vagy inkább 60+os nőket nyomják egyszerre hatan ugy hogy a nő ki sem látszik.pedig szerintem nem lenne rossz hely csak sok a totál öreg.
Pécsen van egy 10-15fős társaság akik összeszoktunk jönni(nem csak pécsiek,de pécsen) és van többször is hogy egy punciba vagyunk ketten.
de én már sok mindent láttam a legdurvább egy dombóvári srác aki csak úgy tud elélvezni ha a "barátnője"felcsatolhatóssal segbekúrjaaa eddig ez volt az egyetlen amire azt mondtam hogy ez máár durva számomra is
de én már sok mindent láttam a legdurvább egy dombóvári srác aki csak úgy tud elélvezni ha a "barátnője"felcsatolhatóssal segbekúrjaaa eddig ez volt az egyetlen amire azt mondtam hogy ez máár durva számomra is
A mi részünkről meg voltak a tesztek. Én a barátaimnál kedvesem a barátok feleségeinél puhatolózott. Ezért gondoltuk hogy keresünk erre itt egy megfelelőt. 3 éve talaltuk a fiút és mindenben megfelelt. Igaz sok időbe energiába került de végül sikerült. Kultúrált, kedves, gyengéd de egy igazi erős férfi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 17. kedd 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 17. kedd 09:35
Törölt felhasználó (69371)

Én tapasztalatból azt tudom mondani, hogy a legtöbb ember gondolkozik ezen, vannak ilyen jellegű vágyai. Még olyan ismerőseidnek is lehet, akikről nem is gondolnád. Csak ők is pont úgy vannak ezzel a dologgal, ahogy most te leírtad.
Ha fokozatosan előhozod a témát, vagy olyan témát ami erotikus jellegű, akkor kis idő és olyan dolgokat tudhatsz meg ismerősödről, hogy meg fogsz lepődni.
Gondot az olyan ismerős jelenthet, aki gyáva, és nem mer az érzéseiről, vágyairól beszélni, mert ő biztos emiatt inkább elhíresztelné, amit hall. Ők tényleg a legrosszabbak. De őket az irigység, gyávaság vezérli. De ezeket már korábbi beszélgetések alatt ki lehet szűrni. Minimális emberismeret kell hozzá.
Ha fokozatosan előhozod a témát, vagy olyan témát ami erotikus jellegű, akkor kis idő és olyan dolgokat tudhatsz meg ismerősödről, hogy meg fogsz lepődni.
Gondot az olyan ismerős jelenthet, aki gyáva, és nem mer az érzéseiről, vágyairól beszélni, mert ő biztos emiatt inkább elhíresztelné, amit hall. Ők tényleg a legrosszabbak. De őket az irigység, gyávaság vezérli. De ezeket már korábbi beszélgetések alatt ki lehet szűrni. Minimális emberismeret kell hozzá.
Én tapasztalatból azt tudom mondani, hogy a legtöbb ember gondolkozik ezen, vannak ilyen jellegű vágyai. Még olyan ismerőseidnek is lehet, akikről nem is gondolnád. Csak ők is pont úgy vannak ezzel a dologgal, ahogy most te leírtad.
Gondot az olyan ismerős jelenthet, aki gyáva, és nem mer az érzéseiről, vágyairól beszélni, mert ő biztos emiatt inkább elhíresztelné, amit hall. Ők tényleg a legrosszabbak. De őket az irigység, gyávaság vezérli. De ezeket már korábbi beszélgetések alatt ki lehet szűrni. Minimális emberismeret kell hozzá. (Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2018. 04. 17. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 17. kedd 06:19
Gondot az olyan ismerős jelenthet, aki gyáva, és nem mer az érzéseiről, vágyairól beszélni, mert ő biztos emiatt inkább elhíresztelné, amit hall. Ők tényleg a legrosszabbak. De őket az irigység, gyávaság vezérli. De ezeket már korábbi beszélgetések alatt ki lehet szűrni. Minimális emberismeret kell hozzá. (Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2018. 04. 17. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerősöket barátokat nem is akartunk, sőt ugy gondoljuk jobb ha erreől nem is tudnak semmit
Csak olyanokkal kell (szerintünk) imserkedni akik hasonló gondolkodásuak Ezeket pedig úgy gondoljuk csak ilyen vagy hasonló oldalakon lehet megtelélni,,,kitartás sikerülni fog
Csak olyanokkal kell (szerintünk) imserkedni akik hasonló gondolkodásuak Ezeket pedig úgy gondoljuk csak ilyen vagy hasonló oldalakon lehet megtelélni,,,kitartás sikerülni fog
Ismerősöket barátokat nem is akartunk, sőt ugy gondoljuk jobb ha erreől nem is tudnak semmit
Csak olyanokkal kell (szerintünk) imserkedni akik hasonló gondolkodásuak Ezeket pedig úgy gondoljuk csak ilyen vagy hasonló oldalakon lehet megtelélni,,,kitartás sikerülni fog (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 15. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 15. vasárnap 14:51
Csak olyanokkal kell (szerintünk) imserkedni akik hasonló gondolkodásuak Ezeket pedig úgy gondoljuk csak ilyen vagy hasonló oldalakon lehet megtelélni,,,kitartás sikerülni fog (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 15. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1241192)

Mi is tanakodtunk ezen de nem volt egy olyan ember akire szivesen azt mondanánk hogy minden tekintetben megfelelne. Igazából szerintem nem is nagyon bíztunk az ismerősökben.
Ezt jo lenne kiprobalni, bar amit eddig kideritettem a temarol ez nem egyszeru. Eleg hosszu farkak kellenek hozza es jo osszhang. Hozzaerni a masik farokhoz egyeltalan nem talalom undoritonak. Pedig nem vagyok biszex. De a szex ugy jo ha mocskos.
Mi is tanakodtunk ezen de nem volt egy olyan ember akire szivesen azt mondanánk hogy minden tekintetben megfelelne. Igazából szerintem nem is nagyon bíztunk az ismerősökben.
(Ez egy válasz Mitibarátság üzenetére (2018. 04. 15. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 15. vasárnap 07:48

Jobban szeretném, ha az ismerőseim továbbra is ugy ismernének ahogy eddig és én sem akarok róluk tudni többen (a témára gondoltam) Úgy gondolom, hogy azt a dolgot a környezetem ismerőseim jobb ha nem tudják
Jobban szeretném, ha az ismerőseim továbbra is ugy ismernének ahogy eddig és én sem akarok róluk tudni többen (a témára gondoltam) Úgy gondolom, hogy azt a dolgot a környezetem ismerőseim jobb ha nem tudják
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 14. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 14. szombat 21:18
Törölt felhasználó (1191612)

Ismerősről miért gondolod azt hogy mindent tudsz róla és a szokásairól?
Rólatok sem hinnék valószínűleg az ismerősötök hogy itt ismerkedtek stb.
Ismerősről miért gondolod azt hogy mindent tudsz róla és a szokásairól?
Nem csupán Rád értettem,,általánosság gondoltam mert sajnos sok ilyen van
Igen mindketttő "lutri",,de talán az egyenlőre ismeretlennel jobban kedvelnénk (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 13. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 13. péntek 09:27
Igen mindketttő "lutri",,de talán az egyenlőre ismeretlennel jobban kedvelnénk (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 13. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Ezt úgy írod most nekem, "ugye?" mintha számon kérnél, vagy célozgatnál.
Nincs adatlapom mivel nem keresek!
Nem partnerkeresés miatt vagyok itt, mert az csak egy kiegészítője az oldalnak, hogy ne a fórum legyen teleszemetelve a társkereséssel, de sajnos hiába.
Amennyiben nem úgy értetted, úgy egyetértek.
Ismerőssel, ismeretlennel is ugyanannyi előnye lehet, mint amennyi hátránya.
Egy ismeretlen bárkinek, bárminek kiadhatja magát. Nem külsőségekre gondolok. Egy ismeretlen is henceghet, szedhet ki olyan információkat, amivel okozhat kellemetlenséget számotokra.
Kinek ez, kinek az lesz a jó, erre szerettem volna utalni.
Nincs adatlapom mivel nem keresek!

Amennyiben nem úgy értetted, úgy egyetértek.
Ismerőssel, ismeretlennel is ugyanannyi előnye lehet, mint amennyi hátránya.
Egy ismeretlen bárkinek, bárminek kiadhatja magát. Nem külsőségekre gondolok. Egy ismeretlen is henceghet, szedhet ki olyan információkat, amivel okozhat kellemetlenséget számotokra.
Kinek ez, kinek az lesz a jó, erre szerettem volna utalni.