Nagyon szuper de nehéz párt találni
Mi is így gondoljuk várjuk a jelentkezőket
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 12:33

Törölt felhasználó (3989472)

Nem azon múlt hogy nincs jelentkező. A bizalom nem egy nap alatt épül.
Sziasztok. Mi nagyon szeretjük.!!
Nem azon múlt hogy nincs jelentkező. A bizalom nem egy nap alatt épül.
(Ez egy válasz fishbed üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóljatok nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 12:04

Törölt felhasználó (3989472)

Mi is próbáltuk már vidrivel dildóval, több mérettel is. De igazi partnerrel sajnos még nem. Elég bizalmi dolognak tartjuk.
Mi is próbáltuk már vidrivel dildóval, több mérettel is. De igazi partnerrel sajnos még nem. Elég bizalmi dolognak tartjuk.
Egyenlőre ez nem opció! Talán ha hosszú távon lenne egy barátunk, abban megbiznánk, de így egy-egy alkalommal biztosan nem!
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2018. 12. 29. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ideje ossze hozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 29. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 10:56

Törölt felhasználó (1568852)

Mi hármasban még nem próbáltuk! Egy játékszerrel igen, eleinte kicsit kényelmetlen volt, de aztán.....

Nincs is izgatobb a tobbes gabalyodasnal.
sziasztok mi is csak vibrátorral próbáltuk de így is nagyon jó volt hát még két igazi fasz feszülne bent isteni, kicsit fura biztos heterónak !
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 29. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 29. szombat 10:56
Törölt felhasználó (1568852)

Mi hármasban még nem próbáltuk! Egy játékszerrel igen, eleinte kicsit kényelmetlen volt, de aztán.....

Élvezetes nagyon! föleg ha egyszerre robban a farok a punciban. csak valos partner kell hozzá
Mi nemrég próbáltuk. Nem működött a dolog. Párom nem élvezte. Ezért az én farkam ment a popóba,barátunké maradt a punciba. Az már működött.
Na és ilyen női taggal nem találtok???
(Ez egy válasz virágalex1999 üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)

paksi pár vagyunk keresünk fiut
Sziasztok!
Ezt én is egyre izgatóbbnak tartom, de lehetőségem nem volt rá sajnos. Nem könnyű ilyen párt találni aki ezt szeretné megvalósítani. Sőt! Legyünk őszinték! Még egyszerűen párt is nehéz találni, aki nem az ország másik felében élnek, és a szimpátia is megvan kölcsönösen.
Ezt én is egyre izgatóbbnak tartom, de lehetőségem nem volt rá sajnos. Nem könnyű ilyen párt találni aki ezt szeretné megvalósítani. Sőt! Legyünk őszinték! Még egyszerűen párt is nehéz találni, aki nem az ország másik felében élnek, és a szimpátia is megvan kölcsönösen.
Sziasztok. Én is szeretném kipróbálni de ezidáig nem sikerült párt találnom hozzá!
Feleségem is szereti
Volt már példa rá! Az egy rendkívül fura érzés volt az első alkalommal,ahogy a férj farka is becsúszott az enyém mellé. Ha nem spontán jött volna a dolog, és nem vagyok felizgulva tuti nemet mondok rá. De így utólag belegondolva nagyon jó buli volt.